Προς το περιεχόμενο

Salepaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Salepaki's Achievements

  1. Οι απαντήσεις κάποιων εδώ μέσα είναι χαοτικές. "Ποιος ορίζει το αριστερά, το δεξιά και το ευθεία;" Λοιπόν, εσείς τζιμανια που οδηγατε και νομίζετε ότι πάτε όπου θέλετε, όποτε θέλετε.. και στις 2 περιπτώσεις που αναφέρουν τα παιδιά, αυτός που κάθεται δεξιά πάει ευθεία και δεξιά και αυτός που κάθεται αριστερά πάει μόνο αριστερά. Εκτος αν έχει καποια διαγραμιση που να λεει που μπορείς να πας. Αυτά λοιπόν τα στοιχειώδη πράγματα και κάποια άλλα, είναι γραμμένα στα βιβλία και μας τα έλεγαν και οι δάσκαλοι όταν κάναμε μαθήματα οδήγησης. Και επειδή κάποιοι θα πείτε "εσύ όλα τα ξέρεις", θα σας απαντήσω ότι, οδηγάω 10 χρόνια φορτηγό και κάνω διανομές εντός Αττικής. Ξέρετε πόσες φορές πατησα φρένο, έστριψα το τιμόνι κ.α για μην τρακαρω με κάποιο τζιμανι εκεί έξω που οδηγάει όπως γουστάρει και κάνει ότι του καπνίσει; Άσε τα μηχανάκια, μεγαλύτερα ζώα δεν υπάρχουν πουθενά.
  2. Παίδες καλημέρα. Θέλω την βοήθεια σας για να στήσω σε έναν φίλο έναν υπολογιστή για γραφιστική. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα χρησιμοποιεί το illustrator αλλά θέλω το pc να μπορεί να σηκώσει και άλλα πιο βαριά ίσως προγράμματα. Δεν ξέρω πιο είναι πιο ελαφρύ και πιο βαρύ. Καταλάβατε. Τώρα στο οικονομικό διαθέτει μέχρι 500€ μόνο για πύργο. Από το λίγο που έψαξα είδα ότι θέλει γύρω στα 800-900€ το λιγότερο. Η ερώτηση είναι: Μπορούμε με κάποια μεταχειρισμένα parts να κάνουμε δουλειά; πχ ryzen 7 ή 5.. Συγνώμη για το κατεβατο και ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. greek_pilot ... Καλώδια δίσκων, κάρτες tv και η TNT2M64. Iliastempl .... Οι άλλες 3 κάρτες είναι διαθέσιμες αν θες. JIML ... Τα υπόλοιπα δικα σου και όποιος θέλει κάτι τα παίρνει από εσένα.
  4. Το έβγαλα από τη θήκη του .... Ψάχνοντας βρήκα αυτό https://www.ebay.com/itm/204105644051
  5. Κάτι βρήκα αλλά πρέπει να δω τι άλλο πρέπει να κάνω. Λοιπόν, το λάπτοπ για κάποιο λόγο δίνει εικόνα στο hdmi. Το συνδεσα με το μόνιτορ που έχω και πήρα εικόνα κακονικα. Ψάχνοντας βρήκα όλους τους δικούς του drivers (chipset κ.α). Εγκατάσταση, επανεκκίνηση και βουαλα.. Η οθόνη δούλεψε κανονικά. Τον ανοιγω την επόμενη μέρα και πάλι τα ίδια. Μου δίνει εικόνα από το hdmi.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Δίνω τα παρακάτω πράγματα. Λόγω περιορισμένου χρόνου θα προτιμούσα ή να τα πάρει ένας και να τα μοιρασει ή σε 2-3 άτομα και τα βρίσκεται. Περιοχή Ρεντης Αναλυτικά είναι 2 κάρτες usb, 4 agp gpu, 2 κάρτες ήχου, 3 καλώδια σκληρών, 2 κάρτες tv, 1 κάρτα κάτι intel λέει πανω και 1 σετάκι ολόκληρο. Δεν γνωρίζω την λειτουργική τους κατάσταση. Πρώτα μύνημα εδώ και μετά πμ. Ευχαριστώ.
  7. Κατά 99% αν βάλεις καινούρια θα δουλέψει κανονικά. Συνήθως οι χαλασμένες μπαταρίες έχουν την τάση να 'βραχυκυκλωνουν' τα λάπτοπ. Αν είσαι Αθήνα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που έχουν ετοιμοπαραδοτες.
  8. Παίδες καλησπέρα. Φίλος μου έδωσε το παραπάνω λάπτοπ A15HE σαν ελαττωματικο, μιας και πήρε καινούριο. Το καθαρίζω, βάζω ssd και κάνω εγκατάσταση windows. Όλα κομπλέ και το λάπτοπ ανοίγει. Μετά από κανένα 5 λεπτό (χωρίς να έχω κάνει updates και τέτοια) η εικόνα χάνεται ενώ η οθόνη φαίνεται ότι είναι αναμμένη και ακούγεται ένας ήχος σαν να κάνει εγκατασταση κάποια συσκευή (κάνει τον ήχο όπως βάζεις βγάζεις ένα usb stick). Αν τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω (από το κουμπί φυσικά) μου βγάζει κανονικά όλα bios κτλπ, το logo των windows και μετά τέλος. Τι φάση; Για πείτε...
  9. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το τάμπλετ. Σου στέλνω πμ
  10. Καλησπέρα. Βρήκες άκρη με την οθόνη; Στο manual λέει.... ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κανονική χρήση (μπαταρία), οι συσκευές φορητού υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου που συνδέονται στην οθόνη C1422H πρέπει να υποστηρίζουν σήμα βίντεο και έξοδο ισχύος 7,5 W (5V/1,5A). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστάται να συνδεθεί σε τροφοδοτικό κατά τη σύνδεση με κινητό τηλέφωνο.
  11. Salepaki

