Προς το περιεχόμενο

Giwrgos Plm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Giwrgos Plm

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.000 προβολές προφίλ

Giwrgos Plm's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

57

Φήμη

  1. Οτι και να λέμε η Samsung εχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά των oled! Ακόμα και ποσοστό απο την Sharp! Όποτε δεν νομίζω να τους νοιάζει απο που θα αγοράζει αφου σε καθε περίπτωση παίζει να είναι η Samsung απο πίσω! Μπράβο στην Apple που έφτασε στο μέγιστο της τεχνολογίας των lcd panel και πλέον προχωρά! * αυτος που θελει επετειακό μοντέλο θα πλέρωσει!!
  2. Η samsung θεωρείτε μεγαλομέτοχος της sharp... Το εχει κάπως μονοπωλιακό το θεμα oled. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο απο τα κλασικά uptade που κανουν πλεον!
  3. έρχεται λόγο καιρό μετά το τερμάτισμο λειτουργίας του Kickass Torrents, Fix : έρχεται λίγο καιρό μετά το τερμάτισμο λειτουργίας του Kickass Torrents,
  4. Το μόνο αρνητικό που μπορεί κάποιος να αναφέρει είναι το θέμα των update κατα τα αλλά έχει ξεφύγει σε πολλούς τομής και μπράβο της!
  5. Όπα όπα όπα ... δεν είναι iphone το καλύτερο και πιο γ@..άτο κινητό στον πλανήτη xD ! Anyway όταν μιλάμε για android δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τρώγονται για τα iphone !! Πληρώνεστε τουλάχιστον η τσάμπα ?? Ο καθένας έχει μια προσωπική άποψη για κάθε mobile μην του την χαλάτε χωρίς λόγο !! Όταν τα samsung τρέξουν ιός τότε μπορείτε να συγκρίνετε πια συσκευή είναι καλύτερη (neverrr)! Μέχρι τότε μείνετε στα specs που πλέον έχουνε ξεφύγει χωρίς λόγο !!
  6. "είναι η υποστήριξη WiFi (σε συσκευές που το ενσωματώνουν βεβαίως), που θα επιτρέψει την σύνδεση με το smartphone, ακόμα και αν ο χρήστης δεν το έχει στην τσέπη του....." Καλό... αλλά πολύ εύκολη πρόσβαση σε 3ous...
  7. Όχι πλέον !! Πχ στο findmymobile της samsung αν πατήσεις locate και υπάρχει ανοιχτό wifi η data, σου ενεργοποιεί αυτόματα το gps και βρίσκεις την συσκευή! Δεν λέω αν το κλέψουν πως θα το βρείς αλλα σίγουρα αν καταλάθος μπει σε wifi δίκτυο κάτι κάνεις !! Λογικά θα έχει και η google αντίστοιχη δυνατότητα !
  8. Και όμως αν το προσέξεις ενώ ο κωδικός είναι αστείος δεν ανήκει στην κατηγορία των προβλεπόμενων ahahaha !!
  9. Giwrgos Plm

    Turbo-X Thunder 7

    Από που κατέβασες το google play ?? Κλασικά xda ? Επίσης για να επιστρέψω στο θέμα, το tablet είναι της efirstview !! link για το tabletaki : http://www.efirstview.com/en/productshow.php?cid=29&id=76
  10. Giwrgos Plm

    Turbo-X Thunder 7

    Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει η εγγύηση για να σου καλύψει κάποια προβλήματα που μπορεί να συμβούν (και όχι μονο στα turbo x αλλα σε όλα τα tablets). Πάντως από το λίγο που το δούλεψα είδα ότι έχει πολύ καλή ανταπόκριση και πολύ ωραία αίσθηση αφής!! Απλά όταν μιλάμε για 200++ ευρώ υπάρχει ο φόβος μη σου αρχίσει τα κόλπα μέσα σε λίγες μέρες !!
  11. Giwrgos Plm

    Turbo-X Thunder 7

    Από ότι μου είπαν το service θα μου περνούσε τα service της google χωρίς πρόβλημα. Βεβαια όπως ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω τα turbo x έχουν έναν ντόρο στο όνομα τους και ίσως αυτό με φοβίζει! Κάποιος που να το έχει δουλέψει θα μας έδινε μια καλή εικόνα για το αν όντως αξίζει η όχι! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
  12. Giwrgos Plm

    Turbo-X Thunder 7

    Καλησπέρα χρήστες του insomnia. Έχω μια απορία για ένα tablet που είδα στο πλαίσιο το ονομαζόμενο Turbo-X Thunder 7. Είδα ότι έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, 8πύρινο με 2 gb ram και με εντυπωσίασε για turbo x! Το έχει δουλέψει κανεις να μου πει αν αξίζει?
  13. Όλα μα@@@@ες του marketing είναι!! Για ποιο "μαγικό" λόγο να βγάλει ανακοίνωση η Qualcomm για τον α7 της apple, αφού στην πλακέτα του 5s θα συναντήσεις chip της Qualcomm ?? Marketing Tricks... !!
  14. Και μόνο που μου απάντησες αρκεί για το ότι δεν κατάλαβες !!
  • Δημιουργία νέου...