Προς το περιεχόμενο

Deathshade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Deathshade

  • Ημερομηνία γέννησης 12/09/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Deathshade's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Deathshade

    Overwatch Topic v1

    χχααχ γιατί έτσι ?
  2. Deathshade

    Overwatch Topic v1

    Καλημέρα και πάλι ! Έχω αφήσει ένα ποστ τρεις σελίδες πίσω αλλά μάλλον δεν το είδατε Ψάχνω παρέα για quickplay και ranked κυρίως με το που αρχίσει η σεζόν. Παίζω κυρίως Support . Αν ενδιαφέρεται καένας μπορεί να με κάνει add . Το BattleTag είναι : Deathshade#1160
  3. Deathshade

    Overwatch Topic v1

    Παιδία καλημέρα! Σαν "νέος" στο site και εγω (πολλές φορές μπαίνω και διαβάζω αλλα δεν γράφω καθόλου στο forum) είπα να γράψω εδώ μιας και το Overwatch είναι το βασικό παιχνίδι που παίζω αυτην την περίοδο. Ψάχνω άτομα για να παίζουμε παρέα ranked καi quickplay (ποιό πολυ ranked). Είχα πρωτοαγοράσει το παιχνίδι σε PS4 αλλά δεν την πάλευα καθόλου με τον στόχο σε κονσόλα, μιας και έχω συνηθίσει σε PC από CS 1.6 πριν χρόνια. Έτσι αποφάσισα το αγοράσω πάλι σε PC , αλλά το Solo Queue δυστυχώς δεν παλεύεται. Παίζω κατα κυρίως Support. Πολύ Mercy/Lucio και λίγο Zenyatta(αν και πλέον Mercy μετά το buff σε Zennyatta δεν την πολυ επιλέγουν σε ranked) αν και πλέον αρχίζω και μαθαίνω Lucio σε όλων των ειδών maps. Το rank μου (με πολύ λίγα παιχνίδια λόγο δουλείας + οτι έπαιζα σε PS4) είναι 47 με υψηλότερο το 49. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να μου στείλει το Battle Tag του σε μύνημα να τον κάνω add (αν και μπορώ να αφήσω και το δικό μου ) Τέλος σκεύτομαι να συνεχλιζω να γράφω και εγώ τις απόψεις μου σε αυτήν την κοινότητα μιας και έχω καιρό να γίνω μέλος μιας παρέας που σε όλους αρέσει το ίδιο παιχνίδι !
  4. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα εγω όταν έκανα εγκατάσταση μέσω tool και επέλεξα να μην κρατήσει ΤΙΠΟΤΑ , γιατι κράτησε κάποια πράγματα ? ακομα στον C εχω και φάκελο Windows.old .
  5. Deathshade

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    παιδιά εμένα το PSN δουλεύει . αλλα στο Diablo (PS4) συνέχεια λέει πως ο server δεν είναι διαθέσημος αυτην την στιγμή απο εχθές που αγόρασα το παιχνίδι ! ενώ το Plants vs Zombies παίζει κανονικά online ! ξέρει κανείς τι παίζει ? γτ λύση δεν βρίσκω πουθένα !
  6. Deathshade

    Diablo III Topic v1

    Ρε παιδια . καποιος να βοηθησει στο ACT 1 farm για κανενα item ... πολυ ψοφος ....
  7. Deathshade

    Diablo III Topic v1

    Σορρυ που στέλνω γραφω παλι (επειδη δεν απαντησε καποιος πριν ) αν μπορει κανενας ας με κανει add να παιζουμε και αν εχω καμια απορεια να με βοηθαει !
  8. Deathshade

    Diablo III Topic v1

    Παιδία Καλησπέρα ! Είμαι καινούργιος στο diablo γενικά και μόλις πήγα 60 τον monk ! Θα ήθελα αν μπορείτε να με κάνετε add αν θέλετε ώστε να παίζω και εγώ με παρέα βαριέμαι μόνος .. Και ακόμα για να έχω κάποια βοήθεια όπως τι items να πάρω και τέτοια . το ψάχνω συνέχεια και μπερδεύομαι όλοι την ώρα ! Το Tag μου είναι Deathshade#1160
  9. Deathshade

    Diablo III Topic v1

    Πως τα κατάφερες εμένα ότι αι να κάνω κολλάει για δύο λεπτά η οθόνη . Μετά με ΑΕΙ στο loading screen .κολλάει πάλι.και μετά μ πετάει.μυνημα πως δεν μπορώ να μπω και μ απλό .start game πάλι το ίδιο κάνει
  10. Deathshade

    Diablo III Topic v1

    καλησπερα ! εγω παιδια προσπαθω να μπω σε public η να κανω κανονικα start game και μου λεει οτι δεν μπορω ξερετε τι παιζει ?
  • Δημιουργία νέου...