Προς το περιεχόμενο

foutzos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    312
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με foutzos

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Νοεμβρίου

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://techinpro.blogspot.com, http://www.stoiximatakias24.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    τεχνολογία, στοίχημα , blogging, web design, photoshop

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

foutzos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

53

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Πριν λίγες μέρες με καλέσανε από τον στρατό για μετεκπαιδευση ως εφεδρο για 6 ημέρες. Στην δουλειά που είμαι πληρώνομαι μηνιαίως τον βασικό και στη δουλειά μου είπαν σε αντίθεση με τον στρατό ότι για αυτές τις 6 μέρες δεν πληρώνομαι. Έτσι το βγάζει το σύστημα τους είπαν οι λογιστές. Αν θέλω να πληρωθώ μπορεί να το δηλώσουν κανονική άδεια. Στον στρατό μου είπαν ότι θα έπρεπε να πληρωθώ κανονικά σαν μισθωτος. Τελικά τι ισχύει? Που θα πρέπει να απευθυνθώ?
  2. Σε ευχαριστώ μια χαρά φαίνεται η πρόταση σου. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, πως βλέπω αν χρειάζομαι 2,5 ή 3,5 ιντσών; Απλά φοβάμαι μην πάρω κάτι το οποίο δεν είναι συμβατό.
  3. HDD όπως και πριν ψάχνω...δεν υπάρχει λόγος για γρήγορο δίσκο χαμηλότερης χωρητικότητας. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Κώστα. Απλά να μην πηγαίνει και πιο αργά από πριν...
  4. Δεν χρειάζομαι κάτι τρελό αφού δεν είναι για μένα το λάπτοπ. Το χρησιμοποιούνε οικογενειακά για ταινίες κλπ. Αν βρω κάτι σε ανταγωνισμό (public, πλαισιο κλπ) τότε μπορούνε να το μειώσουνε όσο είναι και αλλού + κάτι ακόμα.
  5. Καλημερα, πρόσφατα μου χάλασε ο παρακάτω σκληρός. Το λάπτοπ μου είναι το HP Elitebook G1 CNU4139JDW. Μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και αν γίνεται σε κωτσόβολο (λόγω εκπτωσης). https://support.hp.com/in-en/product/hp-elitebook-850-g1-notebook-pc/5405368/model/5405371?sku=H5G33EA Ρωτάω για να μην πάρω κάτι που δεν είναι συμβατό. Νομίζω είναι μικρός αυτός 2.5 ίντσες αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
  6. Στείλε το βιογραφικό σου στο [email protected]. Διαφορετικά πήγαινε σε οποιοδήποτε κατάστημα γερμανος - cosmote και θα στο προωθήσουν εκείνοι. περνάς από συνέντευξη και αξιολόγηση αφετέρου και περιμένεις διαθέσιμη θέση εργασίας.
  7. foutzos

    Φθηνο home cinema

    Καλημερα ψαχνω home cinema φθηνο το οποιο θα χρησιμοποιειται για ταινιες σειρες μπαλα κλπ αλλα δεν θελω κατι τρελο σε απαιτησεις. Το δωματιο κ ο χωρος ειναι σχετικα μικρος αλλα πιστευω θα αξιζε να εβαζα κατι τετοιο. Απ οτι βλεπω τα φθγνοτερα ξεκινανε απο 200 ευρω? Γινεται να παρω μονο τα ηχεια κ να περιμενω ιδια δουλεια 5.1? Δεν χρειαζομαι αναπαραγωγη blue ray κλπ απλα να εχω καλο ηχο surround οταν βλεπω καμια ταινια κλπ. Επειδη ειμαι ασχετος μπορει καποιος να βοηθησει λιγο τι παιζει?
  8. Καλημερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε κινητο αποκλειστικα απο γερμανο στα 180 ευρω λογω επιδοτησης?
  9. Ευχαριστω πολυ zacharis. Με τα 4 gb ram ειμαι καλυμενος λες? μπορω να παρω το lenovo με 8 μηπως ειναι καλυτερα γ τα βαρια προγραμματα?
  10. Παιδια καλησπερα τωρα με τις προσφορες βλεπω εδω εχει αρκετα καλες τιμες. http://pclove.gr/Laptop-Notebook?sort=rating&order=DESC&page=1 . Προτεινετε κατι απο εδω η απο αλλου με καθημερινη χρηση επαγγελματικη κ οικιακη λαπτοπ με προγραμματα οπως photoshop illusttator και οτιδηποτε εχει να κανει με web design και προγραμματισμο? ο zacharis μου προτειβε ηδη ενα λενοβο αλλα πριν τις εκπτωσεις. Ψαχνω οτι καλυτερο μεχρι 700 ευρω.
  11. Καλησπερα..ψαχνω λαπτοπ για επαγγελματικη αλλα κ οικιακη χρηση. Θα δουλευω πολυ photoshop , illustrator. Ενω θα.το ηθελα και για καθημερινη χρηση ιντερνετ και web design. Αντε κ κανα μεσαιο σε γραφικα παιχνιδακι. Μεχρι 700 ευρω νομιζω ειναι ενταξει. Μπορει να μου προτεινει καποιος κατι?
  12. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να αγοράσω να έχω ένα στικάκι για ιντερνετ το οποίο θα χρησιμοποιήσω για ένα μήνα τώρα και ίσως πάλι σε κανα χρόνο. Θα ήθελα να μπορώ να μπαίνω youtube, facebook, ραδιόφωνο ίσως και κανα stream η καμια ταινιούλα online. Έχετε εμπειρία από κάτι τέτοιο ώστε να μου προτείνετε κάτι οικονομικό μιας και δεν εχω ψαχτεί ποτέ με τη συγκεκριμένη διαδικασία αφού δεν μου είχε χρειαστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Καλησπέρα insomnia, έχω φτιάξει ένα θεματάκι η αλλιώς το έχω τροποποιήσει σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή και τώρα που είναι έτοιμο θέλω να το μεταφέρω από τον πρωσοπικό μου υπολογιστή σε αυτόν που θα το δουλέψει. Όπως και να χει θέλω να μεταφέρω τα αρχεία και τον τροποποιημένο κώδικα και βάση δεδομένων και ενώ δοκίμασα με διάφορα plugins του wordpress πάλι δεν κατάφερα να το μεταφέρω το θεματάκι τροποποιημένο στον καινούριο. Ξέρει κανείς τον τρόπο; Το xampp δουλεύει κανονικά και στον 2ο υπολογιστή με εγκατεστημένο wordpress. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...