Προς το περιεχόμενο

vtec

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATHENS

vtec's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Και ο lifeview hd που τον έχω εδω και μια βδομάδα παίζει μια χαρά.Κοίτα στο eshop γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί
  2. vtec

    Nova επίγεια

    Οποιος ενδιαφέρεται του δίνω το κουπόνι της real.
  3. Εχει δυνατότητες εξάλλου οι περισσότεροι πλέον έχουν media δυνατότητες αλλά είναι εύκολος και καλός δέκτης και αρκετά φθηνός. http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=3375
  4. vtec

    homeplug και nova

    Ουσιαστικά θέλεις να κάνεις διαμοιρασμό.Αυτό νομίζω γιατί έχω και χρόνια να ασχοληθώ.Η Nova μπορεί να ξέρει απο τη στιγμή που είναι μέσα στο ίδιο το σπίτι και δεν δίνεις το σήμα κάπου αλλού.Αλλά μέσω του ethernet δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει.Θα πρέπει να υφίσταται η ακολουθία πομπού- δέκτη.Ο αποκωδικοποιητής της Nova θα στείλει το σήμα μέσω ethernet αλλά θα πρέπει και οι τηλεοράσεις που θα το δεχτούν να έχουν αντίστοιχο δέκτη για κωδικοποίηση του σήματος. Κάνε μια ερώτηση στη nova γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο τρόπο.Παλιότερα είχαν απο όσο θυμάμαι.
  5. vtec

    homeplug και nova

    χρειάζεσαι κάτι σαν αυτά http://otenet.shopping.bestprice.gr/?cat=1285&perPage=30 Αν ψάξεις για ασύρματη μετάδοση ήχου-εικόνας θα βρείς πολλά και πιο φθηνά και πιο ακριβά.
  6. Αφροδίτη εντάξει απλά οι άνθρωποι σε κοροιδεύουν.Σίγουρα είναι θέμα δέκτη.Εγγύηση έχει ο δέκτης?Αν ναί θα σου πρότεινα(κακώς που το λέω)να τον χαλάσεις και να ζητήσεις να στον αντικαταστήσουν.Πήγαινε μια βόλτα απο κανένα μαγαζί με δορυφορικά και εξήγησε τους το πρόβλημα σου.
  7. vtec

    http://www.httbuy.com

    Είναι το ίδιο με αυτό http://www.chinavasion.com/ Φτηνιάρικα πράγματα
  8. Βέβαια σήμερα πήρα το κουπόνι απο την εφημερίδα αλλά ψάχνοντας για το συγκεκριμένο δέκτη είδα ότι δεν υποστηρίζει PVR ούτε μπορεί να παίξει ως media player.Αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα γιατί με τα ίδια χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλό επίγειο δέκτη που τα έχει όλα.Τώρα βέβαια για όποιον θέλει να δεί για 3 μήνες nova είναι μια καλή πρόσφορά και θα του μείνει ο δέκτης που δεν θα έχει όμως πολλές δυνατότητες.
  9. vtec

    Αγορα Laptop

    Αν τα διαθέτεις είναι καλός.Αν θέλεις απλά να σερφάρεις θεωρώ ότι μπορείς να δώσεις και λιγότερα χρήματα για να κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου. Γνώμη μου.
  10. 9.90 είναι για τους συνδρομητές της forthnet.Για τους άλλους είναι 14.90.Ετσι κι αλλιώς δέκτη θα αγόραζες.Ενα 30άρι θα το έδινες.Απο την άλλη δεν ξέρω αν γίνεις συνδρομητής χωρίς τη προσφορά υπάρχει χρονικός περιορισμός πχ 6 μήνες ή ένα χρόνο.
  11. Ο συγκεκριμένος δέκτης μπορεί να παίξει και ταινίες που έχω στο σκληρό δίσκο?Γνωρίζει κανένας?
  12. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.Εχουμε χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δέκτη?
  13. Εύχομαι να μην είναι η νέα μέθοδος για να βρείς δουλειά.Αμα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο καήκαμε.
  • Δημιουργία νέου...