Προς το περιεχόμενο

soad668

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

518 προβολές προφίλ

soad668's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Τα διάβασα, thanks a lot! Φαίνεται καλό το πρόγραμμα της Volterra (και μη περιοριστικό). Μόνο για το κόστος αναπροσαρμογής δεν βλέπω να αναφέρει κάτι στην σελίδα τους. Εντάξει, σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που θα μπει πάγια εντολή θεωρώ πως πράγματι θα συμφέρει συγκριτικά με ΔΕΗ (και -5€ τον μήνα να είναι, not bad!)
  2. Ευχαριστώ! Όσον αφορά το A/C, θα τοποθετηθεί καινούριο (Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-709R32 9000BTU). Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω πως με Volterra (ποιό πρόγραμμά της? έχει κάποιο συγκεκριμένο που απευθύνεται περισσότερο στις ανάγκες της?) θα έχει μειωμένους λογαριασμούς συγκριτικά με ΔΕΗ. Σωστά? Θεωρείς πως θα είχε νοήμα να εξετάσει και Elpedison, Watt&Wolt, Protergia, Ήρων κλπ?
  3. Καλησπέρα σε όλους! Φίλη μου η οποία νοίκιασε χθες ένα σπιτάκι 35 τμ. σε ρετιρέ στον Κορυδαλλό (4ος όροφος) ψάχνει για να κάνει επανασύνδεση του ρεύματος μέσα στις επόμενες ημέρες (αυτή τη στιγμή δεν έχει ρεύμα το σπίτι). Οι καταναλώσεις θα είναι οι πολύ βασικές για έναν άνθρωπο (υπολογιστής, A/C, θερμοσίφωνο, μαγείρεμα και 4-5 πλυντήρια την εβδομάδα). Για τον χειμώνα θα υπάρχει κάπως αυξημένη κατανάλωση λόγω θέρμανσης με σόμπα/καλοριφέρ λαδιού παράλληλα με το A/C. Θεωρείτε πως αξίζει η επανασύνδεση στην ΔΕΗ ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα άλλου παρόχου που την συμφέρει καλύτερα όσον αφορά το κόστος; Ευχαριστώ!
  4. Σε ευχαριστώ zacharis! Γνωμη σχετικά με το "Asus TUF FA506IU-HN156T" ? Overpriced αλλά ποιοτικό ή δεν αξιζει γενικά θεωρείς?
  5. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα κάποια πρόταση για φορητό υπολογιστή για χρήση από επαγγελματία γραφίστα. Θα πρέπει να μπορεί να σηκώσει άνετα παράλληλη χρήση σχεδιαστικών/ γραφιστικών προγραμμάτων (σχεδόν όλη τη suite της Adobe -- Photoshop, After Effects, Illustrator, Premiere, In Design) συν κλασικό browsing κλπ. Το budget είναι max 1400€. Έχω ήδη τσεκάρει το "Asus TUF FA506IU-HN156T" αλλά δεν γνωρίζω αν είναι το κατάλληλο για τις παραπάνω ανάγκες. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος! Thanks!!
  6. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για ένα λαπτοπ με i5 ή i7 για Graphic Design (Μόνο Photoshop, Illustrator, Indesign και πολύ σπάνια Premiere). Επιθυμητό ποσό μέχρι 850 το πάρα πολύ (με τα έξτρα που περιγράφω) αλλά δεν θα με χάλαγε να είναι και πιο οικονομικό (πχ 1. και 4.). Βασικές επιλογές (με σειρά προτίμησης): 1. http://tinyurl.com/zkr4zt3 (Υπολογίζω +35€ μια DDR4 στα 4GB ) 2. http://tinyurl.com/gse8mn8 (Υπολογίζω +35€ μια DDR4 στα 4GB ) 3. http://tinyurl.com/jhdypxc (Πολλά αλλά αν αξίζει πολύ οκ... με 8GB αλλά DDR3 όμως ) 4. http://tinyurl.com/zaws8da (Υπολογίζω +35€ μια DDR4 στα 4GB ) Βασική προυπόθεση να είναι στιβαρή κατασκευή και να μην ανεβάζει θερμοκρασίες... ΥΓ. Ότι και να αγοραστεί από τα παραπάνω, στο επόμενο 2μηνο θα μπει και SSD. Ποιά είναι η γνώμη σας ??
