Προς το περιεχόμενο

o_kakos_o_lykos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    326
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με o_kakos_o_lykos

  • Ημερομηνία γέννησης 31/12/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

o_kakos_o_lykos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

453

Φήμη

  1. Ειπα στο προηγουμενο οτι δεν συνεχιζω γιατι δεν βγαζει πουθενα, αλλα....θα κανω ενα τελευταιο σχολιο γιατι μπηκε και καινουριος στη παρεα μας... Εσυ, που εισαι και ο ευκολος, εχεις χασει τελειως το νοημα και το μπουσουλα. Το θεμα ειναι απλο. Η οποιαδηποτε ελευθερια σου τελειωνει εκει που αρχιζει η οποιαδηποτε ελευθερια καποιου αλλου. Ειναι απο τις θεμελιωδης αρχες μιας δημοκρατικης κοινωνιας. Ειτε μιλαμε για βουρτσες, ειτε για πιτσες. Ειτε για περιουσια, ειτε θρησκεια. Αν σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις... Αλεκος Ζαζοπουλος 1999. Και το σχολιο του Λαζοπουλου για τους αναπηρους ηταν "σατιρικο". Και το πρωτοσελιδο του ιδιου περιοδικου με τους μεταναστες που κυνηγανε τις γκομενες, ηταν "σατιρικο". Η διαφορα μεταξυ σατιρας και ρατσιστικης επιθεσης ειναι πολυ μικρη. Και οταν προσβαλεις μια συγκεκριμενη ομαδα δεν ειναι σατιρα. Ειναι ρατσισμος. Και ναι, υπαρχει και θρησκευτικος ρατσισμος. Η αληθεια ειναι οτι μπορω να πω οτι θελω αρκει αυτο που θα πω να ειναι προσβλητικο για τα "πιστευω" καποιου αλλου? Ας πουμε ειναι κακο να του προσβαλω την οικογενεια αλλα ειναι ok να προσβαλω τα "πιστευω" του. Γιατι και εσυ αρχιζεις να ξεφευγεις απο το θεμα...
  2. Οπως ακριβως το ειπες, σε καλυψε ο πανω. Ιδιως την τελευταια σου φραση, την καλυπτει εντελως ο "παραλλος" στο παραδειγμα του.... Το προβλημα με τους φανατικους "αθεους" (αυτους που θεωρουν τους αλλους προβατα κλπ, και οτι εχουν δικαιωμα να λενε οτι θελουν), ειναι οτι τερματιζουν στον παραλληλισμο με το ορφανο και μετα αρχιζουν τις εξυπναδες με πιτσες και αγιοβασιλιδες. Απο "ανοιχτα" μυαλα γινονται κ. Λουκα...ξουξουξου.. σιξσιξσιξ.. Μερκελ γκο χομ! Ωπα φιλε, καπου εχασες κατι επεισοδια. Δε θιχτηκα εγω, ο tasos1978 θιχτηκε γιατι τον ειπα ανιστορητο. Βλεπεις, οποιος δηλωνει αθεος εχει το αναφαιρετο και εμφυτο δικαιωμα του να λεει ελευθερα οτι θελει ("ένιωσες ότι θίγεται η παραμύθα που πιστεύεις, τότε ναι, συγγνώμη, αλλά ξυδάκι, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης"), αλλα αν του απαντησει καποιος τοτε αυτος ειναι κακος και λεει βαριες κουβεντες!! Και για να τελειωνω γιατι παρατραβηξε το θεμα και δεν βγαζει πουθενα, δεν εχει να κανει με κανενα "ιερο" βιβλιο. Τυπωσαν διαφορα, απλα ο voltmod εβαλε αυτη την εικονα με τη Βιβλο. Εχει να κανει με την ελευθερια του να διαβαζεις τα σχολια και να μη βλεπεις υποτιθεμενα τρολ, αλλα βασικα ρατσιστικα, σχολια.
  3. Εγω σου εδωσα παραδειγμα με βαση την ελληνικη ιστορια για να αισθανθεις δικαιωμενος και περηφανος, αλλα εσυ το πας στην ελευθερια και στα δικαιωματα του καθενος και το κανεις πολυ ευκολο. Εγω ειμαι ορφανο (ευτυχως δεν ειμαι αλλα για το παραδειγμα ειμαι). Δεν εχω γνωρισει μανα, πατερα, τιποτα. Δεν ξερω καν τι σημαινει η λεξη οικογενεια. Αν ερθω και σου βρισω τη μανα θα το δεχτεις και θα το προσπερασεις επειδη για μενα αυτη η "εννοια" δεν εχει καμια σημασια? Και καθε μερα, οπου πας ερχονται ολα τα "ορφανα" και μιλανε ασχημα και υποτιμητικα για τη μανα σου. Οχι επειδη εχουν κατι μαζι της, απλα επειδη αυτα δεν εχουν γνωρισει μανα, δεν πιστευουν οτι υπαρχει και θεωρουν