Προς το περιεχόμενο

danaz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    124
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

danaz's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. εντάξει εγώ παίζει να φάω 3 σακούλες lay's φουρνου με πάπρικα και τα άλλα με το barbeque! Πραγματικά ...απλά ακαταμάχητα!
  2. danaz

    To topic του sportsdirect.com

    πείτε ρε παιδιά, ποιες είναι οι πιο ποιοτικές φόρμες μπας κ χτυπήσουμε τίποτα κι εμείς γιατί λεφτά για nikakia δεν υπάρχουν πια!
  3. danaz

    ricardo.gr αξιοπιστια?

    εγώ έχω χρησιμοποιήσει το emarket αρκετές φορές στο παρελθόν και μπορώ να πω ότι δεν έπεσα σε "μπαγάσα"
  4. ή ακόμα πιο απλά βγάζεις μια prepaid ή webuy καρτα από πειραιώς-ατε και τελειώσες!
  5. καλά τώρα θα πάρει και το κύπελο μάλλον http://www.inews.gr/229/machi-gia-to-kypello-elladas.htm οπότε δε το βλέπω να χάνει τα αθλητικά. παίζοντας λίγο με το toulaki τους εδώ -> http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 βλέπεις τις τιμές σε όλους τους συνδυασμούς. Με 35 είναι το πακέτο με τα απεριόριστα σταθερά σε όλους και startpack.
  6. μπορείς να φτιάξεις όποιο πακέτο θέλεις: http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 το συγκεκριμένο είναι με το startpack!
  7. sony xperia S κι από μένα γιατί η οθόνη του και τα specs του θα σε καλύψουν για παιχνίδια και όχι μόνο!
  8. danaz

    αγορα νεου κινητου..

    <blockquote class="ipsBlockquote" data-time="1360925843" data-cid="52175767" data-author="krypton"><cite class="ipb" contenteditable="false">krypton, on 15 Feb 2013 - 12:55, said:</cite><p>στη θεση σου θα περιμενα μερικες ημερες για το xperia z. πολυ καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστικα και ειναι ανθεκτικο και σε νερο</p></blockquote>κι εγώ το Z θα περίμενα αφού πας για το top της αγοράς!!!
  9. <blockquote class="ipsBlockquote" data-time="1361027730" data-cid="52178473" data-author="Beerloah"><cite class="ipb" contenteditable="false">Beerloah, on 16 Feb 2013 - 17:13, said:</cite><p>Δυστυχώς η Forthnet είναι υπό διάλυση ... φίλε. HoL ή Cyta - γιατί οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια. Αν έρθει ο λογαριασμός, μην πληρώσεις τίποτα - φύγε πάνε σε άλλη εταιρία και ας έχει συμβόλαιο. Αν σου πουν μα και μου, απείλησε με καταγγελία όπως έκανα εγώ στη Wind και δεν τόλμησαν να με ξανα πάρουν.</p></blockquote>το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? To ότι η forthnet είναι υπό διάλυση από που προκύπτει? Ελεος με την αντιδιαφήμιση! το πρόβλημα έγγειται στην αποκατάσταση της βλάβης από τον Οτε που ο ίδιος έχει βγάλει ανακοίνωση ότι επειδή υπάρχει έλλειψη τεχνικών αναγκάζεται να λύνει πρώτα τα προβλήματα των συνδρομητών του και μετά των άλλων. Εγώ αυτό το λέω αθέμιτο ανταγωνισμό πάντως!
  10. όντως βλέπω πτώση της τιμής αλλά και άυξηση των παρεχομένων υπηρεσιών με τα κινητά! καλή φάση!
  11. για να κατεβαζει με 1 mb/s ο φίλος σου παέι να πει ότι κλει΄δώνει γύρω 12-13 mbps πάνω κάτω. θα είσαι σίγουρα καλύτερα από τα 2 του ote και σίγουρα θα πληρώνει πααααααρα πολύ λιγοτερα αν πας στο forthnet 2play economy.
  12. φίλε makfil συμφωνώ μαζί σου ως προς το θέμα της παραπληροφόρησης και ως προς το να σέρνονται δεξιά και αριστερά στοιχεία αβάσιμα επειδή "ετσι μας αρέσει". Η forthnet από τα αποτελέσματα 9μήνου 12 είχε πολύ θετικές εισροες και οι απολπληρωμή των ρυθμισμένων δανείων της προχωραέι σωστά και χωρίς καθυστερήσεις. Οι όποιες συζητήσεις για συγχώνευση πιθανόν να είχαν να κάνουν με στρατιγικές συμμαχίες που θα επωφελούσαν από συνέργιες και συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς. Από τη στιγμή που δεν τελεσφόρησαν δε σημαίνει ότι η εταιρία δε θα την παλέψει. Προφανώς κ για να σταματούν τις συζητήσεις, αυτό ήταν που κρίθηκε από τους πιο ειδικούς από εμας (το management της εταιρίας, λέω εγώ τώρα) ότι είναι το πιο σωστό για τα συμφέροντα των μετόχων. Γιατί πάντα μια εταιρία αυτό κοιτάει πρώτα. Για εμάς τους καταναλωτές ίσως είναι καλύτερα να παραμείνει ανεξάρτητη η forthnet ώστε να ευνοούμαστε από τον ανταγωνισμό, όσον αφορά την προσφορά υπηρεσιών και τις τιμές!
  13. άν έχεις κάνει ηδη tetherd jailbreak δε χρειάζεται να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία. Απλά εγκαθιστάς αυτή την εφαρμογή και σου κάνει το jailbreak σου untethered.
  14. danaz

    Τι κινητό να πάρω;

    να μην είσαι τόσο επιφυλακτικός. Τα μαγαζιά από το scroutz είναι μαι χαρά. Οι αξιολογήσεις βοηθούν. όσον αφορά το κιηντό θα σου πρότεινα το xperia T (λογω κόστους και μεγέθους, μην πάρεις το iphone5) και θεωρώ ότι το S3 είναι υπερεκτιμημένο. Προσωπικά πάντα!
  • Δημιουργία νέου...