Προς το περιεχόμενο

bakosm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    306
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με bakosm

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνά
  • Ενδιαφέροντα
    SEGAAAAAAA

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.033 προβολές προφίλ

bakosm's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 08:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Nintendo switch OLED.Τσιπαρισμενο με 128G micro sd ❗❗ ⭐Η κονσόλα είναι τσιπαρισμενη και με όλα τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της τόσο σε custom firmware όσο και για official firmware κανονικά 🙂 ⭐Ρυθμισμένο με freeshop για απευθείας κατέβασμα παιχνίδιων με το wifi της κονσόλας ,έχει full switch games/DLC όπως επίσης και πάρα πολλά ρετρό για απευθείας κατέβασμα❗ ⭐Έτοιμες εφαρμογες για ότι χρειάζεται μελόντικα και σύνδεση με ότι Bluetooth controller έχετε ❗ ⭐Αυτή την στιγμή έχει εγκατεστημένα 19 top παιχνίδια στην κάρτα μνήμης αλλά μπορώ κατά την παράδοση να έχω έτοιμα οποία παιχνίδια θέλετε όλα επιλογές σας❗ ⭐Άριστη εξωτερική κατάσταση και φυσικά λειτουργικό. ❗❗Η διαδικασία μπορεί να γίνει και σε δικη σας κονσόλα ❗❗❗ Οδηγίες πληροφορίες εντός ,διαθέσιμες φωτό βίντεο και ότι πληροφορίες χρειάζονται. Αποστολή μετά από κατάθεση έξοδα παραλήπτη συνάντηση Αθήνα μέτ Quick Specs Πλατφόρμα: Nintendo Switch Χρώμα προϊόντος: Μπλε, Κόκκινο Επεξεργαστής: NVIDIA Custom Tegra Τεχνολογία ελέγχου παιχνιδιού: Αναλογικά / Ψηφιακά Αναλογικοί μοχλοί: ✅ Τύπος οθόνης: OLED Οθόνη αφής: ✅ Wi-Fi: ✅ Bluetooth: ✅ ρο Κατεχάκη.

    370 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/04/2024 08:05 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Nintendo switch V2 με την αναβαθμισμένη μπαταρία.Τσιπαρισμενο με 128G micro sd ❗❗ ⭐Η κονσόλα είναι τσιπαρισμενη και με όλα τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της τόσο σε custom firmware όσο και για official firmware κανονικά 🙂 ⭐Ρυθμισμένο με freeshop για απευθείας κατέβασμα παιχνίδιων με το wifi της κονσόλας ,έχει full switch games/DLC όπως επίσης και πάρα πολλά ρετρό για απευθείας κατέβασμα❗ ⭐Έτοιμες εφαρμογες για ότι χρειάζεται μελόντικα και σύνδεση με ότι Bluetooth controller έχετε ❗ ⭐Αυτή την στιγμή έχει εγκατεστημένα 18 top παιχνίδια στην κάρτα μνήμης αλλά μπορώ κατά την παράδοση να έχω έτοιμα οποία παιχνίδια θέλετε όλα επιλογές σας❗ ⭐Άριστη εξωτερική κατάσταση και φυσικά λειτουργικό. ❗❗Η διαδικασία μπορεί να γίνει και σε δικη σας κονσόλα ❗❗❗ Οδηγίες πληροφορίες εντός ,διαθέσιμες φωτό βίντεο και ότι πληροφορίες χρειάζονται. Αποστολή μετά από κατάθεση έξοδα παραλήπτη συνάντηση Αθήνα μέτρο Κατεχάκη.

