Προς το περιεχόμενο

eMike

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    573
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με eMike

  • Ημερομηνία γέννησης 02/03/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.106 προβολές προφίλ

eMike's Achievements

  1. eMike

    Formula 1 2024

    Για νέους μπαμπάδες 😁 Και με drs παρακαλώ.. https://vm.tiktok.com/ZGeAGWNrM/
  2. eMike

    Formula 1 2024

    Δεν υπάρχουν διότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις κάποιον στην Ελλάδα ο οποίος να είναι και πολύ καλός γνώστης του μηχανοκίνητου και ταυτόχρονα να έχει ταλέντο στη live παρουσίαση, η οποία είναι αδιανόητα δύσκολη και την κρίνουμε πολύ εύκολα.. Ο Πουρναράκης αν μπει σε ένα στούντιο με τον Σειτανίδη και δυο τρεις οθόνες με τις πληροφορίες μπορούν να κάνουν πραγματικά καλή μετάδοση. Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα mainstream κανάλι και πρέπει ταυτόχρονα να διαχειριστεί κατι Μαριλούδες, κάτι διαφημίσεις με συχνότητα πολυβόλου, και σίγουρα μια παραγωγή η οποία θέλει τσιτάτα και hype για να πουλάει το προϊόν. Λάθη στη μετάδοση κάνει, και του φεύγουν πράγματα. Αλλά γνώσεις έχει πολύ πάνω από το μέσο όρο. Φοβερό το Ferrari... Ωραίο και το Merc..
  3. eMike

    Κοροϊδία bet365

    Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Απλά δε τα λες όλα....
  4. Ποια εταιρεία leasing? Μέχρι και 1-1,5 χρόνο πριν, τα πράγματα στον έλεγχο παράδοσης ήταν ψιλό-στάνταρ. Παρέδιδες στην εταιρεία, σε κάποιον υπάλληλο ο οποίος το έλεγχε ψιλο-επιφανειακά συνήθως και σημείωνε φθορές. Αν τον έψηνες και λίγο επικοινωνιακά για τα ψιλά δε σημείωνε και τίποτα πολλές φορές. Πλέον, επειδή χάνανε πάρα πολλά λεφτά (ή βρήκαν τρόπο να βγάζουν περισσότερα) οι περισσότερες εταιρείες έχουν εξωτερικό συνεργάτη (βλ. ADAC) και ελέγχουν τα αυτοκίνητα εξονυχιστικά, σε βαθμό μαλακίας. Οτιδήποτε σε: -βαθούλωμα στο αμάξωμα (ακόμα και αν είναι χιλιοστά) με αυτοκόλλητα με δείκτες και χιλιοστόμετρα πάνω -λάστιχα στις πόρτες με φθορές/κοψίματα (αν πχ μπαινόβγαινε το παιδί σου που δε προσέχει) -δέρματα στο λεβιέ ταχυτήτων που συχνά από τη χρήση τρυπάνε -πατάκια φθαρμένα (ναι...πατάκια) -βιολογικός καθαρισμός 99% -σημάδια από πετραδάκια στο καπό (όλα έχουν γιατί πολύ απλά τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τα αυτοκίνητα...) - η παραμικρή φθορά στα καθίσματα -οποιαδήποτε γρατζουνιά σε αμάξωμα εννοείται -φθορά σε τάσια ή ζάντες οποιασδήποτε μορφής -Γενικά..όλα έλεγχος Στο τέλος η συνεργαζόμενη εταιρεία βγάζει ένα υπεραναλυτικό report με λεπτομερείς φωτογραφίες και κοστολόγια, και 2-3 μήνες μετά την παράδοση σου έρχεται κουστουμάκι. Το τι θα πληρωθεί και αν θα πληρωθεί για το όχημα έχει να κάνει με το τι ορίζει το συμβόλαιο μίσθωσης (αναφέρεται ξεκάθαρα) και από εκεί και πέρα πως χειρίζεται τα κόστη αυτά η εταιρεία σου, αν τα απορροφά δηλαδή ή αν θα πέσουν σε σένα. Αν η εταιρεία σου έχει και εσωτερικό έντυπο παράδοσης εταιρικού οχήματος, λογικά αναφέρεται και αυτό. Έπεσα πολύ πρόσφατα σε τέτοια περίπτωση με όχημα συναδέλφου και ένα σοκ το έπαθα με αυτά που είδα μιας και το αμάξι που παραδόθηκε ήταν κυριολεκτικά σε άψογη κατάσταση, και γύρισε κουστούμι 1800ευρώ.
  5. Όχι αλλά θα έχει μάλλον αν τύχει και περάσει η ΔΕΗ και δει τον μετρητή....🙃
  6. Τα γνωστά...... Τράκαρε....έτρεχε φυσικά..... μπήκε εδώ να βρει ψυχολογικό στήριγμα σε αυτά που αυτός ισχυρίζεται...."εννοείται" φυσικά ότι "δε φταίει" και ψιλοτραμπουκίζει όποιους πουν το αντίθετο.... Αν έστω και ένας τα γυρίσει δε θα πάρεις φράγκο... Εδώ είμαστε. Γιατί? Γιατί αν πήγαινες με το όριο θα σταμάταγες. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.
  7. eMike

    Formula 1 2023

    Δηλώστε μια συμμετοχή εδώ, τσάμπα είναι. https://rbr-escooter.com/ Τώρα αν είστε άνετοι οκ, μπορείτε και να αγοράσετε απευθείας. 😁
  8. Κάποτε... Οι ελάχιστοι που έχουν μείνει εξαλείφονται με γοργούς ρυθμούς. Ασχολήσου με κάτι άλλο.
  9. eMike

    Formula 1 2023

    Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας.
  10. eMike

    Formula 1 2023

    Είπε αλλά το roast ήρθε άμεσα. https://vm.tiktok.com/ZGeeu6m8n/
  11. eMike

    Formula 1 2023

    Τον RUS παίζει να τον περάσει και ο ΗΑΜ που πριν λίγο ήταν 19ος..
  12. eMike

    Formula 1 2023

    Σίγουρα ποινή πάλι για τον ταλαντούχο υπερμαλάκα.
  13. eMike

    Formula 1 2023

    Το έχασε ο Αλόνσο Πρέπει να δώσει θέση πίσω ο VER.. Κάθε φορά τα ίδια
  14. eMike

    Formula 1 2023

    Για την ιστορία…17,1Μ έφυγε το Merc.
  • Δημιουργία νέου...