δικαιωμα τους το να τη βριζουν και να την προσβαλουν. Θα το δεχτεις στο ονομα της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης? Σκεψου τωρα, οτι η μανα ειναι το τριτο πιο σημαντικο προσωπο/εννοια στη ζωη ενος ανθρωπου, πισω απο τα παιδια του και τη γυναικα του. Ε, για αυτους που πιστευουν, ο Θεος ειναι το πρωτο. Και ερχεσαι εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα για το παραδειγμα εσυ ) και προσβαλεις αυτο το προσωπο/εννοια επειδη δεν πιστευεις και επειδη ειναι δικαιωμα σου να λες οτι θες. Και εγω προσεβαλα εσενα, το 5ο πιο σημαντικο ατομο στη ζωη ΣΟΥ (μετα απο παιδια/γυναικα/γονεις/αδερφια) και σου εκατσε ασχημα. Ενω εσυ προσεβαλες οτι πιο σημαντικο εχω και εγω δεν πρεπει να πω τιποτα!? υγ. Η "αριθμιση" στο τι ειναι πιο σημαντικο, εννοειται πως εχει μπει αυθαιρετα. Απλα θεωρω οτι ενας απλος ανθρωπος θα θυσιαζε τη ζωη του πρωτα για τα παιδια του, μετα για τη γυναικα του, για τους γονεις του, τα αδερφια του, αντε πες και την πατριδα του. Αλλοι βαζουν και την ομαδα, το κομμα, τα λεφτα. Εγω πηρα ενα γενικο παραδειγμα. υγ 2. Η απαντηση στο κουλο που λες ειναι οτι ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις και να λες ελευθερα αυτο που πιστευεις. Δε χρειαζεται ομως να προσβαλεις και να μιλας υποτιμητικα για κατι που δεν πιστευεις εσυ αλλα πιστευουν αλλοι. Γιατι πολυ απλα εχει δικαιωμα και ο αλλος να υπερασπιστει αυτο που πιστευει ακομα και αν με τον τροπο που θα το κανει σε προσβαλει.
  4. Ειναι επειδη ησουν κακος σε περισσοτερες απο μια διαστασεις Δεν ειναι οτι προσεβαλες αυτους που πιστευουν στο Θεο (που το εκανες), αλλα περισσοτερο το οτι εριξες ενα μεγαλο σκ@το πανω στην ιστορια της επιστημης. Ναι ακουγεται καπως, αλλα χωρις την τυπογραφια δεν θα ειχαμε τιποτα. Απο εκει ξεκινησαν ΚΑΙ εξελιχθηκαν ΟΛΑ. Ειναι σαν να ακους καποιον να σου λεει "12θεο δεν υπαρχει, Ομηρος δεν υπαρχει, Τροια δεν υπαρχει αρα η Ιλιαδα και η Οδυσσεια κανουν μονο για κωλοχαρτο. -Mα ειναι η πρωτη εγγραφη προσπαθεια ενος ανθρωπου να εξιστορησει, ενα γεγονος τετοιου μεγεθους, στην ιστορια!!! -Ναι αλλα για εμενα και πολλους αλλους δεν υπαρχουν απτες αποδειξεις που να μας πειθουν οτι ειναι ιστορικα γεγονοτα, οποτε ειναι gtp!!" Ναι ρε φιλε, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, αλλα μην προσβαλεις οσους πιστευουν κατι διαφορετικο απο εσενα.
  5. Με μπλανκο ρε φιλε.... Καλυψαν το σημα ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ!!!!! Ποιος μικρος θεουλης να το σκεφτηκε αυτο?? Και τα εικονιδια...!! Δηλαδη ποσο τους χαλαγε να τα αφηναν stock? Και δεν ειναι καν ολα τα εικονιδια! Πηραν τα "βασικα" και τα υπολοιπα generic και οτι να'ναι! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ SAFARI ΕΧΕΙ!!!!! Μα ειλικρινα, ποσο θα τους ενοχλουσε να το αφηναν ολο το λειτουργικο stock?
  6. Ωπα, κατσε...δεν ειχα ιδεα!! Αν ειναι ετσι να ζητησω συγ
  7. ΧΑ.χαχα.χα...θα ηταν πιο αστειο αν η Βιβλος ΔΕΝ ηταν το πρωτο βιβλιο που τυπωθηκε. Οποτε ειναι κατι σαν φορος τιμης στον Γουτεμβεργιο. Σου βαζω 3/10 για την προσπαθεια, και δουλεια για το σπιτι τις λεξεις "ανιστορητος" και "ημιμαθεις".
  8. Και καλα οτι θα ψαρωσουμε επειδη ειναι "smart"phone. Ρε, αν δεν δωσουν δωρο το cd με τα αξεχαστα της Εφης Θωδη ή τον οδηγο για αξεπεραστους λαχανοντολμαδες της κας Βεφας δε παιρνω τιποτα. Δε την ξαναπαταω...
  9. Το idol3 ειχε βγει στα 300€, αυτο με τετοια οθονη, RAM κλπ. κλπ. λογικα θα περασει τα 400€. Αν παντως βγει οσο το προηγουμενο χτυπαει το Redmi Note 3 (με τον snapdragon 650) σε vfm.
