Προς το περιεχόμενο

IreneK1990

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    132
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

IreneK1990's Achievements

  1. Ναι καταλαβα! Σε γενικες γραμμες ξερω να το βαλω το περιεχομενο γιατι απλα εχω να το βαλω στη βαση δεδομενων που εχουμε ηδη φτιαξει απλα ειναι πολυ το περιεχομενο και ηθελα να ρωτησω αν κανονικα το βαζουν αυτοι που φτιαχνουν το site ή αυτος που θελει το site. Ευχαριστω πολυ!!
  2. Ειναι για τη σχολη, αλλα η εργασια δεν ειναι μονο αυτο το site ειναι και πολλα αλλα που τα κανω μονη μου απλα επειδη στη σχολη δεν μας εχουν μαθει πολλα για το πως να φτιαχνουμε ενα site ζητησα την βοηθεια απο εναν γνωστο μου που ξερει απο αυτα! Δεν θα μου το εχει ετοιμο και θα το παραδωσω ετσι χωρις να κανω τιποτα, θα μου κανει παραλληλα και μαθηματα για να το καταλαβω και να μαθω πως φτιαχνεται ενα τετοιο site. Αφου απο τη σχολη δεν εμαθα και πολλα σκεφτηκα να μαθω απο αλλου. Τοσο κακο ειναι? Δεν ζητησα τη βοηθεια επειδη βαριομουν να ασχοληθω απλα δεν μπορουσα να το φτιαξω μονη μου. Οσο για το περιεχομενο το εχω ετοιμασει ηδη εγω και ειναι αρκετο δεν ειναι δηλαδη μερικες σελιδες και του το εχω στειλει αλλα δεν το εχει βαλει ακομα μεσα. Αλλα τελοσπαντων αφου μου λετε οτι η δουλεια του ειναι μονο να γραψει τον κωδικα, θα το βαλω εγω το περιεχομενο! Ευχαριστω πολυ!
  3. Μια ερωτηση εκανα βρε παιδια επειδη οπως ειπα δεν ξερω απο αυτα. Γιαυτο ηθελα τη γνωμη σας. Δηλαδη αν ειναι καποιος που δεν ξερει καθολου απο βασεις δεδομενων πως θα βαλει μονος του το περιεχομενο?? Και αν ειναι ποσα παραπανω μπορει να ζητησει καποιος για να βαλει το περιεχομενο?
  4. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτησω μιας και δεν ειμαι πολυ σχετική με αυτα, Εχω δωσει σε καποιον να μου φτιαξει ενα δυναμικο site (δεν ειναι τοσο περιπλοκο) και το φτιαχνει με κωδικα και οχι με καποιο προγραμμα οπως dreamweaver (επειδη ειναι για τη σχολη μου και ο καθηγητης το θελει με html,php css και οχι joomla) και μου εχει ζητησει γυρω στα 550 ευρω για να το φτιαξει. Είναι λογικο να μου πει να βάλω εγω το περιεχόμενο του site στη βαση δεδομενων (που θελει αρκετη δουλεια)? Επειδη νόμιζα οτι επειδη πληρωνεται κανονικα, πρεπει να μου δωσει ενα ετοιμο και ολοκληρωμενο site και οχι να πρεπει να κανω εγω τη μιση δουλεια. Σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας επειδη δεν ξερω απο τετοια! Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...