Προς το περιεχόμενο

hidd3n

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με hidd3n

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Football, Tv Shows, Gaming

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.827 προβολές προφίλ

hidd3n's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. hidd3n

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Καλημέρα, η αίτηση μου βρίσκεται στο 06.ζ Διαχείριση προκαταβολών. Οι προκαταβολές έχουν μπει στους προμηθευτές (υπόψιν δεν έχω επιλέξει δάνειο) ήδη εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Γιατί δεν προχωράει στο επόμενο στάδιο;
  2. hidd3n

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Καλησπέρα, υπάρχει κάποια ένδειξη/φήμη/πρόβλεψη ό,τι θέλετε πείτε για το πότε θα ξεκλειδώσουν τα λεφτά που μας έχουν μπει για την προκαταβολή πριν λίγες μέρες; Είμαστε σε αυτό το στάδιο: 06.ε Ολοκλήρωση Πληρωμής Προκαταβολής Επιχορήγησης ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  3. Covid Free Gr Wallet λέγεται στο app store, το γράφω γιατί υπάρχει κι άλλη παρόμοια. Δουλεύει μια χαρά, μπήκε και στο wallet!
  4. Από τις 5 μέχρι τις 8 το βράδυ διάβασα κάπου, ανάλογα την τράπεζα.
  5. Μια ερώτηση, κάνατε υπεύθυνη δήλωση όσοι είχατε πάρει και τα 800 τον προηγούμενο μήνα; Γιατί μου είπαν ότι δε χρειάζεται ο εργαζόμενος να κάνει κάποια ενέργεια αλλά ανησυχώ λίγο μήπως έπρεπε.
  6. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει αυτό κάπου σαν είδηση ή κάτι τέτοιο ώστε να το δείξω στον ιδιοκτήτη;
  7. Μάλιστα, κατάλαβα. Πάτησα και βγάζει ακριβώς το ίδιο. Μήπως πρέπει να κάνει κάτι το φροντιστήριο; Να ειδοποιήσω εγώ δηλαδή;
  8. Μια ερώτηση επειδή βλέπω συνάδελφοι (εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο) ότι χρειάστηκαν να κάνουν τροποποίηση στις αιτήσεις τους. Για ποιο λόγο και ποιος σας ειδοποίησε; Δε βρήκα κάτι κάπου εγώ. Είχατε κάνει αρχικά κανονικά την αίτηση ή δε σας άφηνε από τότε; Εγώ την έκανα 9 του μηνός και τη δέχτηκε κανονικά και από τότε δεν άλλαξε κάτι. Βέβαια βλέπω δε μου έχουν μπει τα χρήματα και με αφήνει να κάνω τροποποίηση αν αυτό λέει κάτι.
  9. Εννοεί τα επόμενα 1+6 παιχνίδια του επόμενου μήνα.
  10. Μάλιστα, τίποτα θετικό δεν έχω ακούσει πέρα από την ελάχιστη καλύτερη ποιότητα ήχου που μου είναι αδιάφορη.. Νέα τεχνολογία σου λέει. Το θέμα μου είναι ότι στη περιοχή μου η μόνη εναλλακτική είναι η Forthnet και από αυτούς ευχαριστώ δε θα πάρω, πολύ απογοητευμένος στο παρελθόν!
  11. Καλησπέρα στη παρέα, μπαίνω σε νέο σπίτι και με την αίτηση στον ΟΤΕ που έκανα έμαθα ότι θα έχω αυτή τη νέα ευρυζωνική γραμμή η οποία σύμφωνα με τον υπάλληλο θα έχω καλύτερο ήχο στην ομιλία και καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ. Η απορία μου είναι (ξέχασα να ρωτήσω στο τηλέφωνο ) : Επειδή ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούσα aftermarket routers καθώς είχα θέματα με αυτά που δίνει ο ΟΤΕ, μπορούμε να αγοράσουμε τώρα κάποιο aftermarket που να υποστηρίζει αυτή τη τεχνολογία; Αυτή τη στιγμή στο παλιό μου σπίτι (πατρικό) χρησιμοποιώ το TP-LINK TD-W8980. Υποθέτω δεν κάνει; Ευχαριστώ!
  12. hidd3n

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    +Dishonored Goty & CS:Go που χτύπησα τελευταία στιγμή και βαρέθηκα να τραβήξω νέο screenshot Ξεκινάω με L.A. Noire που είχα παίξει παλιότερα λίγο στο ps3 και μου άρεσε πολύ. Ώρα να το τελειώσω!
  13. Τελικά την έκανα την ίδια μέρα την παραγγελία έχοντας αρκετό άγχος γιατί δεν ήμουν σίγουρος για την αξιοπιστία του site. Έλεγε ότι θα μου στείλουν τον κωδικό 24 ώρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Πριν λίγα λεπτά ήρθε και το ενεργοποίησα στο steam, όλα καλά!
  14. hidd3n

    Asus Transformer Book T100

    Επειδή πρόκειται να αγοράσω το ASUS σύντομα, εσύ προτείνεις το pipo δηλαδή; Με έβαλες σε σκέψεις!
  • Δημιουργία νέου...