  10. Μια χαρα και μπραβο τους και μακαρι να το κανουν και αλλοι. edit: ο 652 ειναι ο, μεχρι πριν λιγο καιρο, 620. Και το adudu (o τονος στο 2ο "u") τον βγαζει παραπλησιο σε αποδοση με τον 810.
  11. Απο τη μερα που εγινε η αναβαθμιση στο Antutu (απο ver.5 σε ver.6) και αρχισαν τα "add new ταδε testing" και μεταμορφωθηκαν ΟΛΑ τα υπαρχοντα σκορ σταματησα να ασχολουμαι. Πχ, του 6s και του nexus9 υπερδιπλασιαστηκαν ενω του meizu, το οποιο ηταν πρωτο με τεραστια διαφορα (παρ'ολο που εχει την ιδια cpu και gpu με το S6!!!!) πηρε ενα 16%. Κατα τ'αλλα ωραιο κινητακι, παταει πανω στη σχεδιαση του S6 η οποια ηταν ενδιαφερουσα (edge), λιγο πιο παχυ το κοβω και με ωραια bezel. Α! Και η amoled υποστηριζει καλυτερα το always on.Στα 800€, για αυτον που θελει να δωσει τοσα, ειναι μια πολυ ομορφη αγορα.
  12. Δεν εγραψε για παγκοσμια συνομοσια, ουτε για Ιλουμινατι, ουτε για Ελ, ουτε για τιποτα. Εγραψε "περιμένουν να χαλάσουν σε 2-3 χρονάκια να ξαναπουλήσουνε". 2 χρονακια, αν σου διαφυγει, ειναι η εγγυηση καλης λειτουργιας που εχουν σχεδον τα παντα. Και αυτο οχι επειδη σε σεβονται, αλλα επειδη τους το επιβαλλει η ΕΕ. Στο Αμερικα, τα ιδια προϊοντα εχουν 1 χρονο εγγυηση. Αντιθετως, στην ΕΕ εχεις DOA αναλογα με το ποσο γουσταρει ο πωλητης και αν παθει κατι μετα παει για ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ενω στο Αμερικα στο αλλαζουν για πλακα. Πχ, ενα ευκολακι, Apple - 30 μερες, Applestore - 10 μερες και το επισημο σερβις της εταιριας στην Ελλαδα - ΟΧΙ!!! Εκτος και αν δεν ειναι η infoquest και κανω λαθος, αλλα και παλι το θεμα ειναι οι διαφορες που υπαρχουν. Τελος, ζουμε σε μια εποχη που μας επιβαλλουν το τι πρεπει να θελουμε και τι οχι. Κανεις δεν ειπε το 2000 οτι τον χαλαει που μικραινουν τα κινητα και οτι χρειαζεται τουλαχιστον 100 γραμμες (ετσι μετρουσαμε παλια τις οθονες), 20ΜP, 3GB RAM και 2ΤΒ σε microsd για να μπορει να δουλευει. Και ομως, σημερα "οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο, και αν ειναι παιρνω και ενα μικρο για δευτερο/τη δουλεια"! On topic υ.γ. Μ'αρεσει οταν ανακοινωνουν καποιο affordable προϊον χωρις να λενε κουβεντα για την τιμη. Ειναι κατι σαν κιντερ-εκπληξη!
  13. Να προσεχετε εκει στο Νοεμβριο του '15. Σε κανα μηνα θα κανει Νοτιαδες και θα πεσει πολυ γριπη.. Κινηση ματ η καινουρια ναυαρχιδα. Ιδιως αν σκεφτουμε οτι το Α9 εχει κανα 500αρικο, οποτε αυτο θα παει γυρω στα 800... παλι θα κλεγονται για τις πωλησεις εκει στην Ταϊβαν!! Κριμα γιατι ειναι ωραια ολα σχεδον τα ONE, αλλα σε αυτες τις τιμες ποιος θα ασχοληθει με HTC. Πλακα πλακα εχει πετυχει κανεις στοιχεια πωλησεων της HTC στα ONE?
  14. Καλα τα λες αλλα updates καθε Θεοφανεια και root μονο αν εχεις βυσμα... Επισης, για το galaxy, usb micro? Καλυτερα για να μην αλλαζουμε καλωδια και για να εχει κατι να προσθεσει στο s8...
  15. Αποσπωμενη μπαταρια. Το μονο που εχει ουσια ειναι αυτο, τα αλλα για sd και αδιαβροχοποιηση ειναι "κουβεντα να γινεται". Oχι οτι διαφωνω με αυτα που προσθεσε. Μια καλη και ωραια αναβαθμισουλα πανω στο s6. ps. Για αυτους που λενε για το design προφανως και εχουν μπερδεψει τα κινητα με τις τουαλετες και νομιζουν οτι υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι τροποι για να βαλεις οθονη, καμερα, μικροφωνο, ηχειο και πληκτρα στην προσοψη μιας συσκευης και ταυτοχρονα να διατηρησεις και ενα χαρακτηριστικο σχεδιασμο...
  • Δημιουργία νέου...