Προς το περιεχόμενο

DAZ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κρητη

DAZ's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Έφτασε η μπαταρία την έβαλα και όλα καλά η αυτονομία έχει έρθει στα αρχικά της στάδια. Τώρα το ερώτημα είναι γιατί φούσκωσε η προηγούμενη ώστε μην πάθω τα ίδια με την καινούρια
  2. παιδια πηγα στο γερμανος και στο σερβισε θενε να τους αφησω το κινητο που εγω δεν θελω να το αφησω και αποφασισα να παρω μπαταρια απο το σκρουτζ πρεπει να προσεξω τιποτα?
  3. Οκ ευχαριστω πολυ... Ελπιζω να εχουν μπαταρια στο καταστημα και ελπιζω να μην θενε να τους το αφησω γιατι δεν το αφηνω.
  4. εχω 6 μηνων ειναι το κινητο. Μου την αλλαζουν κατευθεια ετσι?
  5. τραμπαλα κανει κουνια μπελα ολα τα κανει...... στο γερμανο θα κανω δουλεια?
  6. http://tinypic.com/view.php?pic=1263aq1&s=5#.UtVbtrRJ0ug
  7. Site: ">[/link] [link=] Φαινετε τιποτα?
  8. Θα μου δωσουν την μπαταρια κατευθειαν ή πρεπει να τους αφησω το κινητο. Μπορω να παω σε καταστημα γερμανος η μονο σε εξουσιοδοτημενο σερβισε? Πως αναιβαζουν φωτογραφιες γιατι εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιηση το forum.
  9. Παιδια τωρα τελευτεα ειδα την διαρκεια της μπαταριας να μειωνετε δραματικα... Πιο συγκεκριμενα σε ασφαλης λειτουργεια wifi και τα σχετικα κλειστα μεσα σε 5 ωρες καταναλωσε 25% μπαταρια.. Ανοιγωντας το καπακι διαπιστωσα οτι η μπαταρια δεν ειναι εντελως flat αρα νομιζω οτι εχει φουσκωσει... Βοηθεια λοιπον τι πρεπει να κανω τωρα? Να σας στειλω καμια φωτογραφια της μπαταριας να μου πειτε και εσεις τι νομιζεται?
  10. DAZ

    Jailbreak iPhone 4S

    Ρε μαγκες εχω το iphone 4s. Εχω ακουσει λοιπον για το Jailbroke οτι εχεις περισσοτερες εφαρμογες και αλλα που δεν τα εχω πολυκαταλαβει εχω επισης διαβασει πολλα αρθρα γι αυτο το θεμα αλλα το καθενα λεει και τα δικα του. Θελω να ακουσω γνωμες απο παιδια που εχουν κανει και αν αξιζει να κανω και εγω. Τελος με την εγγυηση τι γινεται μπορω να σβησω το Jailbroke αμα χρειαστω την εγγυηση?
  11. DAZ

    Iphone 4s Αναλυση καμερας...

    Ρε μαγκες ξερω θα μου πειτε τωρα το θυμηθηκες αλλα αν θετε να βοηθησετε βοηθηστε..... Προσπαθω να ανεβασω φωτο γραφια και την κανω μετακινηση απο τον φακελο εδω σαν απαντηση και μου βγαζει σφαλμα το μυνημα ειναι πολυ μικρο....Επισης προσπαθησα απο πανω που μου εχει το εικονιδιο για να ανεβασω φωτο αλλα θελει να βαλω url what is this????
  12. Οπα αυτό δεν το κατάλαβα... Φίλε η ποιότητα ειναι τζαματι... Sent from my iPhone using Insomnia
  13. Ρε παιδιά χθες μίλησα κανένα δεκάλεπτο και μετά πήγα να πάρω τηλέφωνο και μου έβγαλε ένα και μου έλεγε ότι εξαντλήθηκαν τα λεπτά μου και να ξανά δοκιμάσω αβριο... Σήμερα μπορώ να κάνω κλήσεις τι πεζει ρε μάγκες;; Sent from my iPhone using Insomnia
  14. Φίλε τότε κανε απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση μηπος και δεις άσπρη μέρα... Sent from my iPhone using Insomnia
  15. Λοιπόν φίλε λογικά όσο πιο κοντά είσαι στο μοντεμ τόσο πιο καλό σήμα θα έχεις για να σε ακούει και ο άλλος.... Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...