Προς το περιεχόμενο

steliosdim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    227
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

steliosdim's Achievements

  1. steliosdim

    Φορτιστής Apple 20w

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 10:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται καινουριος αυθεντικος φορτιστής apple απο συσκευή που δωθηκε για ανταλλακτικα. Ο φορτιστης δεν χρησιμοποιηθηκε ποτέ λογω υπαρξης δευτερου. Δινεται μαζι με ανταπτορα μπριζας. Αθηνα και αποστολη πανελλαδικα.

    10 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 08:39 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Λογω αναβαθμισης δινω το σταθερο υπολογιστη που χρησιμοποιουσα περιστασιακα σπιτι με τα εξης χαρακτηριστικα: CPU: i7 920 2.67Ghz RAM: 6.00GB DDR3 533Mhz MB: Asus Rampage II Gen Graphics: Saphire Vapor-X HD 4890 1GB GDDR5 Storage: 128gb SSD Samsung 840 pro & Western Digital 500 GB Caviar Green SATA 3 Gb/s 32 MB Monitor: LG Flatron L225WS Windows 10 Pro Mouse & Keyboard Το πληκτρολογιο της φωτογραφιας ειναι ασυρματο αχρησιμοποιητο υπαρχει και ασυρματο ποντικι Δινεται μαζι και το κουτι της μητρικης του πυργου με εξαρτηματα που περιειχε κατα την αγορα της Εχει γινει format και εχει εγκατεστημενα windows 10 με office και τα βασικα. Πωλειται και χωριστα. Αποστολη και πανελλαδικα υστερα απο συνεννόηση.

