Προς το περιεχόμενο

nickts1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    787
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nickts1

  • Ημερομηνία γέννησης 11/01/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nickts1's Achievements

  1. Ξανα διαθέσιμος ο εκτυπωτής και η βάση λαπτοπ, επομένως συνολικά είναι διαθέσιμα από εμένα τα εξής: 5. Πληκτρολόγιο PS2, λευκό. Λειτουργικό όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 8. Πολυμηχάνημα ΗP F2180. Σκανάρει σίγουρα, δεν είμαι σίγουρος αν τυπώνει σωστά, μιας και δεν έχω μελάνια να το δοκιμάσω. 9. Εκτυπωτής HP Deskjet 640C. Λειτουργικός όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 12. Βάση για laptop Belkin. Λειτουργική.
  2. Καλησπέρα και πάλι, και ευχαριστώ για την ανταπόκριση από τα μέλη, και εδώ αλλά και σε προσωπικά μηνύματα. Ενημερωτικά, πήγα με σειρά προτεραιότητας: Τα 9, 12 είναι κρατημένα για το μέλος VarDerSar86 Τα 1, 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 15 δόθηκαν στο μέλος neced2 ο οποίος ευγενικά προσφέρθηκε να επαναχαρίσει αρκετά από αυτά. Επομένως, διαθέσιμα αυτή τη στιγμή είναι τα 5, 8. Ευχαριστώ και με συγχωρείτε που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα προσωπικά μηνύματα. Καλό βράδυ,
  3. Καλημέρα, χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Οθόνη LG1915 19" με VGA. Λειτουργική, υπάρχουν φορές που τρεμοπαίζουν τα χρώματα. 2. Κάρτα γραφικών MSI R9270X. Μη λειτουργική. Με το κουτί της και τα παρελκόμενα. 3. Μητρική Asrock 970 Pro3. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Με το κουτί της. 4. Tablet TurboX 10" με Sentio θήκη. 5. Πληκτρολόγιο PS2, λευκό. Λειτουργικό όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 6. DVD-RW LG, IDE, μαύρο. Λειτουργικό όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 7. Εσωτερικό hub για PC, με USB, ESATA, SD Card κτλ. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 8. Πολυμηχάνημα ΗP F2180. Σκανάρει σίγουρα, δεν είμαι σίγουρος αν τυπώνει σωστά, μιας και δεν έχω μελάνια να το δοκιμάσω. 9. Εκτυπωτής HP Deskjet 640C. Λειτουργικός όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 10. Κάρτα γραφικών. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 11. Web Camera Creative. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 12. Βάση για laptop Belkin. Λειτουργική. 13. Φορτιστής Μπαταριών Orbit. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. 14. Καλώδιο thunderbolt (?) για MacBook του 2011 σε HDMI. Λειτουργικό όταν δοκιμάστηκε τελευταία φορά. 15. Xiaomi Smart Band 2. Λειτουργικό, με το φορτιστή του. Επικοινωνία εδώ ή με ΠΜ. Παραλαβή από Παιανία ή Κορωπί, σε σημείο που θα συμφωνηθεί. Θα δωσω προτεραιότητα σε όποιον πάρει περισσότερα από 1 κομμάτια, είτε για χρήση, είτε για εκ νέου χάρισμα.
  4. Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Φορτιστής Μπαταριών Orbit (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) 2. Κάρτα γραφικών (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) 3. Χειριστήριο PC/PS3 Speedlink XEOX (λειτουργικό) 4. Web Camera Creative (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) 5. Xiaomi Smart Band 2 (λειτουργικό, με το φορτιστή του) 6. Πληκτρολόγιο Λαπτοπ Toshiba (μεταχειρισμένο) 7. Πληκτολόγιο Λαπτοπ Lenovo (αχρησιμοποίητο) 8. Whatever this is (τελευταία φωτογραφία, επίσης αχρησιμοποίητο) Επικοινωνία εδώ για έκφραση ενδιαφέροντος και μετά ΠΜ. Παραλαβή από περιοχή Παιανίας/Κορωπίου (αντίστοιχοι σταθμοί Μετρό-Προαστιακού)
  5. Για την 1660 super τι λέτε; Αν καταλαβαίνω καλά, σαν απόδοση είναι λίγο πιο κάτω από 6600xt? Την κοιτάζω για μεταχειρισμένη.
  6. 80 Ευρώ διαφορά από την 6500 δεν τα λες και λίγα... To 200 είναι ταβάνι, δεν θα πάω παραπάνω. Θα την κοιτάξω αν βρώ κάτι μεταχειρισμένο, με σοβαρό υπόλοιπο εγγυησης.
  7. Καλησπέρα παιδιά, πολύσυζητημένη ερώτηση, αλλά έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με κάρτες γραφικών: Για casual gaming, γύρω στα 150-200 ευρώ τι θα προτείνατε; Με ενδιαφέρουν πιο πολύ fighting τίτλοι (Mortal Kombat 11, Soul Calibur 6, Τα επερχόμενα Street Fighter 6 και Tekken 8 κτλ κτλ) όπως και Sports (ΝΒΑ 2Κ κ FIFA). Πέρα από αυτά το πολύ να παίξω κανένα δωρεάν παιχνίδι από αυτά που δίνει το Epic Stores 😄 Επειδή έχω ξεμείνει με μια 7770 1GB δεκαετίας και τα παιχνίδια που παίζω δεν είναι βαριά, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Ποιά είναι όμως η πιο συμφέρουσα λύση σε αυτό το εύρος τιμής;
  8. nickts1

