Προς το περιεχόμενο

ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    257
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 02:12 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    To smartwatch S3 είναι καινούργιο δεν έχει ανοικτή η συσκευασία του με ημερομηνία την 11/04/2024. Προσοχή η συσκευασία δεν θα ανοικτή γιατί μετά θα πέσει κι άλλο η αξία του για τον επόμενο που θα θέλει να το πάρει. Υπάρχει η απόδειξη του Κωτσοβολου της όποια θα δοθεί μαζί με το ρολόι φωτοαντίγραφο χωρίς τα στοιχειά μου. Δεν κάνω καλύτερη τιμή, δεν κάνω ανταλλαγές, δεν αποστέλλω. Όποιος στείλει μηνύματα με το παραπάνω περιεχόμενο δεν θα απανταω. Παραλαβή από περιοχή (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ) μου και διεύθυνση που θα δώσω.

    90 €

  2. ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ

    Θήκη Xiaomi

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/02/2024 09:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Η εικονιζόμενη θήκη για Xiaomi 13 μεταχειρισμένη από 4/2/2024. Δεν αποστέλλω, δεν συναντάω άλλου. Σε τέτοια μύνημα δεν θα απαντάω. Παραλάβει μόνο από Λεωφ. Εθνική Αντιστάσεως 204.

    7 €

  3. Ναι εχει δικιο για το μοντελο που εχω , θα δοκιμασω να παψ στον Γερμανο να ρωτησω, ετι κι αλλιως δεν εχω να χασω τιποτα!!!!
  4. Καλημερα σας και Καλες Γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια!!! Θα ηθελα την βοηθεια σε οποιον γνωριζει καθως ψαχνω να βεω μια θηκη υποδοχης καρτα sim για το xiaomi 10 Pro που εχω και μου εχει σπασει και δεν μπορω να βρω, Το δικου xiaomi ειναι single sim γιατι ειναι Ελληνικης Εισαγωγης. Παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει ας μου βαλει και το link. Ευχαριστω και παλι Καλες Γιορτες!!!
  5. Εχω τη ιδια περιπτωση παραγγελια απο 22/11./2023 και ακομα και σημερα 1/12/2023 δεν μου εχουν παραδωσει , ειναι ακομα η παραγγελια στην επικολληση ταμπελας δηλαδη εδωσαν voutcher , δεν ξερει κανεις γινεται ποτε θα παραλαβω , Δεν εκατσα ετσι βεβαια εχω υπομονη να περιμενω να παραλαβω και ετσι τους εκανα καταγγελεια στο Υπουργειο Εμπορειου και βεβαια στο Συνηγορο του καταναλωτη.
  6. Εντελει εμενα ελειξε το θεμα μου 26/11/2022 και ειχα κανει αιτηση 28/09/2022, αλλα πολλη πρεσαρισμα σε cosmote με πολλη σπασαρχιδιμο και εννοειται απειλες για να παω στον συνηγορο του πολιτη , που τους εχω παει 3 φορες για αλλα θεμα. Ερχεται ο εργολαβος για να δει την πολυκατοικια για αρχικη εγκατασταση και ημουν εγω παρων και οχι ο διαχειριστης , πιασαμε την συζητηση και μαλλον τα βρηκαμε , γιατι μου κανει πανω στην αιτηση θα σου βαλω επειγον και 2 φορες sos και οντως το εκανε μεσα σε 7 ημερες εγινε η εγκατασταση η οριζοντια , μετα ερχεται το χαος γιατι για την καθετη στο σπιτι ο σοφος ΟΤΕ την εδωσε σε αλλο εγολαβο και με καθυστερουσαν συνεχεια και δεν ηξεραν ουτε καν σε ποιον , ενω στην περιοχη μου ειναι μονο 3 εργολαβοι. Για καλη μου τυχη εληγε το προγραμμα μου για ΟΤΕ TV στις 2/12/2022 και εκει τους πατησα τους την εφερα γιατι τους ειπα οτι δεν θα ανανεωσω γιατι με παιδευεται 2 μηνες για να μου βαλλουν την καθετη μεσα στο σπιτι και μαλλον επιασε (μεχρι και η κοπελα μου εδεινε δικαιο), γιατι ολα εγιναν μεσα σε 7 ημερες δουλεψαν Σαββατα και ο εργολαβος για να κανει την καθετη και ο ΟΤΕ για να μου κανει την συνδεση. Συμπερασμα θελουν πρεσαρισμα και τρολαρισμα οταν μιλατε μαζι τους δεν σας φταει ο υπαλληλος αλλα ακουει καποιος αλλος απο πισω και να μαθουν και οι υπαλληλοι να μην λενε πραγματα που δεν εχουν καμια βαση, να εχουν δικη του σκεψη. Αποτελεσμα 308 και 31 σε γραμμη 300, σε 2 μηνες παρα 2 ημερες . Οταν σας λεω να τους πριζεται το εννοω γιατι εχω γνωστη μεσα και μου εχει πει οτι με εχουν σαν δυσκολο πελατη.
  7. Στον ΕΕΤΤ για πιο πραγμα εκανες καταγγελια , τη ανεφερες μεσα στην καταγγελια σου.
  8. ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ

    Smartwatch για ios

    Καλημερα σας , ψαχνω για smartwatch για λειτουργικο ios , οχι ομως της εταιριας apple γιατι ειναι ακριβα, θελω αλλη εταιρια πιο φθηνη και δεν με νοιαζει αμα δεν εκμεταλευεται ολες της εφραρμογες (π.χ. ανεπαφες συναλαγες) η τιμη που ειμαι διαθεσιμως να δωσω ειναι κοντα στα 170 ευρω , να σας ενημερωσω οτι προοριζεται για αντρα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  9. Δεν μπορω να το βρω σε κανενα καταστημα, μπορεις να μου προτεινεις κατι αναλογο σαν κι αυτο και οχι σαν το xiaomi , μου αρεσε πιο πολυ αυτο, Σε ευχαριστω.
  10. Σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση σού, είναι σίγουρο ότι μπορώ να κατεβάσω όλες τις εφαρμογές που ανέφερα, το λέω γιατί είναι λίγο ακριβό να μην την πατήσω και δεν τις παίζει.
  11. Καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας, για κατι που εχω πληρη αγνοια . Θελω να αγορασω ενα tv box android , αλλα να μπορω να δω και το netfilx, cosmote tv, και το vodafon tv, δεν με ενδιαφερει η μαρκα και το ποσο , που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 100 ευρω. Θελω να να ειναι σιγουρο οτι μπορει να παιξει αυτες τις πλατηφορμες. Ευχαριστω εκ των Προτέρων.
  12. και καταλιγουμε οτι ο διαχειρηστης δεν δινει την υπογραφη του , τοτε τη κανουμε;
  13. Θελω να κανω και εγω μια ερωτηση, ας πουμε οτι δεν εχω την συγκαταθεση της πολυκατοικιας γιατι ειναι ολοι μεγαλη σε ηλικια και δεν τους ενδιαφερει να βαλουμε οπτικη ινα , εγω που μενο στο ισογειο δεν μπορω να επικαλεστω να με αντιμετωπισουν σαν μονοκατοικια. Δεν ειναι δυνατον να ειμαι ομηρος αλλων. Στις παροχες βαση συνταγματος εχουμε ολοι τα ιδια δικαιωματα. Εχει τυχη σε κανεναν αλλον αυτο. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...