    130 €

  3. steliosdim

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλησπερα σας, Εχω το παρακατω παλιο πληρες σετακι για απλες εργασιες και επειδη θα μετακομισω ειπα μηπως το δωσω για να παρω ενα λαπτοπ που βολευει σε φορητοτητα. Τα χαρακτηριστικά: PSU: XFX TS Series 650W Gold CPU: i7 920 2.67Ghz RAM: 6.00GB DDR3 533Mhz MB: Asus Rampage II Gen Graphics: Saphire Vapor-X HD 4890 1GB GDDR5 Storage: 128gb SSD Samsung 840 pro & 1TB HDD 2.5" Monitor: LG Flatron L225WS Windows 10 Pro Mouse & Keyboard 2 Logitech Speakers Ποσο μπορει να πιασει σε τιμη; καμια αποψη; Ευχαριστω
  4. Χαριζονται DVDs με ταινιες ολων των ειδων για τους σινεφιλ. Ειναι συνολικα περιπου 150 ταινιες με μερικες (περιπου 20) ελληνικες. Παραλαβη απο Νεο Κοσμο, παροδο Συγγρου Φιξ Ειναι κριμα να τα πεταξω αν καποιος κανει συλλογη. Πρώτα παράθεση εδώ και μετά πμ Ευχαριστώ
  5. Καλησπερα αυτο ισχυει? https://www.quidco.com/nordvpn/ το εχει δοκιμασει κανεις?
  6. Πρόσθεσε κ αυτό από taresso: https://mailchi.mp/97b14413a8b6/horeca-12781833
  7. Η προσφορα δεν ακυρωνεται αν δεν βαλεις καρτα 1-2 μηνες ή και παραπανω με βαση την απαντηση στο chat. Ζητησαν να μου το διευκρινίσουν επειδη ειπώθηκε οτι θα απαιτειται μηνιαια φορτιση.
  8. Χαριζεται η εικονιζομενη Hard Case ειναι για Redmi note 8. Την ειχα αγορασει στα 10 κ κατι ευρω για τον πατερα μου δεν την χρησιμοποιησε ποτέ ομως. Ειμαι επαρχία και την στέλνω ταχυδρομικά ως φακελο με κόστος αποστολής γυρω στο ευρω.
  9. ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει.
  10. Καλησπερα σας, αυτη η παρανοια εχει συμβει και σε καποιον αλλον? Ανταπτορακι το αγορασα 1.51 και για να το παραλαβω μου χρεωσαν τελωνειο στα 3.39€!! Συνολική χρέωση 4,90€ και η συσκευασια δεν ειχε καν ανοιχτει μονο κολλησαν αυτοκολλητο επανω
  11. Με τα λεγομενα του τεχνικου το θεμα ηταν στη καμπινα επρεπε να αλλαχτει η θυρα επειδη για ενα περιεργο λογο δεν επαιρνε Ip το ρουτερ. Ο οτε απο πλευρα του εβλεπε οτι ο χαλκος ειναι ενταξει και εδινε οτι διορθωθηκε το προβλημα ηταν ενας φαυλος κυκλος μεχρι που ασχοληθηκαν αλλαξαν αποτι μου ειπαν τη θυρα και δουλεψε. Σημερα πηρα για προσφορα ζητησα κατι καλυτερο απο αυτη την τιμη: https://www.getaline.gr/vodafone-offers δηλαδη το 23,90 που παιζει και ο υπαλληλος εβαλε τα στοιχεια τις γραμμης και του εβγαλε οτι δικαιουμαι για 50αρα γραμμη τιμη 28 ευρω!! Του απαντησα για την διαφημιση που παιζει στα 23,90 και μου λεει δεν μπορω να κανω κατι παραπανω στη τιμη...αυτο ειναι marketing πρεπει να αιτηθειτε φορητοτητα σε αλλη εταιρια να δουν οτι ζητησατε να φυγετε και να σας καλεσουν για αντιπροσφορα. Τον ρωτησα γιατι να μπω σε αυτη τη διαδικασια κανε μου μια καλη τιμη να συμφωνησω αλλα απαντησε δεν γινεται,. Συμπερανα οτι πρεπει να ζητησεις προσφορα και να κρεμασεις αλλη εταιρια για να παρεις μια ανταγωνιστικη τιμη σε αυτο που θελεις..υπαρχει αλλος τροπος ή θα πρεπει να ακολουθησω αυτον τον τροπο?
