Προς το περιεχόμενο

Nerven

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    245
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Nerven

  • Ημερομηνία γέννησης 03/07/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πρέβεζα.

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.928 προβολές προφίλ

Nerven's Achievements

  1. Nerven

    Intel Core i3-9100F (Box)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 06:20 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείτε πλήρως λειτουργικός πωλείτε λόγο αναβάθμισης υπάρχει και η ψύκτρας του Quick Specs Box: ✅ Τύπος επεξεργαστή: Intel Core i3 9ης γενιάς Quick Specs Box: ✅ Τύπος επεξεργαστή: Intel Core i3 9ης γενιάς Επεξεργαστής: i3-9100F Αριθμός πυρήνων: 4 Threads: 4 Cache επεξεργαστή: 6 MB Intel Turbo Boost Technology: 2.0 Επεξεργαστής: i3-9100F Αριθμός πυρήνων: 4 Threads: 4 Cache επεξεργαστή: 6 MB Intel Turbo Boost Technology: 2.0

    50 €

  2. Δηλαδή κερδίζω όλο το ΦΠΑ; Δεν αποδίδεται με άλλο τρόπο; Το γλιτώνω τελείως;
  3. Όχι αδερφέ για την πάρτη μου το θέλω στο σπίτι γιαυτό ρωτάω και διευκρινίζω ότι κάνω άσχετο επάγγελμα με τεχνολογία.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάγομαι στο ΦΠΑ είναι έμπορος ελεύθερος επαγγελματίας. ενδιαφερομαι να αγοράσω το PlayStation 5 με απαλλαγή. απλα να σημειώσω ότι το επάγγελμα μου είναι άσχετο με τεχνολογία, υπάρχει θέμα σε αυτό; Κάνοντας την απαλλαγή από το ΦΠΑ στην αγορα στην ουσία γλιτώνω κάτι με αυτήν την διαδικασία ή θα πρέπει να δηλωθεί και να πληρωθεί λίγο αργότερα στην απόδοση του τριμήνου ;
  5. Σε λίγο θα γίνουν σαν το μάτι της μύγας.
  6. Nerven

    Γνωμες για Daytona R310 by zontes?