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Άρα οι επιλογές μου περιορίζονται στις : http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue32j5100-32-led-full-hd-p-PER.170545 VS. http://www.e-shop.gr/tv-lg-32lf561v-32-led-full-hd-p-PER.170551 Προφανώς αν έχει κανένας άλλος στον νου του κανένα μοντέλο μου λέει.
  8. Καλησπέρα στο αγαπητό forum ! Είμαι μεταξυ 3 τηλεοράσεων για το υπνοδωμάτιο και προσανατολίζομαι σε 32". Οι πιθανές μου επιλογές είναι οι παρακάτω : http://www.skroutz.gr/s/4867083/Samsung-UE32H5000.html http://www.e-shop.gr/tv-philips-32pfh4100-32-led-full-hd-p-PER.157725 http://www.e-shop.gr/tv-lg-32lf561v-32-led-full-hd-p-PER.170551 Σχεδιαστικά μου φαίνονται όλες ωραίες αλλα θέλω την άποψή σας για το VfM και για το ποιά θα επιλέγατε εσείς σε αυτά τα χρήματα (ή σε λιγότερα από αυτά).
  9. Καλησπέρα και παλι ! Θεωρώ πως εχω καταληξει στο ποιο λαπτοπ θα παρω , ομως εχω ακομη τους δυσταγμους μου για το αν αξιζει να παω στο ενα βημα παραπάνω. 1η και βασικη επιλογή : Lenovo Ideapad Z510 (το μονο που με χαλαει ειναι το μονοκομματο καπακι στο πισω μερος + οτι δεν αφαιρειται ευκολα η μπαταρια) 2η εναλλακτική επιλογή : Lenovo Ideapad Z710 (σχετικα ακριβο....) (Βασικες δουλειες κανω στο pc. Ταινιες, Μουσικη, Browsing, Προγραμματισμος, κανα Photoshop και σπανια κανενα παιχνιδι) Αξιζει η διαφορά των 250 ευρω ωστε να παω στην 2η επιλογη ή να αγορασω το πρωτο ? Εναλλακτικα παιζει και αυτο : http://www.computeruniverse.net/products/90561091/lenovo-ideapad-z710-59428519.asp (με μια αναβαθμηση αργοτερα στα 8gb RAM)
  10. Καλησπέρα σε όλους σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο laptop μέχρι 600 ευρώ (και αυτά είναι παρα πολλά για την τσέπη μου δηλαδή) . Τον χρειάζομαι για : Browsing, μουσική/ταινίες, photoshop, και για πλατφόρμες προγραμματισμού, άντε και κανένα παιχνίδι . Θα ήθελα την γνώμη σας για τις επιλογές μου έως τώρα. (προφανώς μπορείτε να προτείνετε και εσείς ότι θέλετε) . Η πρώτη μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/dell-3542-greek (Η κατασκευη του δεν μου φαινεται πως μπορει να υποστηριξει τον ι7 , ισως ειναι και ιδεα μου βεβαια) Στα + του : Dell Support H δεύτερή μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/msi-gp60-greek Στα + του : Επεξεργαστής , RAM Matte Οθονη 2 υποδοχες για σκληρο δισκο Τέλος, η τρίτη μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/lenovo-z510-greek Στα + του : Επεξεργαστής , RAM Matte Οθονη 2 υποδοχες για σκληρο δισκο φωτιζομενο keyboard Τι λέτε και εσεις ?
