Προς το περιεχόμενο

dvdpsycho

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dvdpsycho

  • Ημερομηνία γέννησης 25 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Patra
  • Ενδιαφέροντα
    Technology,Sports,Cinema

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dvdpsycho's Achievements

  1. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Στο authentication id εχω δοκιμασει κ μονο το τηλ αλλα κ πάλι τα ιδια.. Συγγνώμη που σας παιδεύω ρε παιδια αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου κ εχω βγαλει τα ματια μου όλες αυτες τις μέρες. Κ παλι σας ευχαριστώ
  2. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Ok επελεξα dynamic, μου δειχνει status connected αλλα παρόλα αυτα η γραμμή down
  3. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Εδω ξαναβαζω παλι τα στοιχεια για το voip δλδ? Επιλογή για dhcp δεν βλεπω πουθενα Στο wan service setup εκει που εχει ppoe, μπορω να διαλεξω ειτε static ip, η δυναμικη η bridge. Συγγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών..
  4. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Οκ, σε ευχαριστώ πολυ επιστρεφω σπιτι κ το δοκιμαζω. Αν χρειαστεί κατι θα ενημερωσω. Μακαρι να δουλεψει να γλιτωσω απο τη μπακατελα🙏
  5. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Και για να τη δημιουργησω πως το κανω? Πως την προσθετω στην ουσια? Αυτο δεν εχω καταλαβει. Βρήκα πως ηταν σεταρισμενο στο 837 στο h300 αλλα εδω πως την δημιουργω?
  6. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Κ πως η που το προσθετω αυτο για να δουλεψει η τηλεφωνια δλδ??
  7. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Καλησπέρα φιλε μου. Οικιακό πακετο εχω αλλα η γραμμη είναι χαλια υποτίθεται 50αρα αλλα πιο ψηλα δεν πάει. Δυστυχώς στην περιοχή που μενω τα ιδια με cosmote, τα ιδια κ με wind.. Το εχω ηδη δοκιμασει κ ετσι που λες αλλα δεν..
  8. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Σε ευχαριστώ πολύ θα τις ανεβασω τωρα.. Στο locale selection δεν εχει επιλογη ελλαδας αλλα ουτε κ other. Εχει αλλες ευρωπαϊκές χωρες αλλα κ ασιας.
  9. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Βλεπω πως με fritzbox οι περισσότεροι δεν εχουν προβλημα κ τους δουλευει κανονικά γιαυτο ελεγα πως προφανως κ κατι δεν κάνω καλα γιαυτο ρωτησα μπας κ μπορεί να με καθοδηγησει καποιος με το 2ο καναλι της τηλεφωνίας. Αστα να πανε ολες οι "μεγαλες" εταιρειες το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας τα παιρνουν κ να μην μας δινους το αντίστοιχο αντίτιμο των χρημάτων μας κ σου λενε κ γελοιες δικαιολογιες κ εχουν κ σαπια μοντεμ εντελως..
  10. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Μπηκα με superuser κωδικο κ τους κατεβασα απο το αρχειο. Ειδα οδηγιες απο αντιστοιχο θεμα εδω στο forum. Ο κωδικος ειναι superuser & pass βαζεις 4tfbckam
  11. dvdpsycho

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι αλλος ενας κατοχος του γνωστού μοντεμ H300 της Vodafone και θέλω να το αντικαταστησω με ενα TpLink Voip TD-VG5612 που εχω στην κατοχή μου. Δυστυχώς δεν μπορω να αγορασω Fritz Box λογω οικονομικων αυτη την περιοδο. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει πως να περασω τις ρυθμίσεις στο tplink? Έχω τόσο τους κωδικούς του Ίντερνετ αλλά κ της Voip τηλεφωνιας αλλα ξέρω πως η παλιοVoda βαζει σε αλλο καναλι την τηλεφωνία αλλα δεν έχω καταφερει να την κανω να δουλέψει. Το ίντερνετ δουλευει κανονικα. Σας ευχαριστώ.
  12. Πραγματικά δεν ξέρω τι καπνίζουν εκεί στην ΑΕΠΙ. Μάλλον τα ίδια βαριά, ληγμένα & full σε απαγορευμένες ουσίες που καπνίζουν και οι περισσότεροι πολιτικοί που μας "αντιπροσωπεύουν". Μια λέξη τους ταιριάζει... μ@@@@λ@@@κες!!
  • Δημιουργία νέου...