Προς το περιεχόμενο

maxbios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

maxbios's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. 1. Προσωπικά δεν θα ανέφερα στην θέση σου την λέξη μεταπώληση! 2. Θα έπαιρνα μία κάρτα γραφικών να κάνω την δουλειά μου (και η 660 καλή κάρτα είναι) 3. Αν μπορείς να τους πάρεις και παραπάνω από 50 ευρώ γιατί σε έχουν ήδη ταλαιπωρήσει. 4. Αυτές οι εταιρίες θα κοιτάξουν να σε φάνε με οποιονδήποτε τρόπο!!! Κάνε το και συ! Γενικά κάνε την ζωή σου εύκολη με απλά λόγια, θέλω κάρτα και την διαφορά αγοράς, να θυμάσαι ότι εσύ την αγόρασες και δεν την πήρες από άλλον. Ψάχνουν παράθυρα για να γλυτώσουν λεφτά ακόμη και από την κηδεία της μάνας τους!
  2. Παιδιά όταν ψάχνω για ψύκτρα κοιτώ απευθείας εδώ : http://www.frostytech.com/ Έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 αγορές ψύκτρας και είμαι ευχαριστημένος και από τις 3! Είναι αξιόπιστο site (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο) και δυστυχώς στο Ελλάντα δεν φέρνουν όλα τα καλά κομμάτια baspax1 καλό θα είναι να μην κάνεις τίποτα με stock ψύκτρα για να μην κλάψεις κανένα hardware μέρες που περνάμε! Αν κάτσεις και παρατηρήσεις τις θερμοκρασίες που παίζουν από το unlock και το overclocking με stock ψύκτρα και το συγκρίνεις με after market σύστημα ψύξης είναι η μέρα με την νύχτα. Eκτός αυτού μειώνετε και ο χρόνος λειτουργίας του hardware.
  3. Όσο αφορά για την συνεργασία με την HAVOC xlomo έχεις απόλυτο δίκιο, drivers physx για τις κάρτες ATI και τέλος τα προβλήματα. Ούτως η άλλος η HAVOC το έχει αποδείξει με το Battlefield Bad Company πως δεν χρειάζονται physx Φίλε Alchemist νομίζω ότι σου απάντησε ο xlomo με το video και προσωπικά είδα διαφορά στο Planetside 2 γιατί τα physx χρησιμοποιούνται σε οχήματα, εκρήξεις κτλ. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που για κάποιους gamers έχει πολύ σημασία, για άλλους απλά είναι περιττά εφέ που επιβαρύνουν το παιχνίδι! Άλλο ένα forum που βρήκα για το θέμα ATI + NVIDIA PhysX Guide http://www.overclock.net/t/508305/howto-ati-nvidia-physx-guide
  4. Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πότε η ATI-AMD θα αποκτήσει Physx. Εδώ και 4 σχεδόν χρόνια περιμένουμε την συνεργασία μεταξύ ATI με Havoc physx αλλά τίποτα δεν βλέπουμε στον ορίζοντα. Έτσι λοιπόν κάποιοι δημιούργησαν modes, patches για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις επιδόσεις της ATI με Physx. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουμε 2 κάρτες γραφικών, μία ATI και μία Nvidia ή Nvidia onboard και GPU ATI. Α! και 2 οθόνες για να μην κάνετε πατέντες με jumper-άκια! Τα αποτελέσματα δεν τα έβρισκα ενθαρρυντικά για να μπω στον κόπο να το κάνω αλλά μιας που μου είχα ξεμείνει 2 παλιές κάρτες γραφικών είπα να το επιχειρήσω και έτσι έγινε. Δεν είχα να χάσω τίποτα παρά μόνο 2 ώρες από την ζωή μου. Ένα ελληνικό site που μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολες πληροφορίες όσο αφορά το θέμα αυτό είναι το: http://www.pcw.gr/StepByStep/Nvidia_graphics_card_PhysX_GPU_ATI_accelerator/269.html Η μία κάρτα γραφικών Asus HD 4890 1G του 2009 και μία Nvidia 8600 GT 512mb του 2007. Μετά από ένα clear uninstall στους drivers έβαλα πρώτα τους drivers της Nvidia και μετά της ATI. Nvidia driver 306.97 και ΑTI 12.6 Για να μπορέσουμε να το κάνουμε απαιτείτε να έχουμε 2 οθόνες. Μία για κάθε κάρτα. Πρώτα ενεργοποίησα τα Physx στην Nvidia και μετά ενεργοποίησα την ATI GPU. Με primary την ATI πέρασα το παρακάτω mod (PhysX mod 0.3me.exe) έκανα επανεκκίνηση και ΝΑΙ! Για να είστε σίγουροι κάντε ένα τεστ με το (PhysxFluids_by_KennethBugeja) ή ανοίξτε το GPU-Z. Το δοκίμασα στο Planetside2 και λειτουργεί άψογα μετά από 2 ώρες παιχνιδιού. *Δεν λειτουργεί με όλες τις κάρτες γραφικών λόγο συμβατότητας και δεν γίνεται να τρέχει 2 φορές γρηγορότερα γιατί το άκουσα κι'αυτό!
  5. Κακά τα ψέματα αυτή την στιγμή η αγορά επιβάλει μείωση των εξόδων γιατί υπάρχει παγκοσμίως μια πτώση στο αγοραστικό κοινό. Όσο αφορά την εταιρία AMD-ATI αυτό είναι μία κίνηση αυτοσυγκράτησης και ελέγχου. Ξέρει ότι το μονοπώλιο Intel και ΝVidia δεν μπορεί να το χτυπήσει αλλά μπορεί να κρατήσει τις δυνάμεις της και να χτυπήσει όταν θα είναι αδύναμοι οι αντίπαλοι της. Μην ξεχνάμε ότι αγορά σημαίνει τα λεφτά να αλλάζουν χέρια, βέβαια το κακό είναι ότι είναι μόνο δύο (2) οι δυνατοί στο παιχνίδι όπως και στο ποδόσφαιρο, πολιτική κτλ. οπότε ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει!
  • Δημιουργία νέου...