    Κόστος service

    Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, περίπου... ~300€ φιάλη, πολυβαλβίδα, ΚΤΕΟ.. ~600-650€ όλα τα υπόλοιπα ~300-350€ εργασία Πιστεύω είναι αρκετά καλά... Να τονίσω ότι όλα τα ανταλλακτικά είναι υπολογισμένα στη μέση τιμή περίπου.
  12. Καλησπέρα. Δίνω 2 κουτιά υπολογιστή. Ένα thermaltake kandalf σε καλή κατάσταση εκτός από το πλαϊνό τζαμί και ένα coolermaster σε μέτρια κατάσταση λόγω ότι ήταν στην αποθηκη. Δείτε φωτό. Μέχρι Κυριακή μπορώ να τα κρατήσω. Μετά σκουπίδια. Όποιος τα θέλει πρώτα μνμ εδώ και μετά πμ. Ευχαριστώ Γιαννης
  13. Salepaki

    Samsung Note 5 μαυρη οθονη

    Καλημερα σε ολους. Ενας φιλος μου εδωσε ενα samsung note 5. Το κινητο ανοιγει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη. Τα λαμπακια στα κατω κουμπια αναβουν και ακουγεται ο ηχος κανονικα. Δεν φερει καποιο εμφανη σημαδι/ χτυπημα που να δηλωνει οτι εχει σπασμενη οθονη. Καμια ιδεα?
  14. https://e-access.gr/cpu-cooler-ψήκτρες/4703-msi-cooler-core-frozr-s-intelamd-socket.html Λεει κατοπιν παραγγελιας. Παρε ενα τηλεφωνο να μαθεις.
  15. Κι ομως φιλε μου, στο λογο μου, ποτε δεν εκανα oc και τετοια. Ποτε δεν ειχα τις τρελες απαιτησεις, ουτε ημουνα κανενας gamer που να κυνηγαει τα 5-10 fps παραπανω. Το ξερω οτι η καρτα κοιμαται αλλα no money no honey
  • Δημιουργία νέου...