Προς το περιεχόμενο

t_drm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

t_drm's Achievements

  1. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Φίλε μου groot δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω στραβά κάτι διότι δεν γνωρίζεις το ιστορικό όλης της διαδικασίας. Ο κώδικας μου ήρθε εν μέρη "έτοιμος" και τον συνέχυσα. Ο τρόπος που είπες με Pure Virtual Class πιστεύω ότι θα δουλέψει, όμως πρέπει να γράψω εξ αρχής τον κώδικα, και αυτά που έγραψα εγώ και αυτά που μου έστειλαν. Όσο για το boost δεν το έχω συναντήσει ποτέ, θα το κοιτάξω και μακάρι να γλυτώνω κόπο!
  2. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Επίτηδες χρησιμοποιώ κοινά ονόματα σε μεθόδους που εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες, με βοηθάει και εμένα. Άρα υπάρχουν κοινές ονομασίες σε μεθόδους, όμως τα πεδία (δεδομένα) δεν είναι όλα ίδια. Σε περίπτωση που δημιουργήσω τις κλάσεις εκ νέου μέσω κληρονομικότητας μπορώ τότε να εισάγω τα αντικείμενα σε έναν μόνο vector?
  3. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Τα δεδομένα για εμφάνιση. Εάν καταλαβαίνω σωστά την ερώτηση σου.
  4. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Μεγάλη ιστορία... Πολύ απλά φαντάσου ότι κρατάω κάποια δεδομένα διαφορετικά μεταξύ (γι' αυτό και διαφορετικές κλάσεις) όπου στο τέλος θα περάσουν σε μια πλατφόρμα που δέχεται ως είσοδο ΜΟΝΟ έναν vector. Αποφεύγω τους void δείκτες, λίγο να ξεχαστείς και θα ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που κρέμασε η εφαρμογή. Και εάν είναι Random οι καταχωρήσεις πως πραγματοποιηθεί το cast?
  5. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Δυστυχώς είναι απαίτηση να γίνει με αυτόν τον τρόπο... Από τις προτάσεις κατάλαβα ότι εάν υπάρχει κάτι κοινό τότε υπάρχει λύση? Θα μπορούμε να αλλάξω τις κλάσεις και μέσω κληρονομικότητας να κρατήσω κάποια κοινά πεδία. Τότε πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί?
  6. t_drm

    C++ Vector ? ? ?

    Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω εδώ. Μετά από αρκετό καιρό γράφοντας σε C++/OpenGL μου παρουσιάστηκε η ανάγκη να εισάγω σε έναν και μόνο vector αντικείμενα διαφόρων κλάσεων. Σε 2 βιβλία που έχω δυστυχώς δεν περιγράφουν κάποια παραπλήσια διαδικασία. Σκέφτηκα μήπως είναι δυνατών να δημιουργήσω Template Vector αλλά και πάλι δεν βρήκα κάτι παρόμοιο ψάχνοντας στο internet. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Thanx!
  7. Και γιατί δεν την κυκλοφόρησε σε M-ITX?
  8. Big Fan από πιτσιρίκι μέχρι τώρα, τελείωσα πριν ένα μήνα για 3η φορά και τους 9 κλυκλους. Αλλά να λέμε και την αλήθεια, μετά τον 7ο κύκλο που ανέλαβε ο David Duchovny σενάριο και σκηνοθεσία μαζί με τον Carter έχασε αρκετά. Ας ελπίσουμε τα καλύτερα, ώστε να μην είναι και αυτό ένα αποτυχημένο "come back" εκμεταλλεύοντας το όνομα και την ιστορία του.
  • Δημιουργία νέου...