Προς το περιεχόμενο

pkazantzis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pkazantzis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δωροοο 10 ευρω! 10 ευρω δωρο για την πρωτη διαδρομή χρησιμοποιωντας τον κωδικο mlqxv
  2. Γεία σας ψάχνω ένα οικονομικό tablet (μέχρι 150) με 3G και λειτουργία τηλεφώνου,έχετε τπτ να μου προτείνετε? Ευχαριστω.
  3. 'Εχω ενα samsung NP355e5c με windows 8. Εκανα επαναφορα μεσω το bios ,ολα καλα και μετα κανω update,κατεβαινουν κανονικα γινονται εγκατασταση,και μολις κανει επανεκκινηση μου βγαζει "Αποτυχια ρυθμισης των δυνατοτητων των Windows Επαναφορα αλλαγων" και κολλαει εκει. Τι φταει??
  4. pkazantzis

    ocr σε android

    Kαλησπερα,εχει ασχοληθει κανεις με ocr σε android?? ευχαριστω...
  5. Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ενα laptop γυρω στα 600- 700 ευρω.. Εχω τσεκαρει τα παρακατω: 1)http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904764 2)http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=36630 3)http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2301 Ποιο μου προτεινετε απο τα παραπανω η αν εχετε καποιο αλλο στο μυαλο σας?? Χρηση: απο παιχνιδια παιζω κανα pro και κανα nba2k. βαρια προγραμματα πχ xillinx,matlab.
  6. ε ναι ελεγα μηπως καποιος το εχει γτ νομιζω αμα παρω την εταιρια θα θελει αρκετα χρηματα για να τον τοποθετησει
  7. Καλησπερα παιδια,βασικα δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το θεμα γι αυτο το ανοιγω εδω.. εχω ενα συναγερμο alaeco Z1 -Z3 και ψαχνω το manual toy για να το συνδεσω και να το προγραμματισω..το εχει κανεις??η μπορει κανενας να με βοηθησει?? Ευχαριστω
  8. ενταξει παιδια ειχα βαλει αναποδα τις ram..Ευχαριστω
  9. Καλησπερα,σημερα αποφασισα να καθαρισω το laptop γιατι ανεβαζε θερμοκρασια τελευταια..Τα εκανα ολα κομπλε το καθαρισα του εβαλα αλλη παστα,το ξανασυνδεσα και τωρα δεν διχνει τπτ η οθονη...το laptop φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα η οθονη τπτ..τα καλωδια τα εβαλα γτ το ξαναελυσα και το εκανα απο την αρχη..Τι μπορει να φταει?(hp pavillion dv6 1199ev)
  10. που ακριβως εχει αυτη τη ριθμιση γτ δεν την βρισκω?
  11. πρεπει να το εχω και 6 χρονια το laptoπ..intel epeksergasti exei..
  12. Λοιπον παιδια καθαρισμα καλο εκανα, και αλλαξα και την παστα..cpu κιμαινεται απο 50-65 και gpu ακομα δεν την εχω ζορισει με χρι 55 ειναι καλες οι θερμοκρασιες..και επιμενω υπαρχει κανενας τροπος να πειραξω το ανεμιστηρακι γτ παρατηρησα μετα απο αναστολη λειτοθργιας το ανεμιστηρακι δουλευε με μεγαλυτερη ενταση και η cpu ιταν απο 35 μεχριι45 και η gpu 44-mexri 49..
  13. θελω να κανω επειδη εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων..και διαβασα οτι το συγκεκριμενο εχει προβλημα υπερθερμνασης και εχει κανει ενημερωση bios η hp..Οποτε να κατεβασω το bios που εχει η hp παρολο που λεει windows vista και να το καςς εγκατασταση??
  14. Γειας σας εχω ενα laptop hp pavilion dv6541ev και θελω να κανω ενημερωση BIOS..Που θα βρω??στο site της hp εχει αλλα ειναι για λειτουργικο συστημα vista ενω εγω windows 7..Tι μπορω να κανω?? Ευχαριστωω..
  • Δημιουργία νέου...