Προς το περιεχόμενο

ilias1921

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ilias1921's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/01/2024 01:42 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Συλλογή νομισμάτων ευρώ Ελλάδα 2009 Διεθνές Έτος Αστρονομίας σε blister Όπως κυκλοφόρησε από την τράπεζα την Ελλάδος 50 ευρώ Πειραιάς

    50 €

  2. ilias1921

    Android TV box + cosmote TV ott

    Για χρήση εκτός ΕΕ ξέρει κανείς αν με χρήση VPN (Νord, Express,...) μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να μου κόψει η cosmote την υπηρεσία;
  3. Μετά από χρόνια αποχής από pro (...2016), έπεσε στα χέρια μου ένα pes2018 για ps3. Είδα ότι κυκλοφορούν αρκετά patch με μεταγραφές και εμφανίσεις από σεζόν 2018/19 + 2019/20 οπότε είπα να θυμηθώ τα παλιά! Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα patch αυτά απαιτούν το τελευταίο data pack. Αλλά επειδή η ΚΟΝΑΜΙ σταμάτησε την υποστήριξη, δε γίνεται να πραγματοποιηθεί λήψη και εγκατάσταση αυτών μέσω του παιχνιδιού. Τα βρήκα online όλα (1.0 , 2.0 , 3.0 , 4.0 , 4.0.1) αλλά δεν ξέρω αν και πως γίνεται να τα εγκαταστήσω στο ps3. Το ps3 δεν έχει hen, cfw η κάτι παρεμφερές και είναι official στην 4.86 Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
  4. Γενικά η snapdragon με τους 808,810 κατέστρεψε lg και htc φέτος στη high end κατηγορία. Αναρωτιέμαι αν θα την κρατήσουν και του χρόνου ή θα πάνε σε samsung exynos..
  5. Κάθε αποστολή, είτε της NASA είτε της ESA, έχει συγκεκριμένη αποστολή όσον αφορά τη διάρκειά της. Πχ για το voyager 2 δεν υπήρχε προοπτική για Ουρανό και Ποσειδώνα αλλά μιας και ήταν μια χαρά γιατί όχι. Το αδερφάκι του opportunity, το spirit, δούλευε και αυτό μια χαρά αλλά κόλλησε σε άμμο σε πλαγιά χωρίς καλό ήλιο με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μπαταρία του λόγω χαμηλών επιπέδων φόρτισης και θερμοκρασιών του χειμώνα. Από κει και πέρα εφόσον το opportunity λειτουργεί μια χαρά και έχει περάσει κατά πολύ τον στόχο των 90 ημερών (πλέον έχει ξεπεράσει τις 4000!) γιατί να μην εξερευνήσουν πιο πέρα..
  6. Το rover λειτουργεί με φωτοβολταικά. Και σκέψου ότι υπάρχει σκόνη και χώμα που κάθεται πάνω στο κάτοπτρο χωρίς δυνατότητα απομάκρυνσης. Πέρα από αυτό κάθε χειμώνα επειδή πέφτει η απόδοσή τους, χρησιμοποιούν το ρεύμα για να ζεσταίνουν τα συστήματά του και το rover μένει κυρίως ακίνητο σε μια καλή πλαγιά για ήλιο. Μην ξεχνάς ότι το βράδυ οι θερμοκρασίες κυμαίνονται στους -60 βαθμούς Κελσίου. Τέλος οι μπαταρίες του αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες με συνεχείς εκφορτίσεις/φορτίσεις 11 χρόνια τώρα! Μόνο απλά εντυπωσιακό δεν το λες!!
  7. η εικονα μιλαει απο μονη της παρολα αυτα για να μη σηκωνει ενα μηχανημα windows 7 σημαινει οτι ειναι 10ετιας και πριν. Εγω στα παλια μηχανηματα που εχω τρεχουν lubuntu που ειναι παναλαφρα και με 256mb ram εισαι αρχοντας για ιντερνετ και οffice. Περαστε λοιπον οσοι κλαιγεστε lubuntu. Mαλιστα θα βγει σε 10 μερες η 14.04 lts με 5 χρονια υποστηριξη!
  8. ε πως να πουλησει τι στιγμη που ειναι στα ιδια λεφτα με το s3 ?? περα του 4g το s3 υπερτερει παντου
  9. ps4 δεν παιρνεις με τετοιο hardware το 700αρι ειναι βεβαιο επιπλεον, τι να την κανεις τη θυρα hdmi? ποια παιχνιδακια του android θα ειναι διαθεσιμα σε τετοιες αναλυσεις??
  • Δημιουργία νέου...