Προς το περιεχόμενο

sdgeod7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

sdgeod7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. εφτιαξα αλλο λογαριασμο στο ali και τελικα με αφησε να κανω αγορα σε € και δε μου εβγαλε εκεινο το μηνυμα. τελικα τι μπορει να εφταιγε? τι μπορει να επαθε ο πρωτος λογαρισμος?
  2. κι αυτο θα λυσει το προβλημα??? περιεργο... εφαγε κολλημα ο λογαριασμος??
  3. ναι ρε παιδια αυτο ρωταω.. τι δηλαδη φταει? ετσι ξαφνικα, τι αλλαξε τωρα στο pc? οκ, τι να κανω στον υπολογιστη? δοκιμασα με chrome παλι δε με αφηνει. τι αλλαγες να κανω? και γιατι στο κινητο με αφηνει μονο σε $? update. δοκιμασα και με αλλο pc και παλι τα ιδια. δε με αφηνει...
  4. τελικα βλεπω οτι κανενας αλλος δεν το εχει συναντησει αυτο????
  5. γιατι να εχει σχεση το προιον? το δοκιμασα με διαφορετικα προιοντα μαλιστα (απο κατι καλυματα-υφασματα) μεχρι κατι απλα ηλεκτρονικα γκατζετ. σε ολα μου βγαζει το ιδιο error. ομως δοκιμασα απο το κινητο κι η αγορα εγινε κανονικα!!! αλλα δεχοταν σε $ μονο. καρτα πρεπεηντ πειραιως. εδω και μηνες τη χρησιμοποιουσα στο ali χωρις προβλημα. τι μπορει να εχει συμβει τωρα?
  6. ρε παιδια μια απαντηση? κανενας που να βρηκε την αιτια?
  7. επανερχομαι. εξακολουθει να μη με αφηνει να κανω αγορες απο laptop. και παρατηρησα οτι στο κινητο με ανφηνει μεν, μονο ομως σε νομισμα $. αν παω να κανω την αγορα σε € τοτε δε με αφηνει. το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?
  8. ποια πιστοποιητικα, ετσι μεσα σε μια εβδομαδα τι συνεβη ξαφνικα? δοκιμασα με chrome, παλι τα ιδια.
  9. κι εμενα μου βγαζει αυτο το μηνυμα και δε με αφηνει να κανω αγορα απο τo pc. Δοκιμασα απο το κινητο κι η αγορα εγινε κανονικα!!! τι μπορει να συμβαινει??
  10. αν ειναι turkey post? το ειχε σαν προεπιλογη! Turkey Post 15-40 days Free Shipping Available PostNL 24-35 days € 1,24 Available Singapore Post 23-42 days € 2,67 Available
  11. ok, να ρωτησω και κατι αλλο, τι παιζει με το τελωνειο οσον αφορα το aliexpress? μεχρι τωρα αγοραζα μικρα πραγματακια που ηταν σε ενα φακελο, αντε μεχρι κατι σε στυλ ραδιοφωνακι - ξυπνητηρι. 1.σε ποιες περιπτωσεις περνανε απο τελωνειο? 2.θεμα τυχης? 3.και ποιος με ειδοποιει εμενα οτι εχει κολλησει στο τελωνειο? 4.αν το αφησω στο τελωνειο και δεν ερθει ποτε σε μενα και κανω dispute, θα παρω πισω τα λεφτα μου? 5.ειχα παραγγειλει μπαταριες πλακε κουμπια αξιας 1,5€. και απο το tracking ειδα οτι κολλησαν στο... τελωνειο! δε με ενημερωσε κανεις. το αφησα ετσι. εκανα dispute οτι δεν τις ελαβα ποτε και τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω, αρα τελικα τι παιζει με τα τελωνεια? (ασχετο, αυτοι τα κρατανε εκει και τι τα κανουν?)
  12. ρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι για το αλιεξπρες απο την Παρασκευη προσπαθω να αγορασω κατι απο aliexpress αλλα μολις παω να κανω την πληρωμη μου γραφει " Payment failed Reason: There is an information error with your payment. Suggestion: Please try again." μου το κανει απο χθες συνεχεια. εδω και μηνες χρησιμοποιω την ιδια prepaid καρτα πειραιως και δεν ειχα προβλημα. μηπως υπαρχει καποιο όριο για την τραπεζα σε εβδομαδιαια βαση που δεν την αφηνουν τα capital ctrl? και χρηματα εχω στην καρτα και σωστα βαζω τους κωδικους.
  13. sdgeod7

    καταλογος csv

    μπορεις να αναφερεις καποια, ισως την πιο απλη? αυτο με gmail με φοβιζει και μοιαζει και λιγο δυσκολο για μενα..
  14. sdgeod7

    Κινητα απο skroutz

    και να υποθεσω οτι υπαρχει καποιου ειδους 'συνεννοηση' μεταξυ των διαφορετικων αλυσιδων που ενω ειναι ανταγωνιστες, εχουν ακριβως τις ιδιες τιμες?? μου κανει εντυπωση γιατι μιλαω και για ελληνικες αλυσιδες αλλα και ξενες οι οποιες ειναι στην Ελλαδα.
  15. sdgeod7

    καταλογος csv

    παιδια βοηθεια... θελω να μεταφερω τηλεφωνικες επαφες που εχουν αποθηκευτει στο pc μου σε αρχειο μορφης .csv σε ενα νεο sony xperia m. πως γινεται? βρηκα google κατι αδηγους στα αγγλικα αλλα δεν καταλαβα και πολλα.. σε γερμανο και πλαισιο μου ειπαν οτι δε μπορουν...αν και μου φαινεται παραξενο..
  • Δημιουργία νέου...