Προς το περιεχόμενο

gamingmania-13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.357 προβολές προφίλ

gamingmania-13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. gamingmania-13

    Βοήθεια για UPS

    Προτείνω CyberPower pure sine wave https://www.skroutz.gr/s/374109/CyberPower-CP900EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-900VA-540W-με-6-Schuko-Πρίζες.html?from=sku_spec_variations ...Eγώ έχω το 1500VA εδώ και 4 χρόνια και στα λεφτά αυτά μακάρι να είχα κάτι αρνητικό να πω. Βγαίνει σε 550VA, 900VA, 1300VA και 1500VA. Εφόσον δεν σε απασχολεί τόσο το "running time" με το 900VA θα είσαι εντάξει... Υ.Γ.: επειδή έχω διαβάσει και δει κάποια review που αναφέρονται στο ότι έχει αργό χρόνο αποκρίσεις, αυτό λύνεται με το λογισμικό από την cyberpower μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις την ευαισθησία από "low" που είναι από το εργοστάσιο (το κάνει η εταιρία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταριάς) σε HIGH και ευαισθησία αλλάζει και είναι αντάξιο με ένα APC που έχω.
  2. Καλησπέρα σε όλους, θέλω μια οθόνη από 22'' μέχρη 24'' και η τιμή της να μην ξεπερνά τα 140 ευρώ. Εχώ δει μερικές και μου φένεται καλή αυτή Site: εδώ Εσείς τι λέτε, αξίζει; Ποια αλλη θα μου προτεινατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. φίλε μου η φωτογραφια δεν δουλεύει
  4. Η πρόσταση του johninio μου φαίνεται οτι αξιζει πιο πολύ, και αυτό που λέει ο MrBananaz δεν είναι κακή ιδέα.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή κυρίος για gaming και θέλω τη βοήθεια σας. Ποσό που διαθέτουμε : 900€ Χρήση υπολογιστή : Κυρίος Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? 'Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? 'Οχι, έχω ήδη μια BENQ 22'' 1920x1080 Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Μεσολόγγι - Αιτωλοακαρνανίας Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καταπροτίμηση από το Ε-SHOP, αλλά αν είναι και από SKROUTZ δεν με πειράζει. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . 'Οχι Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? 'Oχι Θα γίνει oc στο CPU? Αν ναι σε τί μέγεθος? Nαι (μικρό) Θα γίνει oc στη GPU? 'Οχι Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Χαιρετώ ολους τους insomniacs, τώρα πρόσφατα είχα στείλει το τροφοδοτικό μου στην XFX για επισκευή, τελικά μου το αντικατέστησαν και μου εδώσαν καινούριο. Αφου το έβαλα πανώ και το δοκιμασά σε καποια benchs να δώ αν όλα είναι καλά, κατέβασα το hwinfo64να δώ τι γίνετε και με τα voltages, εδώ ανησύχησα λίγο. Στο προηγούμενο τροφοδοτικό η έξοδος +12 ήταν 12.01v (idle) και σε test/game κατέβαινε στα 11.93v, ενώ αυτό που είναι καινούριο η έξοδος +12 είναι 11.94(idle) και σε test/game κατεβαίνει στα 11.89. Και επειδή δεν ξέρω πιο είναι το ελάχιστο για την +12 έξοδο, θέλω να ρωτήσω υπαρχεί περίπτωση να σου προκαλέσει καμία ζημιά στον υπολογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. ναι όντος το κατάλαβα και εγώ, 2 εβδομάδες το psu καθόταν στα e-shop, αφού τους πήρα ένα τηλ. μου έστειλαν το εξής μηνυμα "σας ενημερώνουμε οτι το προιόν θα σταλθεί στην αντιπροσωπεία με εκτιμώμενο χρόνο αναμονής 30 εργάσιμες μέρες" το τροφοδοτικό για να πάρω μια απάντηση καθόταν στα e-shop για 17 μέρες + 30 εργάσιμες + τις κυριακές με βλέπω να ξάνα λειτουργήσω το pc το 2016 (μ'αρέσει που πίστευα οτι θα μου έπερνε καμία εβδομάδα)
  8. αυτο σκοπεύω να κάνω όταν θα πάω να πάρω το τροφοδοτικό.
  9. άρα λέτε οτι λογικά με καλύπτει το e-shop? και ευχαριστώ όλους
  10. Καλησπέρα σε όλους, πρίν λίγο καιρό αγόρασα ένα Site: τροφοδοτικό από τα e-shop. Αφού το δούλεψα μια εβδομάδα περίπου το πήγα πίσω λόγο οτι μου παρουσίασε πρόβλημα ο ανεμιστήρας. Σήμερα είδα στο site της XFX οτι πρέπει να κάνεις product registration. Και αφού έδωσα τροφοδοτικό για επισκευή εδώ και 3 εβδομάδες και μόλις εχθές μου έστειλαν μήνυμα από τα eshop το οποίο έλεγε οτι το τροφοδοτικό θα είναι έτοιμο σε 30 εργάσιμες μέρες (έλεος), δεν μπορώ να κάνω product registration διότι δεν έχω το serial number από το τροφοδοτικό! Και θέλω να ρωτήσω, δηλαδή τώρα έχασα την πενταετή μου εγγύηση; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Με πέθανες χαχαχαχα, το γέλιο του είναι όλα τα λεφτά
  12. Καλησπέρα, έχω 2 HDDs και είπα να τα βάλω σε raid0, τα έβαλα αλλα μετα είδα ότι τα windows χρησιμοποιουν μόνο 7,80 από 8gb και όταν είναι σε AHCI mode είναι ολα μια χαρά 8gb, μονο όταν βάζω raid μου το κάνει αυτο. Τι μπορώ να κάνω ώστε να δεί και τα 8gb ο υπολογιστης?
  13. ναι και τα 2 100% είναι, ευχαριστώ φιλε μου
  14. υγεια 100%! αρα να υποθεσω πως το hdtune εκανε λάθος.
  15. Γειά σε ολους, έχω ένα σκληρό δίσκο 320gb της samsung και από περιέργια έτρεξα το hdtune και μου έβγαλε warning. Μετά από λιγό ψάξιμω κατεβασα το ESWIN SAMSUNG S.M.A.R.T UNTILITY, το τρέχω και μου λέει πώς το τεστ ολοκληρώθηκε χωρίς σφάλματα. Και τώρα δεν πιο να πιστέψω, και δεν ειμαι σίγουρος να αλλάξω σκληρό ή όχι. ευχαριστω εκ των προτερων.
  • Δημιουργία νέου...