Προς το περιεχόμενο

bakas666

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bakas666's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

14

Φήμη

  1. Ιnsomnia Post Challenge... Βρειτε τον Ελληνα οδηγο στην φωτογραφια προφιλ !
  2. Να το πω και ετσι, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ πως θα δουλευουν. Ναι ανακαλυψανε τον τροχο και ολοι αναρωτιουνται πως τσουλαει.. ΟΧΙ...οι τιμες μας ενδιαφερουν και ποσο θα μας πιασουν τον κωλο...
  3. https://www.youtube.com/watch?v=cyfqTZPtDz8
  4. https://www.youtube.com/watch?v=cyfqTZPtDz8 Αυτο είναι ενα tribute με την μπαντα μου στον Oromis από τα βιβλια του Παολινι για οποιον ξερει
  5. bakas666

    DIgitizer IQTAB King 7''

    Μου ράγησε το digitizer , και παρόλο που ειναι μια μικρη ρωγμή, μολις 3-4 εκ, θα ηθελα να την αλλαξω.. ξερει κανεις που θα βρω το digitizer?
  6. bakas666

    Xiaocai x800 MTK6572

    Γειά σας αγόρασα το Xiaocai x800 MTK6572 . Το κινητο ειναι 2core 1.3ghz, αλλα το nofrils μου βγάζει μονο 1 core και μεχρι 1ghz. Καμιά ιδέα?
  7. bakas666

    Σχετικα με iphone

    Μπα εχω το xperia st15i , και με λιγο πειραγμα, πεταει ... δεν ειναι τοσο θεμα του κινητου οσο του τι φορτωνεις. αν το πατησεις κατω με εφαρμογες, 64gb mnhmh και αλλα , θα το πεθανεις. με τα 16 και καμια 15αρια apps που εχω εγω παντως αντε να κολλησει αν παω να κανω τπτ τρελο απο αποψη απαιτησεων. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο. το μονο θεμα ειναι οτι το βαρεθηκα, και μιας και θα μπω στρατο καποια στιγμη τους επομενους μηνες, ψαχνω κατι που θα το ψαχουλευω περισσοτερο.
  8. bakas666

