Προς το περιεχόμενο

gapito

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    163
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gapito

  • Ημερομηνία γέννησης 13/06/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.189 προβολές προφίλ

gapito's Achievements

  1. η υποδομή αυτη πάει για wholesele σε παρόχους. θα νοικίαζει το κύκλωμα σε όποιον θέλει (οτε,wind,vodafone) μέχρι να αγοράσει αυτον που θέλει.
  2. καλησπέρα, θα επελεγα devolo 1200 το πιο φθηνο ζευγάρι παίζει και με τριφασικά κλπ(δες αξιολογησεις) https://www.skroutz.gr/s/20822159/Devolo-Magic-1-WiFi-mini-Powerline-Diplou-Kit-gia-Asyrmati-Syndesi-Wi-Fi-4-me-Passthrough-Priza-kai-THyra-Ethernet.html#reviews μετά πας σε ζευγάρι με που εχουν και wifi.
  3. εχεις δίκιο δεν εξυπηρετεί, θα χρειαστεί load balancer. υπάρχουν και για οικιακή χρήση αρκετά οικονομικά. το cpu τους θα μαξαρει με 2 γραμμες αλλα οκ...
  4. Καλησπέρα, εγώ σε αντιστοιχη περίπτωση ση σιφνο με πετρινο σπίτι (οχι τοσο χαλια σήμα, αλλά δυσκολα και παλι να πιασεις) εχω βάλει το ρουτερ ταρατσα σε στεγανό κουτί και με σακουλάκια υγρασίας μέσα και πάει τάπα. επίσης μπορείς να χρισιμοποιέισεις εξωτερική κεραια αν εχει υποδοχή το router αλλά εκει θα πρεπει να υπολογίσεις και απώλειες.
  5. εννούσα το LAG απλά το είπα link aggregation, δεν ηξερα οτι εχει άλλο service με αυτο το ονομα η tplink check this: https://www.tp-link.com/us/configuration-guides/configuring_lag/?configurationId=18204#overview_1_1
  6. καλησπέρα υπάρχουν switch που υποστηρίζουν link agrregation... φυσικά managed και οχι με 30 ευρώ, κανε μια αναζήτηση γιατί κάθε εταιρία το featute αυτό το ονομάζει διαφορετικά. αν η ανάγκη σου ειναι να ενώσεις 2 γραμμές σε ενα μονο pc τότε μπορείς να το κανεις με το connectify
  7. καλημέρα, είναι ακριβώς αυτό που είπες. η ΔΕΗ περνάει πλέον υπεργεια οπτικές ινες, ίσως αν παρεις ενα τηλέφωνο στην ρξυπηρετηση, να μπορούν να κάνουν αλλαγή θέσης στο κουτί.
  8. σε όλο αυτο δεν υπολογίζεται ο χώρος που συσσορεύεται η μάζα; ερωητηση κάνω δεν το λεω ειρωνικα, μην παρεξηγηθω
  9. το μεγάλη μάζα απο μονη της δεν λεει κάτι . αν υπολογίσει; οτι βρισκόμαστε στον μικροκοσμο, ο χώρος ειναι πραγματικά μικρός και όπως λες σε ατομικό επιπεδο με τεραστια μαγνητικά πεδία τοτε το "μεγάλη" αλλάζει κλίμακα.
  10. θα μπορούσε να υπάρξει μαυρη τρύπα όμως. τα μαγνητικά πεδία που έχουν αυτη τη στιγμή εκεί ειναι 100Κ φορές μεγαλύτερα απο της γης με τους ηδη υπάρχοντες μαγνήτες. όταν σε πολύ μικρό χώρο συσσορευεται μεγάλη μάζα νομίζω πως ξέρουμε τι συμβάινει οπότε αν πολλαπλασιαστεί το ήδη πολύ μεγάλο μαγνητικό πεδίο ισως υπάρχουν κίνδυνοι αλλά νομιζω πως τα έχουν σκεφτει αυτοί που πρεπει. επίσης στο prime εχει ενα ωραιο documentary για το cern.
  11. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/01/2024 12:49 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    https://www.skroutz.gr/s/40493294/Lenovo-Legion-7-16ACHg6-16-IPS-165Hz-Ryzen-9-5900HX-32GB-2TB-SSD-GeForce-RTX-3080-W11-Home-GR-Keyboard.html#specs Πωέιται gaming λαπτοπ legion 7. Σε άριστη κατασταση. touchpad, keyboard και οθονη έχουν χρησιμοποιηθεί μονο στο 1ο login καθώς συνδεθηκαν εξωτερικά περιφερειακά. έχει λιγοτερες απο 60 ώρες gaming.

    1.800 €

  12. υπάρχει ήδη η δυνατοτητα απο outlook https://support.microsoft.com/en-us/office/encrypt-email-messages-373339cb-bf1a-4509-b296-802a39d801dc κανε ενα research και youtube
  13. Καλησπέρα εσωτερικά παίζει το webdav; Υπάρχει άλλη υπηρεσία που να παίζει απο εξώ και αν ναι εχεις κάνει για αυτή το κατάλληλο port forward ή παίζει με upnp; αν δεν υπάρχει θα πρεπει να κανεις port forward σου βάζω εναν οδηγό απο το 298 αλλά δεν αλλάζει πολυ για το δικό σου ρουτερ. https://www.hyperoptic.com/wp-content/uploads/2019/08/Port-forwarding-and-DMZ-for-ZTE-ZXHN-H298A-v1.3.pdf Αν έχες θέμα με τη διαδικασία, το βλεπουμε
  14. οχι, δεν θελω ανκουσω εγω για το carrier grade network απλα το χαρακρηρισα περιπου 2πλο νατ για να καταλαβει ο φίλος. αν εχει άλλο apn και δεν ειναι σε pool cgn τότε ναι να πάει στα παρακάτω αλλά ας εξακριβώσει αυτο πρώτα.
  • Δημιουργία νέου...