Προς το περιεχόμενο

pitzamanaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

546 προβολές προφίλ

pitzamanaki's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Νομιζω εξαρταται πολυ και απο την ηδη φυσικη κατασταση του καθενος, ποιοι μυς ειναι ηδη δυνατοι, τη προπονηση εχεις κανει στο παρελθον κλπ. Γενικα ο καθενας μας δοκιμαζει ασκησεις και βλεπει πως αντιδραει το σωμα του ως προς πονο και βελτιωση. Το βασικο ειναι οτι η σωστη ασκηση ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για να αποφυγουμε το χειρουργιο (μαζι με χρονο, υπομονη και επιμονη). Εξαιρετικη παραθεση @GothicCrusader
  2. Κάνω πιλάτες τα τελευταία δύο χρόνια κι έχω δει τεράστια διαφορά! Μαζί με το κολύμπι είναι ό,τι καλυτερο μπορείς να κανεις για τη μέση σου νομίζω! Αν βλέπεις ότι σε βοηθάει μη το σταματήσεις! Δεν είμαι σίγουρη αν μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα γιατρών κλπ στο forum, αλλά όταν είχα τη μέση μου και έμενα Πάτρα ένας συγκεκριμένος γιατρός και ένας χειροπρακτικός με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Τώρα πλέον είμαι αρκετά καλά και συντηρούμε με γυμναστήριο, διατάσεις κλπ Οζονοθεραπείες, μασαζ κλπ πιθανόν να βοηθήσουν αλλά φανταζομαι μονο προσωρινά.
  3. Το paper δεν το βρηκα τοσο ασχημο οσο περιγραφεις αλλα προσωπικη γνωμη.. Τι εννοεις μικρη κηλη και μη ρηξη ινωδους δακτυλιου? Η κηλη συνεπαγεται ρηξη ινων του δακτυλιου (μαλιστα διαφορετικα ειδη ινων στον δακτυλιο καταστρεφονται οσο μεγαλωνει η κηλη..). Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος!
  4. Επειδη ειδα καποια posts την τεχνικη του Discogel παραπανω και για οποιον ενδιαφερεται να εμβαθυνει..: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877065713000092 Και για οσους δεν εχουν προσβαση.. 1-s2.0-S1877065713000092-main.pdf
  5. Καλησπέρα! Μέχρι πριν διαβάσω το post σου είχα τη δισκοπλαστική με τζελ στο μυαλό μου ως μία από τις καλύτερες λύσεις αν έχεις δισκοκήλη και φτάσεις ως το στάδιο της επέμβασης. Έχω παρόμοια εμπειρία με δισκοκοίλες, συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή υποφέρω από δύο. Μέχρι στιγμής (δηλ εδώ και 2,5 μήνες) το παλεύω συντηρητικά + Lyrica και έχω δεί μεγάλη βελτίωση. Να φανταστείς ο αντανακλαστικός πόνος στο πόδι έχει σταματήσει Αλλά δυστυχώς έχω πολύ καιρό μπροστά μου για να επιστρέψω (αν επιστρέψω χωρίς επέμβαση) στην καθημερινότητά μου αν και το περπάτημα φαίνεται να με ανακουφίζει αρκετά.. Απλά μου έκανε πολύ εντύπωση που ανέφερες τη δισκοπλαστική με τζελ και είπες ότι δεν σε βοήθησε. Και αν επιτρέπεται θα ήθελα να ρωτήσω, την έκανες στον γιατρό στην Αθήνα που την διαφημίζει πάρα πολύ, και στην τν και στο youtube και παντου?? (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λέω ονόματα :S) Και αν ναι, τι πάχος έχειι δισκοκήλη σου?? Ευχαριστώωωω!!!
  • Δημιουργία νέου...