Προς το περιεχόμενο

daffy_g

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    73
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με daffy_g

  • Ημερομηνία γέννησης 12/20/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5183 προβολές προφίλ

daffy_g's Achievements

  1. τιποτα απ'ολα αυτα δεν ισχυει..........απλα συνεβη το αναποφευκτο!!!! Μεγαλωσαμε.... περασαν οι εποχες που απλα περιμεναμε ποτε θα σχολασουμε για να παμε σπιτι να συνεχισουμε την παιχνιδαρα.....αποκτησαμε αλλα ενδιαφεροντα. δεν μαζευουμε πλεον απο το χαρτζιλικι οπως τοτε για να αγορασουμε το παιχνιδι που μας αρεσε....τωρα απλα το παραγγελνεις και ερχεται σπιτι σου....χαθηκε η μαγεια! και η μαγεια διαρκει οσο υπαρχει η επιθυμια....
  2. Λόγω δουλειάς (video editing),έπρεπε να έχω αναγκαστικά 2 υπολογιστές.....έναν AMD(9370) και έναν INTEL(core i7). Που και που έπαιζα και κάνα παιχνιδάκι.... Πούλησα τον INTEL και τώρα έχω 2 AMD. Ο νοών...νοείτω!!! (δεν τρολλαρω κανέναν..απλά γράφω την εντύπωση μου για τα δυο αντίπαλα στρατόπεδα)
  3. ειναι πολυυυ μπροστα η nvidia στο passmark......... well done nvidia!!!! δωσε πονοοοοο λεμε!!!!!
  4. δηλαδη ρε καμαρια μου εσεις με τις nvidia ολη μερα κανετε benchmark?? ε μπραβο σας λοιπον!!!!!
  5. Για οσους κοροιδευουν την AMD και την θεωρουν κατωτερη,εχω να πω οτι εαν ειχαν τα χρηματα να αγορασουν και μια 390x για συγκριση...ισως να ελεγαν αλλα μετα!!!!
  6. daffy_g

    Art Academy Atelier Review (Wii U)

    μετά από το σχόλιο του "GTAGAMER1996" θα βγάλουν καινούριο παιχνίδι για την ορθογραφία.... και θα λεγεται "ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"
  7. από τα lidl θα είναι το φόρεμα....... γι'αυτό δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το χρώμα!!!
  • Δημιουργία νέου...