Προς το περιεχόμενο

Apoithaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Apoithaki's Achievements

  1. Μη μου βάζεις φωτιές! Αλλά νομίζω όχι.
  2. Σωστά αλλά δεν υπάρχει και εκεί πρόστιμο των 60€. Όπως και να έχει, αυτό είναι το λιγότερο.
  3. Εγώ το ανέφερα, αυτοί δεν το ανέφεραν στην απάντηση τους.
  4. Έκανα καταγγελία από το Συνήγορο του Πολίτη. Η επίσημη απάντηση είναι για γέλια εντομεταξύ: Το καλύτερο που δεν είχα παρατηρήσει είναι ότι με βάση το άρθρο 4 που αναφέρουν (και όχι το 34 που έγραφε η αρχική κλήση) θα έπρεπε να μου ζητήσουν 80€ και να μου έχουν πάρει και τις πινακίδες για 10 ημέρες. Ακόμα καλύτερο ότι η ένσταση είναι εκπρόθεσμη (προφανώς βρε μαλ@!@κς αφού δεν πήρα ποτέ την κλήση στα χέρια μου). Κλόουνς, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο κομμάτι της μουτζούρας, παρά μόνο στο χρώμα. Τους εύχομαι όλα τα μακάρι. Αύριο θα κάνω και μία κλήση στο διοικητική γιατί για σήμερα το έληξαν το πάρτυ.
  5. Περιμένω ενημέρωση από αστυνομικό που ξέρω γιατί ενδεχομένως και ολόκληρη η κλήση να είναι λάθος κομμένη (ποσό, αιτιολογία και πινακίδες που δεν τις έβγαλαν). Οπότε θα ξανά κάνω ένσταση σε πρώτη φάση.
  6. Το λες για να τελειώνω; Να μην μπλέξω δηλαδή; Απλά το θεωρώ κρίμα να πληρώσω 60€ επειδή κάποιος άχρηστος δεν κάνει τη δουλειά του σωστά.
  7. Τα πρώτα δύο έστειλα και έβγαλαν ότι είναι αβάσιμο αυτό που λέω. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Απόδειξη από το νησί δυστυχώς δεν έχω/μπορώ να βρω. Εγώ δεν ήμουν στο νησί, το όχημα ήταν, αλλά και πάλι μπορεί να το οδηγούσε πχ ο οποιοσδήποτε οπότε η δική μου θέση εκείνη την ημέρα δεν σημαίνει ότι είναι ίδια με τη θέση του αυτοκινήτου.
  8. Φωτογραφία όχι, το αμάξι ήταν στο νησί, αλλά δυστυχώς τα εισιτήρια δεν τα έχει η ναυτιλιακή (τα κρατάνε για 60 ημέρες).
  9. Απλά το βάζω επειδή το είδα πρόσφατα (Κροατία) και λέω, πόσο γτπ είμαστε ακόμα: Συγκεκριμένα στο 09:40.
  10. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο έγινε. Θα καλέσω αύριο να δω!
  11. Έστειλα και λένε ότι είναι αβάσιμη 🤷‍♂️
  12. Η γκαντεμιά συνεχίζεται, πρόσφατα έλαβα κλήση από το Δήμο Ναυπάκτου για παράνομη στάθμευση τον Σεπτέμβριο του 2022. Αρχικά δεν ήμουν εκεί, έχω να πάω από το 2018 και δεν είχαν καν το όχημα τότε. Η κλήση αναφέρει οχήματος ασημί ενώ το δικό μου είναι μαύρο αλλά δεν πιάνεται λένε αυτό. Η μάρκα είναι η ίδια. Μετά από επικοινωνία σε δήμο - τροχαία Ναυπάκτου κτλ μου ζήτησαν να στείλω email που να γράφω ένσταση κτλ κτλ. Από το δήμο μου έστειλαν την αρχική κλήση όπου είδα το εξής θεϊκό: Η πινακίδα μου τελειώνει σε 38 και η κλήση είχε αυτή τη μουτζούρα. Με ένα γρήγορο check στο gov είδα ότι υπάρχει όχημα ίδιας μάρκας, σε γκρι χρώμα που τελειώνει σε 33. Φυσικά λένε ότι είναι αβάσιμη, αν και μου έλεγε από την τροχαία ότι είναι η ένσταση έγινε μέσω gov και θα μου απαντήσουν μέσα από εκεί (ενώ έγινε με email). Καταλαβαίνω εν μέρη ότι δεν μπορώ να το αποφύγω (60€) είναι. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Είναι στα αλήθεια τόσο μπουρ#$!@ το κράτος/αστυνομία σε τέτοια θέματα; Με την ίδια λογική οποιοσδήποτε αστυνομικός θα μπορεί από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας να μου κόψει κλήση και δεν θα μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας;
  13. Δυστυχώς δεν έχει νομική προστασία. Ψάχνω από γνωστό σε πρώτη φάση μήπως μπορώ να βρω παραπάρω πληροφορίες και θα μιλήσει και ο ασφαλιστής μου με το νομικό τμήμα της ασφαλιστικής έστω για κάτι πιο συγκεκριμένο.
  14. Έπειτα από νέα επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου έστειλα ένα email σε συνεργείο/ασφαλιστική σαν απάντηση σχετικά με το ότι έχει ακολουθηθεί η διαδικασία και γιατί επικοινωνούν μαζί μου. Φαντάζομαι τα sms πιάνονται αν προχωρήσει: Update της απάντησης: Πώς προχωράνε σε επισκευή με το οκ του πραγματογνώμονα και όχι του διακανονιστη;
  • Δημιουργία νέου...