    Smart Home

    Καλημέρα σε όλους, μόλις ανακαλυψα αυτό το θέμα και ήθελα να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας, καθώς διαβάζοντας καμμια 20αρια σελίδες, είδα ότι πολλοί το έχετε απογειώσει το θέμα! Έχω ξεκινήσει να στήνω κάποιες smart συσκευές, σε αρκετά πρωτόγονο στάδιο ακόμη, σε ένα διώροφο σπίτι (μεζονέτα). Συγκεκριμένα έχω: 2 google hubs, 1 σε κάθε όροφο. Google Nest Hub (2nd Gen) & Google Nest Mini (2nd Gen) Τις παρακάτω smart λάμπες 2 TP LINK Tapo L530E 4 Powertech E27-013 3 spot SPC 6106B 2 smart plugs TP LINK Tapo P100 (για έλεγχο καφετιέρας και αφυγραντήρα) 2 Smart AC Carrier 1 ηχόμπαρα της Denon με Chromecast 1 Non Smart TV με συνδεδεμένο το Mi TV Stick. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με smart switches, είτε για λάμπες που δεν είναι smart και δεν μπορούν να γίνουν (G9 κούμπωμα) είτε γιατί όλο κ κάποιος μπερδεύεται, κλείνει τον κλασικό διακόπτη στις smart και αποσυνδέονται, είτε για ηλεκτρικά ρολά. Το σπίτι δεν έχει ουδέτερο στους διακόπτες και στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να τραβηχτεί κιόλας ευκολα, γιατι δεν υπάρχουν πρίζες κοντά. Έχω δει αυτή εδώ την λύση: https://www.skroutz.gr/s/36162245/Broadlink-TC3-EU-1-S3-TC3-Smart-Home-Kit-Συμβατό-με-Alexa-Google-Home.html Υποτίθεται ότι παίζει χωρίς ουδέτερο και σε ενα hub μπορείς να συνδέσεις μέχρι 8 διακόπτες, όπως αυτους https://www.skroutz.gr/s/32161727/Broadlink-Χωνευτός-Διακόπτης-Τοίχου-Wi-Fi-για-Έλεγχο-Φωτισμού-με-Πλαίσιο-και-Δύο-Πλήκτρα-Αφής-Λευκός-TC3-EU-2.html Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι ανάλογο; Γίνεται δουλειά; Η άλλη μου ανησυχία είναι μήπως δεν αντέξει το ιντερνετ μου παραπάνω συσκευές, μιας και η ταχυτητα που πιάνω είναι 28-29Mbps (Nova, router Huawei του παρόχου)...Για διαμοιρασμό wi-fi στο σπίτι, χρησιμοποιώ powerlines.
  9. nickts1

    Επιλογή entry level UPS

    Αυτό δεν είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ; (δεν είμαι)
  10. Χαίρετε, θέλω να πάρω ένα UPS, με σκοπό τα εξής: 1. Να συνδέσω πάνω το router και να μην χάνω το ίντερνετ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Εργάζομαι ως developer από το σπίτι και σε περιπτώσεις διακοπής, το να δουλεύεις με data είναι μανούρα. Για τον ίδιο λόγο θέλω να συνδέσω πάνω 2η οθόνη (δουλεύω με laptop) 2. Αν παίρνει το budget, να συνδεθεί επάνω και το Desktop. Δεν πρόκειται να δουλεύει το συγκεκριμένο όταν το ρεύμα είναι off, περισσότερο για τυχόν αστάθειες του ρεύματος. Τα specs φαίνονται στην υπογραφή. Σκοπεύω να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ. Έχω διαβάσει για offline, line interactive κτλ, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, η χρήση μου είναι απλή, θέλω κάτι που να κάνει την δουλειά του, να είναι αθόρυβο και να "ξεχάσω" ότι υπάρχει για κάποια χρόνια. Έχω δει τα παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/16903270/APC-Easy-UPS-1000-Line-Interactive-1000VA-600W-με-4-IEC-Πρίζες.html https://www.skroutz.gr/s/8245558/Eaton-5e-850i-Usb-UPS-Line-Interactive-850VA-480W-με-4-IEC-Πρίζες.html Γνώμες;
  11. Τα έχω, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει εδω και καιρό. Ήχος κ ANC πολύ καλα!
  12. Έχω τα Life Q30 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, με παρόμοιες ανάγκες και χρήση με τη δική σου.
  13. nickts1

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Είναι πράγματι, και γι'αυτό η διαφορά είναι σημαντική. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
  14. nickts1

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Εγω δεν έχω μετρήσει, έχει κάνει μια μέτρηση ο μηχανικός και μια ο αλουμινάς. Μετρηση μηχανικού: 23τμ παραθυρα, 23τμ εξωστόθυρα. Αυτά αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙΙ. Μέτρηση αλουμινά: 39,75τμ παράθυρα (τις μπαλκονόπορτες τις προσμετρά σε αυτή την κατηγορία) , 6,84τμ εξωστόθυρα (όπου μετριούνται οι εξώπορτες).
  15. nickts1

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Τα κουφώματα θα αλλαχθούν ολόκληρα, είτε είναι παράθυρα, είτε μπαλκονόπορτες, εκτός από κάποια λίγα παράθυρα που έχουν μόνο τζάμι. Από ό,τι βλέπω το παράθυρο (Α1.1) έχει ανώτερη τιμή 440 ευρώ, ενώ η εξωστόθυρα (Α1.2) έχει ανωτερη τιμή 350 ευρώ. Εκεί προκύπτει η διαφορά.
  • Δημιουργία νέου...