    280 €

  3. Περιμένουμε να δούμε Zombie Mode!!!!!!!
  4. Ομοίως εν τέλη το έχω παίξει πολύ περισσότερο στο Mega Drive 😅😅
  5. Ααααχ πόσα πενηνταδραχμα ρίχναμε στα ουφαδικα παίζοντας αυτό το παιχνίδι αααχ...
  6. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Γελάνε και οι κατσαρίδες μου μέχρι και αυτές θα στραβωθουν με την οθόνη του se, δεν είπα ποτέ εγώ ότι είναι τέλειο το mi9 ανά διαβάσεις τα μυνηματα που βασικά και εγώ στην θέση σου θα βαριωμουν θα καταλάβεις γιατί αναφερθηκε αυτό. Κα ναι παιδιά νομίζω δεν θέλει σκέψη το άλλο που λέτε αν θέλω ios νομίζω ότι εγώ προσωπικά σας έχω απαντήσει... Φυσικά αν θες ios φθηνό πάρτο με όλη μου την καρδιά αλλά καλή συσκευή δεν είναι.... Δώσε κάτι παραπάνω να πάρεις κάποιο άλλο με ios υπάρχουν λίγες ακόμα επιλογές σε iPhone... Αν είναι δυνατόν λέτε κάποιο και άλλοι το υπονοειτε ότι άμα έχεις xiaomi είσαι πλεμπα και δεν ντρέπεστε να δώσετε 500ευρω για αυτό μόνο και μόνο επειδή είναι η μοναδική φθηνή επιλογή ios, αααααχ η Master race της Apple δεν θα τα έκανε αυτά ποτέ... Ξεπεσατε.. Απλά πραγματάκια και σωστάΑ..... Αλλά οοοοοοχι αυτό το se είναι καλό... Φταίει το σάπιο mi9 με την 10 φορές καλύτερη οθόνη... Σωτήριο έτος 2020 Φθηνή συσκευή με για καθημερινή χρήση απλή.. Ναι...
  7. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Συμφωνώ... Θα δακρύσω που μου τα θύμισες και όχι δεν ειρωνεύομαι. Δοκίμασα ios περίοδο που είχα ακριβώς αυτό που λες... 4.2 512 mb σαπιλα.. Δεν μου άρεσε το ios (και μιλάω και για jb κτλ) καλύτερα με 512 mb, πλέον χαίρομαι που δεν βρίσκεις εύκολα σαπίλα... Δεν μου αρέσει ούτε το ios στο xs max (ναι το ίδιο είναι το ξέρω 😝) αλλά πιπέρι αν πω ότι δεν είναι καλή συσκευή... Άσχετα με το αν θα την έπαιρνα εγώ.
  8. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Εσύ δεν λες να καταλάβεις ότι ζητάς μόνο πράγματα που σε βολεύουν τα οποία δεν έχουν σημασία.. Το mi 9 σου λέω είχε τιμή εκκίνησης επίσημη 500με550 τώρα λιγότερα, έχει αυτά που ζήτησες εκτός από τον 865 με άλλα καλύτερα από αυτά που θες γιατί δεν θες να το δεχτείς; Γιατί θες ντε και καλά να μας πεις ότι είναι καλή η οθόνη του se Ε όχι δεν είναι αλήθεια σου λέω.
  9. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Ορίστε παλι το έκανες.... Πφφφ Ιδιαίτερα απλό και ξεκάθαρο θες ios να άλλη μια συσκευή για κάποιον που θέλει οικονομικό ας πούμε ios όλα τα άλλα είναι ανούσιες συγκρίσεις.καλή συσκευή πάντως δεν ειναι. Και όχι σε σχέση με κάποιο ανδροιδ..
  10. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Καλό βράδυ μην βλέπεις εφιάλτες όμως αλήθεια γιατί βλέπω κάνεις αγώνα να βγάλεις το se την καλύτερη επιλογή στα 500ευρα. Που με είδες ότι δεν φοράω μάσκα;;; Α είπαμε γκζαομι με κατασκοπευουν παντού
  11. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Δώσε ένα μετάλλιο στον εαυτό σου και συνέχισε τα επιπέδου δημοτικού σχόλια ελπίζω να μην ξαναδώ σχόλιο σου.
  12. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Αφού είπες τέλος τι απαντάς;;;;; Δεν θα έχει όμως η πλεμπα τον τελευταίο λόγο έτσι;και άλλο μάθημα Και όχι εσύ ξεκίνησες την ειρωνεία 😀😀
  13. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Ξεκίνησα να απαντάω στο φίλο που ζήταγε συγκεκριμένα πράγματα, ε ο φίλος δεν είπε να μην έχει miui... Αν το ανέφερε δεν θα τα έλεγα... Ας έλεγε θελω το μακρη και το κοντό που ζήτησε α και να μην έχει και κίουι 🥝 Δεν είπα ότι είναι σούπερ το miui και αν είναι να βάζουμε άλλες 100 παραμέτρους αλλά μόνο αυτές που βολεύουν την μια πλευρά εεεε άστα.. Δεν μαλώνουμε αλλά σε είδα ήρθες κοντά και δεν φοράς και μάσκα
  14. bakosm

    Apple iPhone SE 2020 Review

    Προσπάθησε τότε λίγο στην ζωή σου να κάνεις κάτι να μην σε συνδέουν με καϊρο φιλικά στο λέω. Να μάθεις επίσης εδώ στο φόρουμ που βλεπω μαθαίνεις πολλά ότι όταν σταματάνε να υπάρχουν τα επιχειρήματα ξεκινούν οι προσωπικές επιθέσεις όπως βλέπω ότι κάνεις εσύ.. Αν το κάνεις και στην ζωή σου δες το θα σε βοηθήσει.
  • Δημιουργία νέου...