Προς το περιεχόμενο

chrkon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chrkon

  • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.767 προβολές προφίλ

chrkon's Achievements

  1. chrkon

    Oppenheimer (Nolan, 2023)

    Τρία πραγματα που κατάλαβα βλέποντας την ταινία: 1.Την διαφορά μεταξύ δικαστηριού και επιτροπής @USA 2.To μετέπειτα "witch hunt" όλων των κομμουνιστών από USA . 3. Ποιος-οι κρύβονται πίσω από την δολοφονία JFK. Aν θέλετε να δείτε άναλυτικά όλο το project κατασκευής της βόμβας , θεωρώ πως πρέπει να αναζητήσετε κάποιο ντοκιμαντέρ. Η ταινία επικεντρώνετε αποκλειστικά στον Openheimer σαν άνθρωπο και επιστήμονα (για αυτό άλλωστε και ο τίτλος). Ακόμα και το όλο παρασκήνιο που προβάλει είναι αδιάφορο καθώς με τους τρόπους του ο σκηνοθέτης σε κάνει να το αγνοείς και να επικεντρώνεσαι στον πρωταγωνιστή.(εδώ έρχετε η μουσική - εφέ). Οι τόσο περίπλοκοι επιστημόνικοι όροι που χρησιμοποιόυν σε αναγκάζει να τους αγνοήσεις (από κάποιο σημείο και μετά δε σε νοιάζει - σε κάνει να μη σε νοιάζει ακόμα και αν τους κατανοείς). Θέλει να περάσει μυνήματα (κομουνισμός - ψυχρός πόλεμος κ.λ.) αλλά με πολύ "παιδικό τρόπο" . Σαν ταινία ψιλομέτρια όμως η ερμηνία του Murphy νομίζω κορυφαία. Ο Nolan του έκανε δώρο μια υποψηφιότητα τουλάχιστον κατεμέ.
  2. To καρπούζι που κρατάει καλό??
  3. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η 1plus , με "φθηνές - killer flagship" συσκευές και τώρα το αντίστοιχο 1plus κοστίζει όσο περίπου το iphone...
  4. Για όσους έχουν απορίες σχετικά : - Tι κάνουν οι εταιρίες για τους cheaters ? - Perma ban και λοιπά διάφορα, παρακάτω ο παικτής τα έξηγεί καλά και ωραία...
  5. Μου ακούγεται αρκετά περίπλοκο για να εργοποιήθει αυτό το "feature"...αλλά και από την άλλη ποιος χρησιμοποιεί software based cheats...όλοι έχουν πέσει στο Chronos ZEN.
  6. Πειναλέων Γερμανολειγούρια Η Γυροβουλή των Ελλήνων Πεινατούμπας Ο γιατρός της πείνας Πεινιάου (με σήμα μια γάτα - όχι όμως μαύρη) Γυροπρίονο Ο Γύρος του Κόσμου σε 15΄λεπτά (και καλά έχειw γρήγορο delivery) O Πρώτος Παγκόσμιος Γύρος Call of Gyros (με σήμα badass βετεράνο με σαπιοκοιλιά να μασουλάει ξύγκια)
  • Δημιουργία νέου...