Προς το περιεχόμενο

protel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

protel's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Αν υπαρξει καποιο προβλημα στην πορεια με τον δισκο μετα τα δυο χρονια που τον στελνουμε για εγγυηση εδω στην Ελλαδα?Μιλησα με το αμαζον και μου ειπαν οτι εχει κανονικα 5 χρονια εγγυηση αλλα απο το αμαζον δινουν δυο χρονια. Αν η αγορα γινοταν απο την Ελλαδα που τον στελνουμε ξερει κανεις απο after sale?
  2. Ναι σορυ εγω μπερδευτηκα.Οποτε ειναι ιδιοι και οι τρεις.
  3. Ειχα ρωτησει και σε προηγουμεο post οτι καλο θα ειναι να μας πεις καποιος που το εχει το μηχανημα εντυπωσεις γιατι μ'ενδιαφερει κι εμενα.Τωρα ειμαι αναμεσα στον INVENTOR Rise 8l στον Meaco DD8L και στον Ecoair DD122 Classic MK5 ο οποιος δεν εχει ιονιστη.
  4. protel

    Σκοπός στη ζωή

    Ο σκοπος αλλα και ο φυλακας αγγελος της Ζωης ειναι ο Απόστολος Μαντής.
  5. Τελικα τι εγινε το παλικαρι πηγε?Μια ξαδερφη πηγε χθες πρωτη μερα και λιποθυμησε.
  6. Ευχαριστω για την βοηθεια θα τους κοιταξω και αυτους.
  7. Καλησπερα παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις τον Inventor Rise 8lt https://www.skroutz.gr/s/7348978/Inventor-Rise-8lt.html?from=account_favorites να μας πει εντυπωσεις?Η τουλαχιστον αν εχει δοκιμαστει πουυθενα και να δουμε κανενα review.Ειχα σκοπο να παω προς τον Meaco DD8L αλλα ειδα οτι εχει και ο Inventor τα ιδια χαρακτηριστικα και ειπα να ρωτησω τι ψαρια πιανει.Βεβαια θα περιμενω λιγο να πεσουν οι τιμες τους γιατι οταν τον ειχα βρει τον meaco στα 185 ευρω δεν τον αγορασα και τωρα η τιμη του ειναι στον θεο. Επισης θα ηθελα πρωτα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο θερμομετρο-υγρομετρο για να δω και τις θερμοκρασιες στο σπιτι.Σκεφτομαι να παρω αυτο https://www.skroutz.gr/s/3008880/Beurer-%CE%97%CE%9C-16.html.Αν υπαρχει κατι καλυτερο και φθηνοτερο μπορειτε να μου πειτε μηπως και γλιτωσω κανενα ευρω αν γινεται η δουλεια μου με λιγοτερα χρηματα.
  8. Δηλαδη με την καινουρια διαδικασια τα προιοντα θα πρεπει παλι να τα σκαναρω η θα τα αγορασω και μετα που θα παω σπιτι να κανω την διαδικασια?!
  9. Για να μην αναγκαστουμε να πατησουμε τα link η προσφορα ποια ειναι?
  10. protel

    Tablet F&U 9" 69.90€ @ Carrefour

    Αν δεν κανω λαθος απαγορευονται τα greeklish και το post σου δεν εχει καμια σχεση με το θεμα.
  11. Μολις διαβασα αναλυτικα στο ποκι με ποιον τροπο ακριβως γινεται η διαδικασια.Ενα πραγμα εχω απορια με την συγκεκριμενη διαδικασια ειναι το εξης.Αν εγω παω σε ενα σουπερ και παει ο πατερας μου σε ενα αλλο μπορω να παρω την δικια μου αποδειξη και αυτη του πατερα μου και να τις καταχωρησω απο την στιγμη που δεν χρειαζεται να εχω το κινητο την ωρα που θα ειμαι στο σουπερ?
  12. protel

    Ο "καλός" Καταναλωτής!

    Οποτε δεν ισχυει.Ευχαριστω πολυ.
  13. Πηγα να κανω διακοπη στην voda και μου ειπαν θα γινει απο μονο του την 1η του μηνα.Ισχυει ρε παιδια?
  • Δημιουργία νέου...