    Κυκλοφορεί το r310 Ελλάδα ή το περιμένουμε ακόμα;
  7. To σπίτι δεν είχε ποτέ σώματα μέσα, για να κάτσω να περάσω σώματα θα έχει τρελή φασαρία. τα 2 χρόνια που μένουμε μέσα την βγάζαμε με σόμπες αλογόνου... Για να κλείσω την σκάλα με κάτι δεν παίζει γιατί είναι μεγάλο άνοιγμα.
  8. Στα πάνω 3 δωμάτια θα μπουν κλιματιστικά αργότερα τώρα με ενδιαφέρει να ζεστάνω το ισόγειο όπως ανέφερα (κουζίνα,καθιστικό,σαλόνι = ένας χώρος). Στην απόδοση που ψάχνω (30.000 BTU θέρμανση) τα daikin ξεφεύγουν σε τιμή, όπως είπα 1600€ ταβάνι. Τα invertor απο ότι βλέπω ακούγονται πολύ στην Ελλάδα, δεν ξέρω με ξινίζει ότι δεν είναι τόσο επώνυμο σαν εταιρία βέβαια τα 10 χρόνια εγγύηση είναι κάτι που σε τσιγλάει όπως και στο fujitsu βέβαια. Κοίταξα και για mitsubishi και βρήκα τα 2 ακόλουθα: Mitsubishi SRK 71 ZR-S / SRC 71 ZR-S και Mitsubishi MSZ/MUZ-GF71VE Μπέρδεμα...
  9. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνομαι και εγώ με την σειρά μου για κλιματιστικό. Το σπίτι είναι μεζονέτα (πανω-κάτω όροφος με εσωτερική σκάλα) περίπου 115 τετραγωνικά και κατασκευασμένο το 1994, έχει δίπλα τζάμια και το βλέπει βόρειας. Το σπίτι βρίσκεται στην Πρέβεζα, όπου το κλίμα είναι ήπιο, το χειμώνα μπορεί να φτάσει το πολύ 0 με 1 βαθμούς. Στον κάτω όροφο που είναι το σαλόνι-τραπεζαρία-κουζινα- εσωτερική σκάλα (ενιαίος χώρος περίπου 70τ.μ.) θέλω να εγκαταστήσω ένα δυνατό κλιματιστικό για να βασιστώ αποκλειστικά σε αυτο στην θέρμανση του χώρο λόγω μη ύπαρξη καλοριφέρ. Μέχρι στιγμής έχω βρει δυο κλιματιστικά που με ενδιαφέρουν: 1) Hitachi RAK 70PPA / RAC 70WPA 2) Fujitsu ASYG30LFC Το hitachi προσφέρει 2χρονια στην εσωτερική μονάδα και 3 για το συμπιεστή από την άλλη πλευρά το Fujitsu προσφέρει 3 για την εσωτερική μονάδα και 3 χρόνια στην εξωτερική μονάδα αλλα επεκτείνετε έως +7 χρόνια δηλαδή συνολικά 10 χρόνια για τον συμπιεστή εφόσον τηρηθούν τα τυπικά ετήσια service του. Τιμολογιακά το hitachi το βρίσκω περίπου 1350€ ενώ το Fujitsu λίγο ακριβότερο 1450€ έως 1600€. Είμαι ανοικτός να ακούσω την γνώμη σας για αυτα τα δυο κλιματιστικά αλλα και για άλλες προτάσεις αν έχετε. Το budget μου είναι περίπου 1600 €
  10. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Μένω στην επαρχία που σημαίνει δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο αξιόλογο κατάστημα σχετικό για να πάρω μια ιδέα, δείγμα ήχου, οπότε περιορίζομαι στις ιδέες και συμβουλές σας. Σχετικά για το χώρο έχω αρκετό μπορώ να πω παρακάτω ενδεικτικά είναι το ισόγειο του σπιτιού. Ας ανεβώ και άλλο και βάλω 1000 ευρώ budget για AV receiver, speakers, Sub (μου αρέσουν τα μπασα οπότε θέλω 2.1). Το 70% ταινίες 30% μουσική. Για gaming υπάρχει ξεχωριστός χώρος πλέον. Για μεταχείρα όχι δεν θέλω να ρισκάρω.
  11. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Οπότε αναμένω απάντηση και για τα υπόλοιπα
  12. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Όποτε την ζημιά την παθαίνει ο ενισχυτής γιατί θα δουλεύει στο 100% και όχι τα ηχεία. Αυτο προσπαθώ να καταλήξω σε έναν σωστό ενισχυτή που να παίζει άνετα τάδε ηχεία, ούτως η άλλος τον ενισχυτή θα το βάλω πανω στα ταπεινά Sony που ανάφερα στο πρώτο post, για αρχή.
  13. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Μάλιστα. Αν κατέληγα στα Magnat Monitor Supreme 1002 ποιό ιδανικό ενισχυτή θα μου πρότεινες να τα συνοδεύει σωστά απροβλημάτιστα; γιατί από ότι καταλαβαίνω ο 481 θα τους πέφτει πολύ λίγος (115watt RMS), γιατί διαβάζω ότι είναι 190watt RMS. Όταν λες φιδώ το volume με μικρό ενισχυτή θες να πεις ότι μπορεί να καταστρέψω τα ηχεία; Τα KODA SL-800F (80watt RMS?) θα τα έπαιζε πιο άνετα ο 481? Βρήκα και ωραίο sub Koda GW-212.
  14. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Πες πως παίρνω τον Yamaha RX-V481, θέλω να μου προτείνεις 2 καλά ηχεία (8ρια?) που θα έβαζες εσυ (και ας μην είναι Yamaha) με ταβάνι τιμής να μην ξεφύγω πολύ από NS-F150 για το ζευγάρι (+-350€) σε κωλονατα. Και με το σκεπτικό ότι θα βάλω και καλό sub πολύ αργότερα βέβαια.
  15. Nerven

    Αγορά AV reciever Yamaha RX-V379

    Είμαι τρελός λάτρης του μπάσου. Τι πρέπει να προσέξω εννοώ σε watt και ohm ανα κανάλι για να σηκώνει τα παραπάνω ηχεία; Π.χ. 120W 6ohm?
  • Δημιουργία νέου...