Προς το περιεχόμενο

panos_aliartos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panos_aliartos

  • Ημερομηνία γέννησης 08/07/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens,Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.308 προβολές προφίλ

panos_aliartos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. panos_aliartos

    Apple iPhone 12 (Άσπρο/64 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 09:34 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα σε όλους, Πωλείται το παρακάτω τηλέφωνο , με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα. Δεν υπάρχει καμία γρατσουνία, σαν να ανοίγεις την συσκευασία την πρώτη φορά. Είναι σε θήκη απο την πρώτη μέρα και φοράει ζελατίνα από πολυμερές υλικό. Υγεία μπαταρίας : 80% Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Άσπρο Αποθ. Χώρος: 64 GB Βάρος: 164 g Ευχαριστώ πολύ!

    300 €

  2. Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζω. Αρχικά είχα 50άρα vdsl όπου πάλι έπιανα και τα 50 και παρουσιάστηκε η οπτική ίνα και απλά προχώρησα σε upgrade. Ίσως βρίσκομαι στο ιδανικό σημείο.
  3. καλησπέρα , μένω στην περιοχή . Έχω Vodafone οπτική ίνα 200mbps και τα πιάνει όλα . χωρίς αποσυνδέσεις ή οτιδήποτε.
  4. panos_aliartos

    iPhone 11 , IOS 16 viber

    Εκανα reinstall μηπως και ... ευχαριστουμε για την ενημερωση!
  5. panos_aliartos

    iPhone 11 , IOS 16 viber

    Καλημέρα ! έχω iphone 12 με ios 16.0.3 και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο να το λύσω παρόλα αυτά. Αυτό παρουσιάστηκε από το upgrade σε ios 16 και ύστερα.
  6. τα εκανα ολα...ηταν πολυτιμη η βοηθεια σου! και ο σκληρος οντως 100% Ευχαριστω και παλι!
  7. Καλημέρα! αλλαξα το καλωδιο και port στη μητρικη και φαινεται οτι ειναι οκ. του κανω τα τεστακια που εχει το sentinel. ακολουθω και το Manual του hdd sentinel. σε ευχαριστώ πολυ!
  8. Καλησπέρα και να σε ευχαριστησω για τον χρονο που διαθετεις...αυτη την στιγμη δεν εχω καποιο spare sata καλωδιο...θα βρω αν μπορεσω αυριο αλλιως δευτερα πρωι και θα σου πω...η αληθεια ειναι οτι αποσυνδεσα τον σκληρο και πλεον ο υπολογιστης, δεν κολλαει.ειναι οπως πριν. λες να φταιει μονο το καλωδιο;
  9. Καλησπέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα με έναν σκληρό δίσκο που είχα καθαρά για αποθηκευτικό χώρο. ξαφνικά , μου κόλλαγε το Pc και μετά από ένα restart , μου εμφάνισε the hdd is not accessible. Στο disk management μου εμφανίζει πλέον τον σκληρό σαν RAW και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επισυνάπτω εικόνα από hard disk sentinel να μου πείτε την γνώμη γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα. Από την στιγμή που ο σκληρός έγινε RAW , ο υπολογιστης σε restart αργεί αρκετά και έχω samsung ssd 250gb,εμφανίζει ενα μηνυμα scanning and repairing hdd:D αλλα τιποτα και παλι.. απλώς αργεί στο restart ..Εχω την εντυπωση οτι τον αποχαιρετάω...μπορώ να πάρω τα αρχεία με κάποιο τρόπο. Οποιαδήποτε συμβουλή και καθοδηγηση , δεκτη!
  10. Εμένα ξαφνικά δεν μου έκανε autofocus η πίσω κάμερα. Το έστειλα στην Πολωνία σε επικοινωνία με την oneplus και σε 5 μέρες το είχα πίσω με καινούργια κάμερα. Ελπίζω να έχει λυθεί παρόλα αυτά το ζήτημα..
  11. Καλησπέρα Vapers!!!! αντιμετωπίζω το εξής ζητημα και θα ηθελα την καθοδηγηση σας.Στον melo 2 έχω την κεραμικη αντισταση της vaporesso 0,9ohm μολις μιας εβδομαδας. το modακι μου το εχω ρυθμισμενο στα 23watts.οταν τραβαω την πρωτη τζουρα βγαινει μηδαμινος ατμος και μετα απο την δευτερη ή τριτη συνεχομενη βγαζει το ντουμανι που θελω, χωρις ομως την επιθυμητη γευση.να τονισω οτι καθαριζω τον ατμοποιητη σχεδον καθε εβδομαδα.κανω κατι λαθος;οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.. σας ευχαριστώ, Πανος!
  12. Έβγαλα την μπαταρία από την μητρική... Την τοποθέτησα πάλι και λειτούργησε... Λίγο άκυρο.. Until next time.. Που μπορεί να οφείλεται;;;
  13. το AHCI ηταν ηδη ενεργο...πατησα το load optimised settings & boot ,εμφανισε μια μαυρη οθονη χωρις να δειχνει κατι.μετα απο ενα reset μου εμφανιζε την λιστα safe mode,command prompt,start windows normally και σε όλες τις επιλογες μου βγαζει το αγαπημενο μπλε. Σιγουρα θα χρειαστει format παλι...απλως αν γνωριζεις που μπορει να οφειλεται;;;;2 φορες σε διαστημα 2 εβδομαδων...
  14. Το έχω κάνει ήδη ,παρελειψα να το αναφέρω και εμφανιζε μηνυμα ότι δεν μπορούσε να το ολοκληρωσει. το συστημα μου έχει τα εξης: gigabyte ga-z77m-d3h INTEL CORE I3-3240 G.SKILL F3-12800CL9Q-16GBXL SSD SAMSUNG MZ-75E120B/EU 850 EVO PSU COOLERMASTER G600 G SERIES 600W Windows 7 ultimate 64bit είναι η έκδοση. Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα παιδιά! αντιμετωπιζω προβλημα με τον υπολογιστη μου.προ 2 εβδομαδων μου εμφανισε το μηνυμα bootmgr is missing και μετα εβγαζε bsod,με αποτελεσμα να του κανω format. Σημερα επιστρεφοντας απο αδεια,εμφανιζει το ιδιο μηνυμα ακριβως.Αποσυνδεσα τα καλωδια sata,μηπως και,αλλα τιποτα...Αφαιρεσα την μπαταρια της μητρικης και πατησα enter bios και κολλησε,δεν εκανε τιποτα.Μετα επανηλθε η αγαπημενη bsod. Οποιοδήποτε tip ή καθοδήγηση είναι ευπρόσδεκτη. Σίγουρα το format, θα ειναι μια λυση!απλως καποια γνωμη ισως ωστε να αποφευχθει σε μελλοντικη εμφανιση του. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  • Δημιουργία νέου...