Προς το περιεχόμενο

kostas-1982

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.332 προβολές προφίλ

kostas-1982's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Κι εγω ενδιαφερομαι για μια θεση , αλλα δεν εχω ιδεα για την διαδικασια. Αν υπαρχει κατι, ας στειλει καποιος ενα pm. Ευχαριστω!
  2. Καλησπερα Εγω πηρα τελικα αυτο: https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/laptop-lenovo-ideapad-3-amd-ryzen-5-5500u16gb512gb-ssdamd-radeon-graphics15alc6-antivirus-zonealarm-gia-2-eti/1686401 μετη χρηση 2 voucher. Eχει ryzen 5500 16gb ram και 512gb ssd .Eλπιζω να ειναι καλη επιλογη, αν και προερχομαι απο 17" οθονη και δεν ξερω αν θα μου κακοφανει η διαφορα στο μεγεθος. Eυχαριστω για τη βοηθεια και τις προτασεις σας
  3. kostas-1982

    Gran Turismo 7 [PS4][PS5]

    Εγώ βολεύτηκα με το wheelstand pro και την κλασσική καρέκλα poang από τα ΙΚΕΑ. Όταν δεν παίζω , η τιμονιέρα (g29) με το wheelstand πάει στην ντουλάπα και έτσι δεν έχω θέμα με την αισθητική του χώρου.
  4. kostas-1982

    Gran Turismo 7 [PS4][PS5]

    Καλησπέρα κι από μένα. Το επίπεδο του ΑΙ πως σας φάνηκε; Υπάρχει καθολου ανταγωνισμός με ίδιου επιπέδου αυτοκίνητο; Difficult level υπάρχει; Προσωπικά μιας και δεν ασχολούμαι καθόλου με το online κομμάτι , το ΑI είναι πολύ σημαντικό. Το να τους περνάς όλους σαν σταματημένους πάνω στις στροφές με ίδιου επιπέδου αυτοκίνητο με χαλούσε πολύ στο Gt sport. Και δεν είμαι και ο Rovampera..😀 Στο assetto corsa είναι πολυ καλύτερα τα πράγματα, αλλα υστερεί σε άλλα σημεία. Παρόλα αυτά το assetto το προτιμώ 1000 φορες περισσότερο. Θα το πάρω φυσικά και το Gran tourismo, λόγω γραφικών , αλλα θα ήθελα να ξέρω αν ειναι στα ίδια επίπεδα ή υπάρχει βελτίωση.
  5. Kι εγώ μόλις παρέλαβα όλο το πακέτο. Ευχαριστώ και πάλι. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι.
  6. Κι εγώ μάλλον. Μου έστειλαν mail ότι είναι έτοιμη προς παράδοση και σε άλλο mail την εγγύηση για την αγορά μου. Για να δούμε...
  7. Δεν το ήξερα αυτό. Πάντως είχε επιλογή για αντικαταβολή στα 620€ που ήταν το κόστος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε αφήνει να προχωρήσεις την παραγγελία και να σου την ακυρώσει μετά. Σήμερα μου ήρθε mail για εκτιμώμενη παράδοση την Δευτέρα . Αnyway, δεν καίγομαι κιόλας. Μια χαρά είμαι με το ps4 εγω. Όταν αλλάξω και τηλεόραση θα το ψάξω πιο εντατικά . Aν έρθει από τώρα, έχει καλώς...
  8. Προφανως , γιαυτο και μπορουν να στελνουν ξεχωριστα παιχνιδια και χειριστήρια απο την κονσολα. Πηρα κι εγω με αντικαταβολη για σιγουρια.Αν δεν ερθει κονσολα, δεν παραλαμβάνω. Ο μόνος λόγος που προχώρησα σε παραφφελια είναι πως το ειχα υποσχεθει στα παιδια μου εδω και πολυ καιρο. Επειδη δεν φαινεται να υπαρχει αμεσα βελτιωση στη διαθεσιμοτητα , ειπα να το κανω το βήμα, αν και δε μου αρεσει αυτος ο εξαναγκασμος με τα εξτρα. Χειριστηριο θα επαιρνα ετσι κι αλλιως. Το game το πηρα μιας και θα το παιξουν τα μικρα. Θα το εβρισκα ομως και used πιο φθηνα. Ευχαριστω ολους σας για την ενημερωση για την διαθεσιμότητα.
  9. To ιδιο προβλημα με τις φωτογραφιες των αγγελιων αντιμετωπιζω και εγω. Εμφανιζονται μονο αν << μπω>> στην αγγελια. Αυτο γινεται μονο με τον internet explorer. Εχει βρεθει καποια λυση; Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...