    Σχετικα με iphone

    Λοιπον λεω να προχωρησω στην αγορα ενως iphone 4. το θεμα ειναι οτι εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηλαρακια, και θελω να μου πειτε μερικα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω, οπως το πως ξερω αν ειναι κλειδωμενο, τι σημαινει αν ειναι κλειδωμενο, πως ξεκλειδωνει , και λοιπα. ακουω λοιπον. καθε συμβουλή δεκτή
  9. ξεχωριστο τσιπ? σοβαρα? μηπως μαζι με το ps4 να σου δωσουν και τα 1 ως 3, τα ΧΒΟΧ , τα Νιντεντο (ΟΛΑ...ΟΛΑ ΛΕΜΕ) , ενα φουρνο μικροκυμματων, εναν πομποδεκτη , για να φτιαξεις το δικο σου ραδιοφωνικο σταθμο, και ενα μπλεντερ?ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ η Σονυ κοιταει να βγαλει κερδος...δεν ειναι καμια φιλανθρώπικη οργανωση που θα πει "ααα τζουτζουκο μου, σου χαλασε το ps3? δεν πρζ, θα χωσουμε το πσ3 στο πσ4 οταν βγει για να μπορεις να παιζεις οτι θες , χωρις να χασεις ουσιαστικα τιποτα οσον αφορα το ps3..
  10. σωστος ο τυπος. Οσο για το οτι θα κοστιζει 500+ ευρω, εε οκ...υπαρχουν και αγγελιες ΑΝ αποφασισω να το παρω...εχω να παρω κονσολα απο οταν ειχε βγει το ΠΣ2 και αυτη 2 χρονια αργοτερα την ανταλλαξα με ενισχυτη κιθαρας και μερικους μαγνητες κιθαρας. Ο λογος που δεν εχω αγορασει κονσολα απο τοτε? 1) Καμια τρελη καινοτομια δεν εχει εμφανιστει ακομα.αντε...καλυτερη εικονα και μπλα μπλα...ποιος χεστικε για τα καλυτερα γραφικα οταν εχει περασει ωρες, μερες και βδομαδες προσπαθωντας να τερματισει παιχνιδια του στυλ Abe Exodus, Abe Oddysee, Crash Bandicoot, Resident Evil, Silent Hill κλπ κλπ..και εδω εμφανιζεται και ο δευτερος λογος, δλδ οτι πλεον δεν βρισκω τον λογο να παιξω ενα single player παιχνιδι που εχει το πολυ, μετρια ποιοτητα (επαναλαμβανω, ως παιχνιδι και οχι ως γραφικα). Οποτε λοιπον I am out χεχε! μεχρι να βγει κατι του στυλ virtual world gaming (virtual reality) για σπιτικη χρηση.ποιος ξερει? ακομα δεκαεννια ειμαι...αν και θα πεθανω νεος (οπως ολοι στην ηλικια μου) εχουμε καιρο ακομα και μερικες εξελιξεις ακομα να δουμε.
  11. πραγματικα μερικοι δεν μπορω να καταλαβω πως σκευτονται...λεει ενας οτι αν του χαλασει το πσ3 πως θα παιζει τα παιχνιδια του πσ3? ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...και μην μου πεις οτι σιγα μην ξαναδωσω τα κερατιατικα...γιατι τα εχεις δωσει ηδη παραπανω απο μια φορα.οποιος λοιπον θελει να παιξει παιχνιδια προηγουμενης πλατφορμας, παιζει στην αντιστοιχη πλατφορμα, και δικαιολογιες του τυπου "μα ειναι χαλια να εχω τις γκουμουτσες στο επιπλο"....ειναι απλα ΗΛΙΘΙΕΣ...αν δεν μπορεις να δεχτεις οτι εσυ ως ατομο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ αυτες τις γκουμουτσες (που στην τελικη ειναι και ποιο χρησιμες απο αλλες ΑΧΡΗΣΤΕΣ γκουμουτσες στο σπιτι σου) ε τοτε τι να σου πω, πετα τες, παρε να λυνεις σταυρολεξα και βαλε διακοσμιτικο πανακι στο επιπλο μη σου χαλασει το φενκ σουι. Ενας αλλος ειπε "εγώ πιστεύω με κάτι τέτοιο αν του έδιναν και βάση στην διαφημιση ότι και καλά: "παίξτε τώρα ακόμα και τα παλιά σασ παιχνίδια με καλύτερα γραφικα στο ps4"".....σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο που ειπες? δηλαδη αν ηταν τοσο απλο νομιζεις οτι δεν θα το εκαναν ΟΛΕΣ οι εταιριες του κλαδου? υπαρχει ομως ενα μικροοο προβληματακι, και αυτο λεγεται "rework" και ειναι κατι που ειναι απαραιτητο για να κανεις κατι με παλια γραφικα να εχει γραφικα του στυλ farcry 3. εκτος αν μιλαγες για καλυτερα χρωματα, οποτε εκει μιλαμε για ενα θεμα που δεν αφορα καθολου την σονυ καθως παιζει ρολο το τι οθονη εχεις. Επισης παιζει θεμα της αρχιτεκτονικης. Ειναι σαν να ζητατε να μπορεις να χωσεις το cd ενως παιχνιδιου Ps2 στο Xbox και να απαιτεις να το παιξει...και μην ρωτατε ΜΠΟΥΡΔΕΣ του στυλ "μα αφου θα μπορουμε να τα παιξουμε μεσω στριμ, γιατι οχι με το cd" ...δηλαδη ειναι τοοοοσο δυσκολο να καταλαβαιτε οτι οι εκδοσεις που θα παιζετε μεσω stream θα ειναι ΣΥΜΒΑΤΕΣ εκδοσεις?REWORKED?... Σε αυτο συμφωνω οτι δεν θα πετυχει λογο των συνδεσεων που ειναι διαθεσημες εκτος αν ειναι σαν τα τορεντ . Τωρα οσο αφορα το "και αμα μου χαλασει τι κανω?" θα ηθελα να προσθεσω κατι ακομα. Νομιζετε οτι ειναι κατι που ενδιαφερει την σονυ αν χαλασει το πσ3 σας? ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αλλα για λογους φθορας κλπ κλπ κλπ...σου χαλασε? αγοραζεις καινουριο..ειναι σαν να μου λετε οτι εσπασε το επιπλο της τηλεορασης σας και εχετε παει στον κατασκευαστη, να σας δωσει το καινουριο αλλα να το φτια3ει ετσι ωστε να ταιριαζει και η παλια telefunken tv που ειχατε πριν ποσα χρονια.
  12. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ANTIΣΤΟΙΧΟ PS... ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ..ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΦΥΓΕ.
  13. Μην ακουω μπουρδες...γιατι για μπουρδες μιλαμε τωρα..καθεστε και κλαιτε για το "πως θα παιζω εγω τωρα τα παιχνιδια του πι εσ 3 στο 4?" και ναι αυτο το γραφω με κοροιδευτικο τονο...το πι εσ τρια αγαπητε κλαψιαρη τι θα το κανεις? θα το πεταξεις? δηλαδη τι περιμενεις? ν σου φτιαχνουν συσκευες για να παιζεις τα παιχνιδια που ηδη εχεις και που ΗΔΗ εχεις συσκευη για να τα παιξεις, αντι για συσκευες που θα παιζουν νεα εξελιγμενα παιχνιδια?
  14. ωραια ολα αυτα, αλλα με την τιμη του να προμηνυεται στα 500-600 ευρω, ευχαριστω δεν θελώ
  15. ΓΕΛΑΩ με αυτους που συγκρινουν τα σπεκσ με του πι ες με του πισι...ΧΩΡΙΣ να υπολογιζουν το κλειστο περιβαλλον των κονσολων..ωραια τα χαρακτηριστικα, αλλα αν δεν εχει γυρω στα 200 +- 50 ευρω, για εμενα δεν αξιζει, απο την στιγμη που με 250 ευρω κανεις γαματη αναβαθμιση στο πισι και εχεις (κατα την γνωμη μου παντα) καλυτερο περιβαλον γκέιμινγκ (gaming , οχι Gay Μing).
  • Δημιουργία νέου...