Προς το περιεχόμενο

stelios-k

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://skoroneos.blogspot.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Never-never land
  • Ενδιαφέροντα
    Many but not enough time

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

stelios-k's Achievements

  1. Θελω να εγκαταστήσω 2 NVIDIA Κ80 η οποιες χρησιμοποιούν βύσμα τροφοδοσιας όπως αυτο που μπαίνει στο motherboard για την cpu, και το τροφοδοτικο μου έχει μονο 1 spare τετοιο βυσμα. Βρηκα στο ebay converter από pci-e που ειναι για GPU σε CPU βυσμα, αλλά ψαχνω να δω ενα υπάρχει κατι αντιστοιχο Ελλάδα (κατα προτιμηση Αθηνα) αλλά δεν βρισκω τίποτα https://www.ebay.com/itm/384822823161 Εχει δει κανεις σε καποιο Ελληνικο eshop κατι αντιστοιχο ?
  2. Την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους κανόνες της πολλοί εμήσισαν....τις επιδοτήσεις όμως...ουδείς. Την Γερμανία την καίει η αυτοκινητο-βιομηχανία μια και τα καινούργια (ηλεκτρικά) αυτοκίνητα θα έχουν πιο πολλά ηλεκτρονικά από ποτέ και επειδή έρχεται εμπορικός πόλεμος με Κίνα...ετοιμάζονται.
  3. Μας έδωσαν 2 κουπόνια με 5Ε έκπτωση για καινούργιες συνδέσεις CU από όσο καταλαβαίνω. Δεν τα χρειάζομαι οπότε first come - first serve
  4. H Powerpc αρχιτεκτονική χρησιμοποιείται πάρα πολύ σε critical εφαρμογές ( aerospace - telecom ) και μια απο τις μεγαλύτερες εφαρμογές της είναι σε automotive. Γενικά σε τέτοιου είδους εφαρμογές "less is more" καθως καθε υποσύστημα έχει να κάνει συγκεκριμένη δουλειά και έχει και (σχετικά με τα retail προιόντα) μεγάλους κύκλους ανάπτυξης. Δυστηχώς η IBM (που έχει τα δικαιώματα) φρόντισε να την "στείλει αδιάβαστη" εδώ και χρόνια με τον τρόπο που χειριστηκε τα θέματα marketing/licencing και έτσι επικράτησε η αρχιτεκτονική της ARM στα retail προιόντα.
  5. stelios-k

    Wind 100 upgrade και mikrotik

    Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω upgrade την υπάρχουσα 50άρα VDSL σε Wind Fiber 100 που εδω που είμαι (Γαλάτσι) υπάρχει σαν υπηρεσία καιρό. Είμαι πολύ κοντά στην καμπίνα και δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα υπάρχοντα modem/setup μπορούν να παίξουν σε bridge mode σε ένα mikrotik που εχω και δουλεύει σαν router με το υπάρχον 24άρι modem (Zyxel) Ο λόγος είναι ότι έχω 8 static IP που διαχειρίζομαι μέσα από το mikrotik και ένα αρκετα πολύπλοκο firewall και routing λογο δουλειάς. Φαντάζομαι ότι λόγο voip ισως δεν είναι δυνατό και το καλυτερο που μπορω να περιμένω είναι κάποιο half bridge mode. Έχει κανείς εμπειρία με αντίστοιχο setup?
  6. stelios-k

    SMS Απο 5 ψηφιο 54006

    Και εμένα μια από τα ίδια από το 54303. Πάρε τον πάροχο σου και ζήτα να σου κάνουν φραγή σε όλα τα 5ψήφια με χρέωση στη λήψη. Επίσης ρώτησε τους εάν έχει γίνει χρέωση από το νούμερο και ζήτα να την ακυρώσουν. Αυτή είναι η υπηρεσία που τα στέλνει https://paydash.gr/pinakas-ypp/
  7. Έχει 8 δεκαδικά ψηφια σαν υποδιαίρεση, τα λένε satoshi. Δηλ 1 BTC έχει 100.000.000 satoshi
  8. Στις VDSL γίνεται ήδη αυτό, απλά ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει παρεί είδηση λόγο QoS. To bottleneck έφυγε από το last mile και πλέον το πρόβλημα έχει πάει στις συνδέσεις με τα άλλα δίκτυα
  9. Και για να..."βοηθήσουμε" την διεισδυση (σε βάθος) χώνουμε άλλο ένα 6.5% "τέλος" από την 1/1. Πάντως εκτός από τους παρόχους μεγάλη ευθύνη έχουν οι δήμοι και αυτά που ζητούν για να γίνει η εγκατάσταση οπτικών/καμπινών σε μια περιοχή.
  10. Τα fax (συνήθως) στέλνουν ένα guard tone μόλις απαντηθεί ή γραμμή. Έτσι "αναγνωρίζει" το πολυμηχάνημα αν η κλήση είναι fax ή απλό τηλέφωνο κ ανάλογα "στέλνει" την κληση εκεί που πρέπει. Σε περιπτώση που το fax που καλεί έχει το guard-tone κλειστό (συνήθως παλιά μηχανήματα ή κακό ρυθμισμένα) τότε θα χτυπάει το τηλέφωνο σου κ στο fax.
  • Δημιουργία νέου...