Προς το περιεχόμενο

apostolos73

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με apostolos73

  • Ημερομηνία γέννησης 04/06/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

apostolos73's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Για να πω την αλήθεια και εγώ WD fun είμαι, αυτό που με απασχολεί στον Seagate είναι ότι τα PC's που θα του στέλνουν δεδομένα είναι 2 Windows 7 και 2 Linux 1 Ubuntu και 1 Mind, για τα win ξέρω ότι δουλεύει αλλά για τα linux ???? εκεί υπάρχει ένα κενό ενημέρωσης, από την άλλη ο Seagate προσφέρει ένα σωρό άλλα πράγματα εκτός από storage (NAS, wifi κλπ)
  2. όχι δεν είναι από τα βασικά μου κριτήρια η ταχύτητα των δίσκων
  3. καλημέρα θα ήθελα κάποιες προτάσεις για την αγορά ενός δικτυακού storage, δεν με νοιάζει αν θα είναι απλός εξωτερικός HHD ή κάποιος NAS (αν και θα προτιμούσα το 2ο λόγω Raid, και ασφάλειας δεδομένων) το βασικό είναι να είναι δικτυακός, το ethernet είναι υποχρεωτικό. O προϋπολογισμός μου είναι γύρω στα 200 ευρώ (το 5 -10 πάνω κάτω δεν είναι θέμα) και για την χωρητικότητα ισχύει το όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο έχω δει τα εξής : http://www.plaisio.g...STAM3000200.htm http://www.e-shop.gr...l?id=PER.304537 και τέλος http://www.msystems....5&product=14246 http://www.msystems....5&product=13978 αν και στους 2 τελευταίους έχω την αίσθηση ότι η τιμή αναφέρετε μόνο στο NAS και δεν περιλαμβάνει HHD, τουλάχιστον δεν το λέει ξεκάθαρα στην ανάλυση τους ή εγώ είμαι τυφλός. Νομίζω πως ο 1ος καλύπτει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις μου.
  4. έχει καιρό που το έκανα, με ακριβώς τα ίδια webcard της πειραιώς, νομίζω πως το αργότερο σε 24 ώρες έχεις την κίνηση
  5. από όσο θυμάμαι θα το δεις στις κινήσεις, θέλει το paypall τον 4ψήφιο κωδικό για να ενεργοποιήσει την κάρτα, το κακό είναι ότι δεν παίρνεις πίσω το 1,κάτι που χρεώνει γιατί δεν είναι πιστωτική η webpay
  6. αυτό ακριβώς φίλε μου, ένα μεγάλο respect στο τμήμα marketing της apple, που καταφέρνει και πουλάει ένα προϊόν παγκοσμίως σε: 1)Τιμή μεγαλύτερη του ανταγωνισμού 2)Κοινό που πολύ πιθανώς να μην το χρειάζεται Στο κάτω κάτω της γραφής και το start topic, στην ουσία μια διαφήμιση είναι. Βγάζουν μια στατιστική μελέτη και μετά ξέρουν ότι θα αναδημοσιευτεί και συζητηθεί παντού, ε δε μπορεί όλο και κάποιος ακόμα θα τσιμπήσει
  7. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αντίθετα +100 από εμένα, και προσωπικά αν με ρωτήσεις και αν δεν υπήρχαν δεν θα έχανα και τον ύπνο μου Αλλά για να μην είμαι των άκρων θα έλεγα ότι υπάρχει κοινό για τέτοιες συσκευές, μπορεί να μην χρησιμοποιεί το 100% των δυνατοτήτων τους αλλά σίγουρα ένα 60-70%. και σίγουρα δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι τις αγοράσανε.
  8. Αυτοί που περιγράφεις δεν είναι λιγότερο "θύματα" από τους άλλους του μήλου, απλά αυτοί ένα παραπάνω νομίζουν ότι κάνουν και "δήλωση" πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο κόσμος αγόραζε βάση των αναγκών του τότε και τα apple, αλλά και οι ανταγωνιστές τους θα είχαν πολύ μικρότερο μερίδιο στην αγορά από ότι έχουν τώρα.