  11. Σε ευχαριστω πολυ για την πρόταση ! Ειμαι λιγο διστακτικός με τα Lenovo μιας και 2 φιλοι που εχουν παρει το Lenovo B590 και το Lenovo G510 αντιστοιχα είχαν θεματα. Και απο θεμα εγγυησης για το συγκεκριμενο τι παιζει ? Θα με καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια της Lenovo ?
  12. Καλησπέρα σε όλους σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο laptop μέχρι 600 ευρώ (και αυτά είναι παρα πολλά για την τσέπη μου δηλαδή) . Τον χρειάζομαι για : Browsing, μουσική/ταινίες, photoshop, και για πλατφόρμες προγραμματισμού, άντε και κανένα παιχνίδι . Στο μυαλό μου έχω κατασταλάξει ήδη μεταξύ ποιών brands θα κινηθώ (Dell, ίσως και MSI) απλά θα ήθελα την γνώμη σας για τις επιλογές μου έως τώρα. (προφανώς μπορείτε να προτείνετε και εσείς ότι θέλετε) . Η πρώτη μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/dell-3542-greek (Η κατασκευη του δεν μου φαινεται πως μπορει να υποστηριξει τον ι7 , ισως ειναι και ιδεα μου βεβαια) Στα + του : Dell Support Ενώ η δεύτερή μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/msi-gp60-greek Στα + του : Επεξεργαστής , RAM Matte Οθονη 2 υποδοχες για σκληρο δισκο *** Εναλλακτικά, σε μια πιο low budget επιλογη αυτο : http://tinyurl.com/dell-3521-greek
  13. Καλησπέρα σε όλους σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο laptop μέχρι 600 ευρώ (και αυτά είναι παρα πολλά για την τσέπη μου δηλαδή) . Τον χρειάζομαι για : Browsing, μουσική/ταινίες, photoshop, και για πλατφόρμες προγραμματισμού, άντε και κανένα παιχνίδι . Στο μυαλό μου έχω κατασταλάξει ήδη μεταξύ ποιών brands θα κινηθώ (Dell, ίσως και MSI) απλά θα ήθελα την γνώμη σας για τις επιλογές μου έως τώρα. (προφανώς μπορείτε να προτείνετε και εσείς ότι θέλετε) . Η πρώτη μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/dell-3542-greek Στα + του : Dell Support Ενώ η δεύτερή μου επιλογή ειναι αυτο : http://tinyurl.com/msi-gp60-greek Στα + του : Επεξεργαστής , RAM Matte Οθονη 2 υποδοχες για σκληρο δισκο
  14. Καλησπέρα και καλή ανάσταση ! Λοιπόν,έχω έναν υπολογιστή στα χερια μου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά (τα πιο βασικά ) : Windows ΧΡ Professional SP3 Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz RAM: 1,00 GB RAM MOBO :ASRock INTEL-INTEL Series P4i65GV Καρτα Γραφ. : NVIDIA GeForce FX 5600XT 128MB Έχω πρόβλημα με τον ήχο. Στο sound settings μου λέει no devices found ενώ έχω χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικά sets ηχείων. Επίσης από την κατηγορια Administrative Tools-->Services-->Windows Audio είναι σε κατάσταση started και automatic άρα OK από εκεί. προσπάθησα μήπως και βγάλω άκρη με ανανέωση των drivers αλλα όλο μου πετάει errors κατά την εγκατάσταση . Και η ερώτηση μου είναι .... Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα έγκυρο link για να (ξανά)κατεβάσω τους drivers της κάρτας ήχου ( είναι ενσωματωμένη στην μητρική παρεπιπτόντως) και η πιο σημαντική απορία....με το να βάλω σε αυτό το pc κάποια ελαφριά έκδοση linux θα λυθούν τα προβλήματα μου η θα προκύψουν μεγαλύτερα ? Ευχαριστώ ! Δοκίμασα και system restore αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα .
  • Δημιουργία νέου...