Προς το περιεχόμενο

star81

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

star81's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. star81

    Προβλημα με ήχο

    Τυχαινει να εχω και εγω την ιδια μητρικη και μετα απο καιρο χρειαστηκα να συνδεσω μικροφωνο απο καμερα και ακουστικα και δεν δουλευει κανενα απο τα 2 μικροφωνα.Και μου βγαζει στην εκκινηση οτι εχω 64 προγραμμα και να χρησιμοποιω 64 . vdeck.exe. Απο οτι διαβαζω ειναι προβλημα της VIA. Ελυσε κανεις προβλημα παρομοιο γιατι με τον οδηγο της VIA ton τελευταιο δεν εγινε κατι.
  2. Καλημερα σας. Με τη δουλεια δεν προλαβα να απαντησω αμεσα αν και διαβασα την απαντηση σας. Χωρις να γνωριζω τι παιζει στα θεματα με τους τεχνικους εφοσον εβλεπα οτι δεν μπορει να κανει κατι η φορθνετ και το ριχνει στον Οτε τοτε το συνδιαστικο ισως να ηταν συκε.Οποτε θα ηθελα να ειμαι μπροστα για να δω αν γινετε πρωτον και δευτερον αν βλεπουν κατι.Τοτε ειχα αποσυνδεσεις μεσα στη μερα πολλες.Τωρα βεβαια ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Πως γινετε να εχω ολη μερα και να μην εχω το βραδυ.Ενας τεχνικος μου ειπε οτι αν τα βραδυα που μαζευεται ο κοσμος σπιτι και χρησιμοποιει το τηλεφωνο του και εφοσον υπαρχει επαφη (υπαρχει και το κουτι που πατανε οι γραμμες η μια πανω στην αλλη) τοτε οσο χρησιμοποιει το τηλεφωνο καποιος τοτε δεν εχεις ιντερνετ.Το θεμα ειναι ομπως οτι δεν με αποσυνδεει τελειως αλλα με κολλαει.Εχω ip κανονικα και βλεπω και ταχυτητα. Αυτη τη στιγμη εχει: DownStream Connection Speed 9735 kbps UpStream Connection Speed 1020 kbps Connection Speed 9735 kbps 1020 kbps Line Attenuation 27.0 db 11.8 db Noise Margin 7.6 db 12.3 db Και εχει νετ μιας και μπενω απο remote management. Απο οτι εχω δει δεν αλλαζει κατι οταν εχει το προβλημα.Μετα το τελευταιο τηλεφωνημα κατεληξα με τον τεχνικο να ελεγξω το σπιτι και μια απο τις επομενες φορες που το κανει παλι αν γινετε να παρω γραμμη απο το κουτι εξω απο το σπιτι μου.Αν και αυτο δεν δουλεψει τοτε δεν υπαρχει θεμα κατοικιας και τοπικου δικτυου. Να προσθαισω οτι πανω στο δικτυο εχω DVR με ενημερωση για dns,ενα εκτυπωτη φαξ (συνδεδεμενο σε print server) και 2 σκληρους.Εναν στο δικτυο και εναν για ftp πανω στην USB του Ρουτερ.Ολα αυτα σε ενα switch και πανω του ακομα 4 σταθεροι και 2 λαπτοπ.Εχω τσεκαρει τις ωρες που εχω κολληματα ποιες συσκευες ειναι συνδεδεμενες και δεν εχω ξεκαθαρισει οτι φταιει κατι.
  3. Καλημερα σας. Θα ηθελα να σας παραθεσω το προβλημα μου. Εχω Forthnet εδω και 4 χρονια.Στην αρχη ειχα ταχυτητα 8 με νορμαλ αποδοσεις.Τον Ιουνιο του 2010 μετα απο σκαψιματα που εκαναν σε περιοχη αναμεσα στο σπιτι μου και στον ΟΤΕ (δημιουργησαν τον ποδηλατοδρομο που φτανει μεχρι το πρκο του Τριτση περιοχη ΙΛΙΟΝ) αρχισαν τα προβληματα.Και εγω και ο κουνιαδος μου που ειχε τοτε WIND δεν ειχαμε Ιντερνετ απο την ιδια στιγμη και μετα.Ειχα προβλημα για εναμιση χρονο.Ειχα κανει αμετρητα τηλεφωνα στους τεχνικους και ειχε ερθει τεχνικος τους (εξωτερικοι συνεργατες) σπιτι για ελεγχο.Δεν εβρισκαν κατι εντος της οικιας και το προβλημα εμφανιζοτανε σε μια επαφη που εβρισκε ο τεχνικος τους.Θα το δωσουμε βλαβη στον ΟΤΕ λεγανε.Αποφασιζαν να κανουν συνδιαστικο και μετα το πρωτο ραντεβου τους ζητησα στο επομενο να ειμαι παρον και να με ειδοποιησουν εστω και τελευταια στιγμη μιας και δεν γνωριζουνε το ποτε θα γινει.Απο τοτε δεν ξανα εγινε συνδιαστικο (γιατι αραγε???).ΜΕτα τον εναμιση χρονο φτιαχτηκε το προβλημα και ειχα μιαχαρα Ιντερνετ με ταχυτητες γυρω στα 9 χωρις να εχουν λυσει βεβαια το θεμα της επαφης που ειχαμε βρει προ μηνων. Εδω και 2 μηνες τωρα εχω το εξης θεμα παλι.Κατα τις 22,30 εως και τις 1,00 πολλες φορες εχω συνδεση συγχρονισμο κανονικα αλλα κολλαει τοσο πολυ που δεν εχω ιντερνετ εκεινη την ωρα.Μπορει να κρατησει 5 λεπτα εως και ωρες. Μετα απο τηλεφωνο μου στην εταιρια παλι μου ειπε ο τεχνικος οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Τι να κανω σαν πελατης πια???Το ιστορικο μου στη φορθνετ ειναι πολυ μεγαλο οσον αφορα τις βλαβες χωρις να εχω ευθυνη για καμια.Εχω βγαλει το ρουτερ εχω στη σκαλα και εχω παρει γραμμη απο εξω για να ριξω οσο μπορω τις μετρησεις της αποστασης.Εχω αλλαξει 3 ρουτερ για να αποκλεισω το γεγονος οτι φταιω εγω και ολο αυτον τον καιρο συνεχιζω να πληρωνω κανονικα. Συγγνωμη αν υπαρχει αλλο θεμα και αν μιλαω σε λαθος σημειο.
  • Δημιουργία νέου...