Προς το περιεχόμενο

ckrystall

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ckrystall's Achievements

  1. ckrystall

    Outlook contacts

    Για microsoft outlook, θα βάλω screenshot οταν πάω δουλεια, thx
  2. ckrystall

    Outlook contacts

    Γειά σου Kostasspil, αυτό το έχω κάνει, έχω δημιουργήσει πχ κατηγορία accounting αλλά όταν γράφω accounting στο πεδίο To, δεν μου εμφανίζεται το email. Γειά σου poulinos, το έχω δοκιμάσει και αυτό, εμφανίζεται ότι βάλεις πρώτα στο display, δηλάδη αν στο display γράψω costas papadopoulos accounting, μόνο αν γράψω costas θα εμφανιστεί το email του.
  3. ckrystall

    Outlook contacts

    Γειά σας, Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος όταν κάνω save ένα email address στο outlook contacts να μπορώ να βάζω tags ή κάτι έτσι ώστε όταν πάω να στείλω email σε περίπτωση που δεν θυμάμαι το όνομα αλλά θυμάμαι πχ ότι αυτό το άτομο είναι στο τάδε τμήμα, ή στην τάδε εταιρία να μπορώ να γράφω πχ accounting και να μου βγάζει όσα contacts έχουν το tag accounting. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θέλω να κάνω save το email [email protected], θα ήθελα όταν πάω να του στείλω email, όταν γράψω στο πεδίο To: είτε το brad, είτε το pitt, είτε το accounting, να μου εμφανίζεται το email του. Γίνεται κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
  4. ckrystall

    Μαθηματικά

    Ευχαριστώ guys! νομιζα οτι λογω κεκτιμένης ταχυτητας γράφτηκε το 56, αντιλαμβάνεστε την ασχετοσύνη μου @skoulas ναι εχεις δικιο, σίγουρα αμα αντιγράφεις δεν προκειται να μαθεις, θα ήθελα να μπορω να λύνω τέτοιες ασκήσεις στο πι και φι όπως εσείς.
  5. ckrystall

    Μαθηματικά

    Πως το βρήκες? Ποιος ήταν ο συλλογισμός σου?
  6. ckrystall

    Μαθηματικά

    16 αντί για 56 έτσι δεν είναι? Πόσο πρέπει να είναι η απάντηση?
  7. ckrystall

    Μαθηματικά

    Γειά σας, μπορεί κάποιος που ξέρει από μαθηματικά να μου πει πως λύνεται το εξής πρόβλημα? Αγόρασε κάποιος ένα αριθμό ομοίων αντικειμένων για €40. Κατά την μεταφορά τους όμως έσπασαν τα 2 από αυτά. Πούλησε το καθένα από τα υπόλοιπα με κέρδος 75% πάνω στην τιμή αγοράς και κέρδισε έτσι συνολικά €16. Πόσα ήταν τα αντικείμενα που αγόρασε? Ευχαριστώ!
  8. Γειά σας παιδιά, αγόρασα και γω τον αρτοπαρασκευαστή του lidl, έκανα το προγραμμα 2 παραδοσιακό ψωμί και για ρόδισμα έβαλα το μέτριο αλλά όταν τελείωσε ο χρόνος ψησίματος ήταν άσπρο. Έβαλα το πρόγραμμα 15 για να ψηθεί για 25 λεπτά. Τι αλεύρι πρέπει να βάζουμε? Στις οδηγίες γράφει κάτι γερμανικού τύπου 550 και άλλα νούμερα, σε ποια αλευρια αντιστοιχούν αυτοί οι αριθμοί?
  9. Γειά σας, έχει κάποιος αγοράσει την επαναφορτιζόμενη σκούπα στερεων και υγρών του lidl? Αξίζει? Λέει οτι διαρκεί για 20 λεπτά μόνο, είναι αρκετά? Με ενδιαφέρει κυρίως για τα υγρά, να τρίψω το πάτωμα και μετά να χρησιμοποιώ την σκούπα να μαζεύω τα νερά και σαπούνια.
  10. ckrystall

    Suits

    Ξέρετε πότε το netflix θα βάλει το 8ο και 9ο season??
  11. ckrystall

    Ανακαίνιση μπάνιου

    Γειά σας παιδιά, θέλω και γω ανακαινίσω το μπάνιο, να βγει η μπανιέρα και να κτιστεί ντουζιέρα για ηλικειωμένους, ρώτησα έναν κτίστη που ανακαινίζει το διπλανό σπίτι και μου είπε οτι μπορεί να κάνει κάτι σαν φάκελο είπε που είναι ένα με το πάτωμα και δεν χρειάζεται να βάλεις γυαλί για τα νερά και οτι δεν θα γεμίζει νερά παντού, αλλά είναι δυνατόν να μην γεμίζει νερά οταν είναι ένα με το πάτωμα? Επίσης κάποιος πριν που έλεγε για κάθισμα χωρίς γωνιές μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία να δω πως μοιάζει? Επειδή και γω θα ήθελα να κάθονται και να κάνουν μπάνιο γιατι αγχώνομαι μήπως και γλιστρίσουν. Τέλος διάβαζα οτι υπάρχει ένα υλικό που υποτίθεται είναι εντελώς αδιάβροχο και μπορείς να φτιάξεις και τοίχο με αυτό άμα θες, wedi board λέγεται, το έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Ιδανικά θα ήθελα μια μπσνιέρα με πορτούλα και κάθισμα αλλά δεν έχω βρει κατάστημα εδώ που να πουλάνε τέτοιες, μόνο σε κάποια uk sites οι οποίες ήταν και πολύ ακριβές.
  12. Έχει κάποιος κανένα link με spoilers για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια? Αν υπάρχει κάτι please στείλτε το σε private msg.
  13. Και σε μένα φαίνονται έτσι τα heets, ποτισμένα όπως λες. Νόμιζα οτι αυτό ειναι νορμαλ.
  14. Karate kid 1 The sound of music forrest gump interview with the vampire Top gun Goodbye Lenin Τις έχω δει άπειρες φορές, σίγουρα υπάρχουν και άλλες που ξεχνάω
  • Δημιουργία νέου...