Προς το περιεχόμενο

kostas123464

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostas123464's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Θα κανω ηλεκτρονικα ενα αιτημα για wind vdsl και αν με παρουνε απο τον οτε και μου κανουνε καλυτερη προσφορα θα μεινω αλλιως γεια σου οτε.
  2. Α δεν το ηξερα αυτο. εγω νομιζα αμα δουνε αιτημα φοριτοτητας για αλλη εταιρεια για vdsl θα με παρουνε και θα μου κανουνε καμια καλυτερη προσφορα για vdsl για να παραμεινω σε αυτους. εσυ τι λες να κανω?
  3. αυτο λεω και εγω. δεν την πολυγουσταρω την wind αλλα για να πετυχω καλυτερη τιμη λες να χτηπησω φοριτοτητα και να το δουνε απο τον οτε και να μου τηλ για αντιπροταση και λογικα καλυτερη τιμη αυτη απο το σαιτ τους. εμενα με ενδιαφερει να εχω καθαρο τηλεφωνο και ενα αξιοπρεπεστατο ιντερνετ. τι να ναι αυτο 5mbps τι 30mbps δεν με πειραζη αλλα μην πεφτη καθε λιγο και λιγακι και να δηλωση για βλαβες συνεχεια.
  4. Ναι απο οτι λεη και 30αρα και 50αρα στην διαθεσιμοτητα μεσα απο το σαιτ τους βαζωντας το νουμερο μου. και στον λογαριασμο του οτε που μου ηρθε λεη πανω για διαθεσιμοτητα vdsl στην γραμμη μου. αλλα και επισης σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους μου ανεφεραν οτι ειναι εφικτο να αναβαθμιστη η γραμμη μου σε vdsl.λογικα 30αρα σιγουρα τωρα για 50αρα δεν ξερω σιγουρα γιατι το καφαο που ειμαι συνδεμενος ειναι περιπου 300-500 μετρα ετσι οπως το μετραω εγω βεβαια. Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Αμα κανω ηλεκτρονικα την αιτηση για wind φοριτοτητα για το προγρμμα με τα 30ε το vdsl στον οτε θα το δουνε και θα με παρουνε τηλ για να μου κανουνε καμια καλυτερη προταση ποιο οικονομικη για vdsl εστω και το 30αρι προγραμμα ποιο φθηνο απο αυτα που εχει στο σαιτ τους η δεν παιζη να γινει κατι τετοιο και να με αφησουν να παω στην wind με τον αριθμο που ηδη εχω? να μου εγκρινουν δηλαδη την φοριτοτητα και να με χασουν σαν πελατη τους?
  5. Καλησπερα. Ειμαι στον Οτε εδω και 4 χρονια. Εχω το προγραμμα 2mbps+210'σταθερα+40΄κινητα.Πληρωνω μαζι με την αναγνωριση 57ε το διμηνο.Τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι download 1030kbps με 6,3db snr margin και 58db attenation και 150kbps για upload με 11db snr margin και 38db attenation.Το αστικο κεντρο το οποιο περνω ιντερνετ ειναι στα 4.5+ χλμ μιας και μενω Αλιμο και περνω απο το Π.Φαληρο.Μενω εδω. https://www.google.gr/maps/search/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%85+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1+%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82/@37.904696,23.7327859,17z Εδω και 2 μηνες το τηλέφωνο εχει γινει μπαταλο και εχει πολυ θορυβο μεσα και βουητο ενω το μοντεμ δεν συχρονιζε με τπτ.δηλωθηκε 10 φορες βλαβη με αποτελεσμα να φτιαχνετε για 1-2 μερες η γραμμη και παλι τα ιδια. αρχες σεπτεμβρη εγινε η τελευταια επισκευη και απο οτι μου ειπανε αλλαχτηκε το ζευγαρι που ερχεται απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο της γειτονιας μου μιας και αυτο ειχε προβλημα και οχι απο το καφαο εως το σπιτι.επισης μου ειπε οτι δεν υπαρχουνε πολλα διαθεσιμα ακομα κενα ζευγαρια.η μονη λυση απο οτι καταλαβα και μου κουτσο ειπε ο τεχνικος ειναι να βαλω vdsl μιας και ειναι διαθεσιμο στην γειτονια μου. μετα απο περιπου 20 μερες απο την τελικη επισκευη ξαναρχισε παλι τα ιδια και βλεπω να μην αντεχει για καιρο η γραμμη ακομα.τους τηλεφωνω για να ανανεωσω το συμβολαιο μου και να παραμεινω στον οτε και τους ζηταω να μου κανω καμια προσφορα για vdsl εστω το 30αρι μαζι με τα σταθερα. τπτ αυτοι μου λενε οτι εχει στο σαιτ τους. εγω σκευφτομαι να τους ριξω ενα ακυρο και να κανω φοριτοτητα για wind vdsl το προγραμμα με την 50αρα με τα απεριοριστα σταθερα και τα 300΄σε κινητα. απο οτι μιλησα μαζι τους ειναι 35ε τελη φοριτοτητας+15ε για ενεργοποιηση το vdsl με 30ε τον μηνα για ενα χρονο και μετα 35ε.συν ολα τα αλλα καλα που εχει με λεπτα σε f2g και αλλα πολλα. Εσεις τι με συμβουλευεται να κανω. Να μεινω στον οτε 30αρι μαζι με σταθερα που ειναι 37ε τον μηνα για 6 μηνες και μετα 42ε για αλλους 6 μηνες να μην πληρωσω φοριτοτητες και τα λοιπα η να κανω φοριτοτητα στην wind. απλως φοβαμαι μην γινει πατατα και φυγω απο τον οτε και με την wind δεν γινει δουλεια και δεν μου φτιαξουνε την γραμμη και δεν μπορουνε να μου παρεχουνε vdsl παρολο που εχω διαθεσιμοτητα. ευχαριστω και συγνωμη για το σεντονι.
  6. καλησπερα στην παρεα. εδω και μια βδομαδα πηρα μια κονσολα ps3 fat 80g. με Model no cechl04 με date code 8c και system software 4.31 θα μπορεση καποιος να με βοηθηση να του περασω cfw ωστε να κατεβαζω παιχνιδια και να τα παιζω απο εκσωτερικο σκληρο δισκο. δεν με ενδιαφερει να παιζω ονλαιν. ευχαριστω
  7. και από που θα το παραγγείλω φίλε. όπως και από που θα παραγγείλω το mk808
  8. καλησπέρα παιδεία. σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα. από που λέτε καλύτερα να το πάρω και ποιο πληκτρολόγιο λέτε να πάρω? ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...