Προς το περιεχόμενο

sandy1985

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

sandy1985's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γεια χαρά παιδιά! Επανηλθα στο θέμα που εθιξα πριν λίγες μερες.
  2. Ευχαριστώ για τις συμβουλές livewire. Δουλεύω ανασφάλιστη οπότε μάλλον θα πάρω πιο εύκολα την απόφαση μου. Θα κανω μια τελευταια προσπάθεια μήπως διορθωθεί τουλάχιστον το ωράριο και θα ψάξω και για τίποτα αλλο.
  3. Παιδιά σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Sphinxgr τα θέματα που εθεσες όντως θα με βοηθησουν να παρω την αποφαση που πρέπει. Η αλήθεια ειναι πως δεν είμαι πλέον φοιτητρια καθως τελείωσα αλλά λόγω κρίσης γύρισα στην παλιά μου τεχνη. Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι υποχωρησεις γίνονται πάντα μόνο από τους εργαζόμενους και όχι τους εργοδότες. Μόνο αυτοί βιώνουν και πλήττονται από την κρίση;Εμείς;;; Όπως σας ειπα από περισι ήδη δεν είχε τηρηθεί η συμφωνία μας. Οκ το δεχτηκα στο ονομα της κρισης. Από ότι βλέπω όμως αντί να εκτιμηθεί αυτό τελικά τείνει να εκμεταλλευτεί. Εκει εχω θέμα!
  4. Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Η ανέχεια είναι τόσο μεγάλη που και 15 ευρω να εδιναν παλι θα εβρισκαν ατομο. Οσον αφορά ομως στην περιπτωση μου τη στιγμη που ειχα συμφωνησει 30Ε/8 ωρες , κατεληξα 30Ε/10-12 ωρες ε τωρα το 25 για 10-12 ωρες μου καθησε παααααρα πολυ ασχημα. Για αυτό ρωταω αν τα θεωρειτε καλα χρηματα. Μήπως αναθεωρησω βρε αδερφε. 2,033 ευρω την ωρα δινουν οι ανθρωποι! Εγω και τα golden boys τετοιο μισθό. Αν και ευτυχως εχω την "πολυτελεια" να αρνηθω τη δουλεια και μαλλον προς εκει προσανατολίζομαι.
  5. Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα τη γνωμη σας. Περισι εργαζόμουν σε ενα καφε και ενω ειχα συμφωνήσει 8ωρο και 30 ευρω τελικα δουλευα 10-12 ωρες για 30 ευρω. Δε βαριεσαι λεω κριση εχουμε... Φέτος λοιπόν ξεκινήσαμε και φανταστηκα η αφελης ότι θα ειμαστε στα ιδια δεδομενα. Αμ δε! 10 με 12 ωρες για 25 ευρω!!! Στο όνομα της κρισης βεβαιως βεβαιως...! Πως σας φαινονται τα 25 ευρω για 10-12 ωρες; Εγω ρε παιδια χωρίς να ζω σε ροζ συννεφο το βρισκω ξεφτιλα. Υποχωρησα περισι ως προς τις ωρες οκ. Αλλα πόσο ακόμα; Καθε γνωμη θα με βοηθουσε! Να το δεχτω ή να αποχωρησω με ελαφρα πηδηματακια;
  • Δημιουργία νέου...