Προς το περιεχόμενο

pho

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    169
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pho

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.153 προβολές προφίλ

pho's Achievements

  1. pho

    Nintendo Switch Topic v3

    Όχι, γιατί ενώ είχα το πρόβλημα πίστευα ότι θα λυθεί με τον τρόπο που ανέφερα (καθαρισμός και πάστα). Αλλά δεν λύθηκε ...
  2. pho

    PlayStation 5 Topic v3

    καλημέρα Στο ps5 μετά από περίπου 6 ώρες και όχι πάντα η κονσόλα απενεργοποιείται! Και το περίεργο είναι ότι μετά δεν ανοίγει παρά μόνο όταν βγάλω το καλώδιο ρεύματος και το ξανατοποθετήσω! Ξέρει κανείς τι είναι?
  3. pho

    Nintendo Switch Topic v3

    καλημέρα Ξέρει κανείς γιατί το switch όταν το έχω στο dock υπερθερμαίνεται και κλείνει. Μόνο στο dock! Την κονσόλα την καάρισα από σκόνες και έβαλα νέα πάστα στο ανεμιστηράκι, και πάλι κλείνει!
  4. Μόλις ήρθε και sms. "Η παραγγελία public έχει αποσταλεί με εταιρεία courrier"
  5. Η παραγγελία μου από public εμφανίζεται σήμερα σαν "έχει αποσταλεί". Ps5, το οποίο το έχω προπληρώσει όλο.
  6. pho

    PlayStation 5 Topic v2

    Κάνω προπαραγγελία public. Πληρώνω με κάρτα 50ευρώ προκαταβολή. Δεν μου έρχεται ποτέ mail με την παραγγελία και στον λόγαριασμό μου δεν υπάρχει. Μιλάω στο τηλέφωνο και δεν βλέπουν προπαραγγελία. Τους λέω "μα, με χρεώσατε 50ευρώ!". Μου λένε να τους στείλω από την τράπεζα την χρέωση. Στέλνω την χρέωση και περιμένω. Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία?
  7. pho

    iPad ή Macbook air;

    Φίλε μου άλλη χρήση έχει το ένα και άλλη το άλλο. Αλλά σίγουρα το macbook είναι εργαλείο που κάνει τα πάντα. Εννοώ ότι είναι υπολογιστής εύχρηστος που θα το έχεις και για δουλειά αλλά και για διασκέδαση. Το ipad είναι λίγο πιο περιορισμένο στις δυνατότητες, πάντα σε σχέση με το laptop. Έχω και τα δύο και σου προτείνω αν σε πέρνει οικονομικά το macbook!
  8. pho

    Nintendo Switch Topic v1

    Πως γίνεται το hard reset?
  9. pho

    Nintendo Switch Topic v1

    Το switch μου μετά από ακριβώς 1 μήνα σταμάτησε να δουλεύει ... Το φορτίζω αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Το πήγα στο public και μου το κρατήσανε να το στείλουνε στην αντιπροσωπεία. Με ενημερώσανε ότι θα κάνει 15 ημέρες περίπου. Καλό Πάσχα
  10. Εννοώ το expansion pack και το πλήρωσα 20€
  11. Κατέβασα το dlc. Γενικά δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι μου προσφέρει. Αν υπάρχει κάποιο link ή πληροφορία κάντε post
  12. pho

    Nintendo Switch Topic v1

    Το pro controller του switch συνδέεται με Wii U?
  13. pho

    Nintendo 3DS Topic

    δεν θυμάμαι, μπορεί να έχεις δίκιο ...
  14. pho

    Nintendo 3DS Topic

    Παιδιά έχω δύο new 3ds (ένα XL και ένα κανονικό). Χρησιμοποιώ βέβαια τον ίδιο λογαριασμό (και στο wii u επίσης). Αγόρασα από το nintendo shop ένα παιχνίδι και εγκαταστάθηκε στο μικρό 3ds. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το έχω και στο άλλο 3ds?
  15. pho

    Wii U Topic

    Το wiiu δεν μου αναγνωρίζει (βασικά δεν φαίνεται) κάρτα μνήμης sd. Μήπως γνωρίζει κάποιος επί του θέματος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα sd ή μόνο σκληρό usb? Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...