Προς το περιεχόμενο

hijack3rr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    163
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Tech , Programming , Chat, Movies, Music, Video Games.

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.726 προβολές προφίλ

hijack3rr's Achievements

  1. Φίλε Neg, Όσο για την Samsung είναι μόνο για την υψηλή κατηγορία. Δεν το έχει καθόλου στην μεσαία κατηγορία και οι συσκευές της είναι σκουπίδια σε σχέση με των ανταγωνιστών. Πληρώνεις το όνομα. Αέρα που λέμε. Το μόνο καλό που προσφέρει στην μεσαία κατηγορία σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η Amoled οθόνη την οποία πληρώνεις στην ουσία. Η Huawei το έχει περισσότερο και στη μεσαία και στην υψηλή κατηγορία βάση τιμών / χαρακτηριστικών που προσφέρει. Να δεις που σε δύο χρονάκια θα τους φάει λάχανο όλους. Όσο για την τιμή που λες καμία φορά δεν καθορίζετε μόνο από τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής. Στο huawei mate9 porsche πληρώνεις και την πολυτέλεια. Μην ξεχάσω να αναφέρω και ολόκληρη την galaxy note 7 παρτίδα που αντί για κινητά μας βγήκαν στρακα-στρουκα.
  2. Huawei και ξερό ψωμί. Φοβερή κατασκευή στα κινητά και τέλεια τιμή βάση των χαρακτηριστικών που προσφέρουν οι συσκευές τις σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Εύχομαι να πάρει την πρώτη θέση. Αν όχι τότε τουλάχιστον την δεύτερη θέση από την Apple.
  3. έβγαλαν ένα κάρο λεφτά οι εταιρίες με αυτά τα selfies...
  4. άντε περιμένουμε πως και πως να το δοκιμάσουμε..
  5. τα γραφικά του είναι τζαμάτα.
  6. Ωραία δυνατότητα... άντε να δούμε και έναν καλό browser να διώξουμε το Google Chrome.
  7. Σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθούν άλλα κολπάκια και στο Project Abacus & Project Vault όπως γίνεται πάντα στα δήθεν συστήματα που προστατεύουν τα δεδομένα μας.Το "προσωπικό απόρρητο" δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ.
  8. Ωραία χαρακτηριστικά σε σχετικά ωραία τιμή.
  9. hijack3rr

    Νέο gameplay video trailer για το SOMA

    ωραίο παιχνίδι φαίνεται ..ελπίζω να είναι τρομακτικό όσο το Amnesia.
  10. Ένα μεγάλο μπράβο στην Microsoft. Άντε να δούμε κανένα καλό app στα tablet μας.Βαρέθηκα να κατεβάζω σαβούρες από το Play Store.
  • Δημιουργία νέου...