Προς το περιεχόμενο

KeepWalking7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    252
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.996 προβολές προφίλ

KeepWalking7's Achievements

  1. Έχει παραλάβει κάνεις η έχει δέμα από ups να δω κάτι στην πορεία του δέματος; (ένα print screen αρκεί) προτιμότερο ups Ευρώπης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Alpha hookah, Ομορφος,καλή κατασκευή, ωραίο κάπνισμα, εύκολο καθάρισμα για αυτό κ βγήκε ο καλύτερος ναργιλες του 2019.
  3. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Παιδιά αντί για oduman ignis,δοκιμάστε ψεύτικο kaloud lotus από aliexpress που θα σας βγει πολύ φθηνά. Έχω κ τα δύο κ προτιμώ το lotus από aliexpress . Από πήλινα μην αγοράζετε Amy κ oduman, υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως πχ hispacachiba η gryn που είναι σχετικά φθηνά, σε ποιο ακριβά αξίζουν πολύ κ τα alpaca
  4. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Καλησπέρα φίλε. Καλή επιλογή ο steamulation, ακριβός μεν αλλά πολύ ποιοτικός. Για τις γεύσεις που λες, η azfal ειναι γνωστή κλασσική μάρκα αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάτι πιο "μοντέρνο" σε γεύσεις. Επίσης από εξωτερικό εκτός κ αν έχεις κάποια άκρη στην Ευρώπη, από Αμερική περνάνε τα περισσότερα τελωνείο κ θα έχεις θέμα. Τέλος, για κάρβουνα μπορείς να βρεις ποιοτικά στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ψαχτείς από εξωτερικό. Εγώ χρησιμοποιώ τα Black coco κ είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις στην Ευρώπη.
  5. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Ούτε εμένα αλλά κάνω κατάθεσή κ στέλνουν κανονικά
  6. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Black coco από e-shisha.gr, Καλογρεζης 7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Ενα από τα καλύτερα αν όχι τα καλύτερα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.
  7. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    https://e-shisha.gr/nargiles/hookah/aksesouar-nargile/charcoal-heater-ilektriki-thermastera-gia-karvoyna-hot-plate/
  8. KeepWalking7

    Ναργιλές topic :)

    Πάρε ενα ignis να σωθεις, εχω το ιδιο πυλινο κ δεν εκανε καλο καπνισμα με αλουμινοχαρτο. Προσωπική μου αποψη, δεν κανεις τρυπες στην μεση σε ενα phunnel bowl. Όσο για τα καρβουνάκια να χρησιμοποιείς 2, max 3
  9. Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φιλαράκι!!
  10. Πάλι έστρωσαν οι θερμοκρασίες.. όλες οι φώτο είναι σε χαμηλό cpu usage. Έχω παραγγείλει μία αερόψυξη, απο δευτέρα θα δω τι παιζει..
  11. Δυστηχώς δεν την έχω.. το περίεργο στην όλη κατάσταση είναι οτι άφησα το PC ανοιχτό για καμιά ώρα και όταν γύρισα οι θερμοκρασίες ήταν κομπλέ. Μετά απο restart, ανέβηκαν πάλι όπως τις φωτογραφίες.
  • Δημιουργία νέου...