  9. Δηλαδή ΟΛΟΙ οι κάτοχοι, συσκευών της apple είναι χρήστες που ξέρουν και τι και πως το θέλουν, λοιπόν σε πληροφορώ ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός κατόχων ειδικά (iphone & ipad) το πήραν μόνο για να πουλήσουν μούρη, γιατί πολύ απλά ή δεν χρειάζονται τέτοιο εργαλείο ή είναι fashion victims. και για να μην αρχίσεις να μου λες για την apple, σου εξηγώ ότι δεν έκανα μομφή στην apple, αντίθετα είπα respect για το τμήμα της του marketing, που μπορεί και πουλάει τα προιόντα της με μεγάλο ποσοστό κέρδους, και ειδικά αυτή την περίοδο, γιατί κακά τα ψέματα συσκευές που κάνουν τα ίδια με ένα iphone υπάρχουν και άλλες (ίσως όχι τόσο καλές) αλλά σίγουρα φθηνότερες, παρόλα αυτά που το κόστος είναι σημαντικός παράγοντας η apple συνεχίζει και πουλάει.
  10. Το θέμα είναι ότι οι 'μεγάλες' εταιρείες, το είχαν, και έχουν, ξεφτιλίσει αυτό με τις πατέντες, έκανε κάποιος μια καινοτομία το έβγαζε στην αγορά έκανε πατέντα, πήγαινε κάποιος άλλος να πατήσει έστω στην θεωρία του προηγούμενου πάρε την μήνυση για copyright, αποτέλεσμα να στερούμαστε εμείς οι end users ή να τα παίρνουμε με καθυστέρηση. Το ωραίο είναι ότι η εταιρεία με την πατέντα συνήθως ή παίρνει κάτι πολύ μικρότερο από αυτό που θέλει, οπότε σκέφτομαι γιατί άραγε το κάνει ?? για τις εντυπώσεις, για marketing γιατί?
  11. Μαγκιά της Apple που πουλάει τις συσκευές της με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από τους άλλους, βλακεία αυτών που αγοράζουν μονοκούκι κάτι με κριτήριο την μόδα και όχι το τι χρειάζονται και με αυτό τον τρόπο δίνουν αυτά τα στατιστικά.
  12. Σίγουρα δεν είναι απλό τηλέφωνο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, δλδ του να φορτώσω λειτουργίες σε μια συσκευή και δυνατότητες με τελικό αποτέλεσμα να το φτάσω να είναι δύσχρηστο και τεράστιο ΧΩΡΙΣ να προσθέτω κάτι στην βασική του λειτουργία (τηλέφωνο) τότε το θεωρώ λάθος.
  13. Έλεος δηλαδή αυτό το evolution των κινητών είναι αηδία ξεκινήσαμε έτσι και από ότι φαίνεται ξαναγυρνάμε πίσω Δηλαδή αν θες να δεις το μέλλον κοίτα το παρελθόν, τελικά το μέγεθος παίζει ρόλο.
  14. Έτσι ακριβώς είναι, δυστυχώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις σαν workstation, ακόμα και αν δουλέψει το ERP, CRM, WMS της κάθε εταιρείας με κάποιον εξομοιωτή, υπάρχουν και άλλα ζητήματα συμβατότητας (φορολογικός μηχανισμός κλπ), αλλά το κυριότερο είναι ότι οι end users μιας εταιρείας δεν έχουν ιδέα από Linux, εδώ ένα openoffice έβαλα σε 2-3 μηχανάκια λόγω κόστους και για να κάνουν μια επιστολή στο word φεύγουν από την θέση τους και πάνε σε άλλο PC, που έχει MS office για να το κάνουν :mrgreen:. Πάντως προσωπικά είμαι της άποψης ότι το λειτουργικό και το antivirus είναι τα 2 software που ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσει κάποιος, (όχι σπασμένα) γιατί να πω και το πολύ απλό, έχει ποτέ κανείς σκεφτεί, αυτός που έκατσε και αφιέρωσε χρόνο για να "σπάσει" και να ανεβάσει "σπασμένο" γιατί το κάνει ? Για την φήμη ? Για να κάνει πολιτική δήλωση ? Μήπως το ίδιο το crack κάνει και κάτι ακόμα εκτός από αυτό που λέει ? ειδικά για το O.S. και το AV που "τρέχουν" από την στιγμή που ξεκινάει το PC.
  15. apostolos73

    Υψηλή θερμοκρασία CPU???

    Δάχτυλος της MS είναι γιατί το skype της ανήκει πλέον, και κάνει τα πάντα για να σαμποτάρει την Apple
  • Δημιουργία νέου...