Προς το περιεχόμενο

LexQ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

LexQ's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Collaborator
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Εκτός αν έχει πρόβλημα το PSU σου δεν βλέπω κανέναν λόγο να το αναβαθμίσεις για να έχεις 50W παραπάνω. Επίσης δεν έχει νόημα να δώσεις λεφτά σε SSD δίσκο, καθώς η μόνη διαφορά που θα δεις είναι ο υπολογιστής σου να ανοίξει πιο γρήγορα το λειτουργικό και τα προγράμματα, δεν θα τρέχουν τα παιχνίδια "καλύτερα". Μόνο την RAM μπορείς να αναβαθμίσεις σε 2x4GB. Την μεγαλύτερη διαφορά στα games την κάνει η κάρτα γραφικών και μετά ο επεξεργαστής. Θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου με αυτή την σειρά RAM - GPU δες πως τρέχουν τα παιχνίδια στο max, αν σου περισσεύουν χρήματα (αν και δεν νομίζω με τις τιμές των καλών GPU) αλλάζεις και CPU.
  2. Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω μια καρέκλα για το γραφείο μου αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου, γενικά κάθομαι αρκετές ώρες και θέλω να με βολεύει στη μέση κλπ. Αυτές που μου άρεσαν είναι Site: αυτή και Site: αυτή αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Γενικά το budget είναι γύρω στα 100€, επισκέφθηκα και μαγαζιά όπως το Praktiker και το IKEA αλλά δεν μου άρεσε καμία από εκεί. Έχει κανένας να μου προτείνει καμία καλή καρέκλα γραφείου ή αν έχει στην κατοχή του καμία από αυτές του Πλαίσιου που έδειξα παραπάνω να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  3. Είναι και αυτό μια λογική σκέψη GPOWERR αλλά δεν κατάλαβα τι προτείνεις εσύ.. Αν είναι να έχει 2 χρόνια εγγύηση τότε παίρνω Site: αυτόν που είναι και 7200 RPM με 32 MB Cache και μια Site: θήκη και είμαι άρχοντας.
  4. Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή, τα αρχεία που θα έχω μέσα θα είναι ταινίες/μουσική που θα αντιγράφω από τον υπολογιστή για να τα παίζω στο media player - TV. Δεν θα είναι backup υπολογιστή ή κάτι σημαντικό ή κάτι που δεν το έχω κάπου αλλού αποθηκευμένο οπότε λέω να πάω σε έναν "έτοιμο" εξωτερικό σκληρό. Έψαξα και οι Samsung μέσα έχουν Seagate δίσκο κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου, σε κάποιον μπορεί να μην έχει τύχει σε εμένα πάντως οι 2-3 δίσκοι που είχα από την Seagate μετά από 1-2 χρόνια κολλάνε απίστευτα και κάνουν θόρυβο σαν παπάκια με εξάτμιση. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να τους αποφύγω για αυτό και δεν με βλέπω να παίρνω τον Samsung. (*Αν οι δίσκοι ήταντης Samsung θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.) Οπότε καταλήγουμε στον Site: WD my passport ultra 1GB
  5. Σ'ευχαριστώ πολύ washcloud για την απάντηση σου, η αλήθεια είναι ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό να φτιάξω έναν εξωτερικό με "πατέντα" αλλά θα το ψάξω. Όσο για τις ανάγκες μου θα προτιμούσα να είναι USB 3.0 γιατί μερικές σειρές που έχω είναι πάνω από 100GB, επίσης τα χρήματα που θέλω να διαθέσω θέλω να είναι μέχρι 100€ και νομίζω πως με 1TB βολεύομαι καθώς μόλις θα βλέπω κάτι θα το διαγράφω. Είναι αλήθεια ότι ο 2.5" θα με βόλευε καλύτερα κυρίως λόγο του ότι δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία. Από την άλλη όμως βλέπω και τους WD 3.5" των 2, 3TB που οι τιμές τους κυμαίνονται κοντά στα 100€ και σκέφτομαι αν τα +40€ αξίζουν. *Αυτό που λένε ότι οι 2.5" είναι πιο ανθεκτικοί από τους 3.5" αληθεύει? Μετά από λίγο ψάξιμο αν πάρω έναν σκληρό 2.5" και τον βάλω σε θήκη στα ίδια χρήματα θα μου βγει περίπου με το να πάρω έναν έτοιμο οπότε λογικά και αυτό θα κάνω. Έναν από αυτούς τους σκληρούς (δεν εμπιστεύομαι άλλους εκτός από Hitachi και WD) Site: σκληροί δίσκοι Τώρα όσον αφορά τις θήκες σίγουρα πρέπει να είναι με USB 3.0 ακόμα δεν τις είδα.
  6. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς και δεν μπορώ να αποφασίσω Site: εξωτερικοί σκληροί καμιά βοήθεια?
  7. Σ'ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω με τον 2.5" ενός φίλου και θα δω πως πάει.
  8. Και εγώ Western Digital θα προτιμούσα, αλλά το πρόβλημα μου είναι αν ο 2.5" δίσκος (slim) θα μπορέσει να τροφοδοτηθεί από τον media player. Οι 3.5" ξέρω ότι δεν έχουν πρόβλημα καθώς έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Θα τον πηγαίνω από το δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή στο σαλόνι και αυτό μόνο όταν του βάλω κάτι καινούργιο, δεν τον χρειάζομαι συνέχεια μαζί μου έχω φλασάκια. Από θέμα θορύβου και θερμοκρασίας τι διαφορές έχουν?
  9. Δεν έχω κανένα αξιόλογο φλασάκι και εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω έναν σκληρό για backup σε format κλπ, αλλά τώρα που βρήκα το media player θέλω να μάθω ποιο από τα δύο θα λειτουργεί βασικά. (2.5" ή 3.5")
  10. Θέλω έναν σκληρό δίσκο για να το συνδέσω με το media player μου που έχω στην τηλεόραση. Ουσιαστικά η χρήση που θα τον κάνω είναι ότι θα τον φορτώνω ταινίες κλπ από τον υπολογιστή και θα τις παίζω στην τηλεόραση. Ήθελα έναν μικρό δίσκο οπότε έλεγα να πάρω έναν που δεν θα έχει εξωτερική τροφοδοσία αλλά μετά είδα ότι οι media player δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν πολλούς εξωτερικούς σκληρούς από το καλώδιο του USB όπως ο υπολογιστής, αληθεύει αυτό?
  11. Κανείς με 620 που έβαλε την 8.1 είδες καμία αλλαγή στην μπαταρία? Βγάζει επιτέλους 2 μέρες με μέτρια χρήση?
  12. Προσωπική άποψη είναι ότι από 3,5" μέχρι 4" ίντσες πρέπει να θεωρούνται mini με τα σημερινά δεδομένα (κανονικό μέγεθος για φυσιολογικούς ανθρώπους). 4" - 4,5" είναι μεσαίου μεγέθους και πάνω από 4,5" είναι μεγάλα. *Όσοι θέλετε κινητό πάνω από 6" ίντσες, tablet θέλετε όχι κινητό.
  13. Άκυρο τελικά παιδιά, το κινητό ήταν μούφα της HTM Mobiles
  14. Ποιες είναι οι διαφορές τους εκτός από το brand της Samsung?
  • Δημιουργία νέου...