Προς το περιεχόμενο

MrKamenos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    213
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.673 προβολές προφίλ

MrKamenos's Achievements

  1. Καλησπερα.Αγορασα 30 μετρα καλωδιο utp cat 5 για να συνδεσω εναν υπολογιστη με το modem.τα φις τα εβαλα μονος μου.συνδεσα τον υπολογιστη με το modem αλλα internet ο υπολογιστης δεν εχει.εβαλα καινουργια φις 2-3 φορες μηπως ειχα κανει κατι λαθος αλλα τιποτα παλι τα ιδια.αγορασα καινουργιο καλωδιο εβαλα με προσοχη τα φις το συνδεσα και παλι τα ιδια.εκανα restart το modem εβαλα αλλο modem δεν αλλαξε τιποτα.βαζω το καλωδιο σε smart tv και λειτουργει μια χαρα.τι μπορει να φταει; Υ.Γ Τον υπολογιστη τον πηγα σε αλλο χωρο του σπιτου που υπηρχε και εκει καλωδιο αλλα ποιο λιγα μετρα και λειτουργουσε μια χαρα.
  2. Καλησπερα στο forum. Εχτες αγορα το TP-LINK WA701ND για επεκτεινω το σημα μου για να ποιανω και στην αποηθηκη που το χρειαζομαι.Λοιπον κανω τις ρυθμίσεις που βρηκα εδω (http://www.tp-link.com/no/article/?faqi=492) αλλα συνεχιζει να μου λεει χωρις προσβαση στο internet.Τι μπορει να φταιει;Το router το αλλο ειναι της HOL ZTE H108N.Ευχαριστω.
  3. MrKamenos

    Προβλημα με boot των windows

    Παιδια δεν εχει λυθει το προβλημμα.Καμια γνωμη ακομα?
  4. MrKamenos

    Προβλημα με boot των windows

    Το εχω κανει και αυτο και ειναι 100% το health
  5. MrKamenos

    Προβλημα με boot των windows

    Ναι ειναι σε 2 κομματια.
  6. Καλησπερα στο forum.Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με το bootαρισμα των windows.Οταν παει να bootαρει μου βγαζει το εξης μηνυμα (an operating system wasn't found try disconnecting any drives that dont contain an operating system).Κανω restart και μπενει στα bios και βλεπω οτι δεν βρισκει το σκληρο δισκο.Aλαξα το καλωδιο sata το εβαλα και σε αλλη θηρα λειτουργισε κανονικα.Εκανα την δουλεια μου και καποια restart στο pc και λειτουργουσε κομπλε.Μολις το εκλεισα και το ανοιξα μετα απο κατι ωρες μου ξανα εβγαλε το μηνυμα που ενεφερα παρανω.
  7. MrKamenos

    Προβλημα με tablet

    Καλησπερα παιδια.Αγορασα αυτο εδω το tablet http://www.msystems.gr/index.php?category=1111&product=15906 και δεν εχει μεσα το google play μπορει καποιος να μου πει πως θα το βαλω;Ευχαριστω.
  8. Ok παιδια σας ευχαριστω.Θα περιμενω λιγακι για να δω τις τιμες.
  9. Για αυτην εδω τι λες; http://www.xpcpro.com/evga-gf-gtx-650-ti-boost-sc-2gb-ddr5-pci-e-2x-dvi-hdmi-02g-p4-3658-kr.html
  10. Η αληθεια ειναι οτι εχω κολλημα με την Asus σαν παρκα αλλα και η 3 καρτουλα ειναι ωραια αλλα ειναι 30 ευρω τα μεταφορικα ρε γαμωτο!!!
  11. Μπορεις να μου δωσεις καποιο link να τις δω;
  12. Ναι φιλε μου ισχυει αλλα θα την παρει ο αδερφος μου την δικια μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν διαθετω πολλα μεχρι 180 ευρω.
  13. Καλησπερα παιδια. Ακουω γνωμες για το ποια απο τις δυο καρτες να αγορασω!!!!! Ευχαριστω!!!!!!! http://www.msystems.gr/index.php?category=1622&product=15413 http://www.msystems.gr/index.php?category=1647&product=14641
  14. Ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση.Επειδη ειμαι αρχαριος στο θεμα με τα ip κτλ θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω το primary dns και το secondary dns?
  • Δημιουργία νέου...