  12. Καλησπερα σας, Εχω γραμμη vodafone VDSL και με τις ταχυτητες ειμαι ευχαριστημενος. ~ 48 Mbs Μετα απο βλάβη της γραμμης μου για 1μιση μηνα(την οποια χρησιμοποιω για επαγγελματικη χρηση) συγκεκριμενα 6 Απριλιου εως 20 Μαιου ειμαι σε αναζητηση νεου παροχου η ανανεωση συμβολαιου. Συγκεκριμενα η γραμμη δεν επαιρνε IP ενω δουλευε κανονικα το τηλεφωνο...απο vodafone ο τεχνικος δεν μπορουσε να κανει κατι το εδωσε ΟΤΕ αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανείς απο τον ΟΤΕ να αλλαξει θυρα επειδη εκει ηταν το προβλημα. Με τα πολλα εχω απογοητευτει με την εξυπηρετηση της Vodafone το συμβολαιο μου εληξε 6 Μαιου. Επειδη εχω αναλογικο voip και εχω σεταρει δικο μου ρουτερ επανω σκεφτομαι να αποφυγω τον οτε γιατι δινει ψηφιακο και θα μου το κλειδωσει. Επισης η wind στην περιοχη μου δεν εχει τις καλυτερες γραμμες. Υπαρχει τροπος να παζαρεψω μια χαμηλη τιμη σε νεο συμβολαιο vodafone κατηγορώντας τους οτι ειχα ζημια 1μιση μηνα χωρις ιντερνετ(οντως ειχα) ή να κοιταξω για αλλη εταιρια πχ forthnet? Ο τεχνικος μου ειπε οτι μπορω να το κινηθω και νομικα για διαφυγοντα κερδη αλλα δεν θελω να το τραβηξω μεχρι εκει αν μου κανουν μια καλη προσφορα για νεο συμβολαιο. Ευχαριστω.
  13. Χαρίζω (vol.1) μερικα πραγματακια το κακο ειναι οτι ειμαι απο επαρχια(νησι) θα πρεπει να τα στειλω σε οποιον ενδιαφερεται και θα επιβαρυνθει τα εξοδα αποστολης. Εκτυπωτης HP Deskjet 3650 λειτουργικος εχεις και 2 μελανια επανω αλλα ειναι ξερα οποτε τυπωνει λευκο θελει καινουρια Εκτυπωτής HP DeskJet 1220c πριν 2 βδομαδες αγορασα καινουρια μελανια δουλεψε εκανε μερικες εκτυπωσεις και σταματησε ξαφνικα τραβαει το χαρτι και το κολλαει μαλλον ενα γραναζι θελει φτιαξιμο ακουγεται σαν κατι να μαγκωνει οποιος ξερει να τον φτιαξει θα εκτυπωσει απευθειας Α4 κ Α3 τα μελανια ειναι ολοκαινουρια. Εκτυπωτης HP officejet 6950 τον πηρα απο αλλο μελος τον επιδιορθωσα επειδη δεν δουλευε το σκανερ, δεν εβρισκα μελανια να δοκιμασω αν τυπωνει ή εχει θεμα επειδη εχω laser Ραδιο CD απο Pajero Pinin δουλευε και αφαιρεθηκε για να μπει αλλο που υποστηριζει bluetooth Router Altec i-Call λειουργικο αλλα δεν βρισκω την κεραια του Laptop sodimm PC133 133Mhz 144pin SDRAM 2x128MB Microsoft Sidewinder Χειριστηριο τελευταια φορα που το δοκιμασα ηταν λειτουργικο Web Καμερα Sweex λειτουργικη τελευταια φορα που την δοκιμασα δεν ηερω τι παιζει με τους drivers νομιζα εχει παει μεχρι Windows Xp Αφυγραντηρας Juro-Pro μοντελο: AP25-201EE Τον πηρα απο αλλο μελος με σκοπο να δω τι εχει και να τον επισκευασω τελικα αφου τον καθαρισα η συσκευη θελει υγρα ρωτησα 3 ψυκτικους και κανεις δεν δεχτηκε να του βαλει υγρα σε μια λογικη τιμη, αν εχετε καποιον που μπορει να ασχοληθει πιστευω οτι αξιζει Η αληθεια ειναι οτι θελω να φυγουν οσα πιο πολλα γινεται για να μην τα πεταξω..θα επανελθω με μερικα πραγματα ακομα
  14. Καλησπερα σας, Εχω ενα τοπικο δικτυο συνδεδεμενο στο ιντερνετ στο οποιο εχω πανω και 2 σκληρους δισκους συνδεμενους ως διαδικτυακους (πχ ο ενας ειναι goflex seagate) οποτε ενσυμαρτα και ασυρματα τους βλεπουν ολοι οι υπολογιστες ολοι εχουν windows. Προσφατα για να μοιρασω το ιντερνετ και σε ενα διαμερισμα σε αλλη πολυκατοικια εβαλα 2 κεραιες Litebeam M5 στις ταρατσες αντιστοιχα εκπομπη-ληψη, και το ρουτερ ληψης το εχω ως bridge. Καλα ολα αυτα απλα οι σκληροι που ειναι στο τοπικο δικτυο και οι συσκευες (πχ εκτυπωτης) γενικοτερα μοιραζονται και over the air το οποιο δεν το θελω γιατι περιεχονται δεδομενα δουλειας και αν τυχει και παραβιαστει καποια στιγμη το ρουτερ απο την πλευρα της ληψης θα εκτεθουν ολα τα δεδομενα το οποιο ειναι επικινδυνο. Με ποιο τροπο μπορω να αποκρυψω/διακοψω την προσβαση των συσκευων του πρωτευων τοπικου δικτυου σε αυτο που λαμβανει δικτυο απο την κεραια? Αν γινεται θα ηθελα να το αποτρεψω και καποιον που συνδεεται με wifi στο πρωτευων ρουτερ απο την ορατοτητα αυτων των δεδομενων. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...