Προς το περιεχόμενο

klp1tyklop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

klp1tyklop's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Μιας και έχω κόψει τα 50-60 στριφτα τσιγάρα και το γύρισα στο ηλεκτρονικό εδώ και 3 εβδομάδες αν και νωρίς νομίζω πως μπορώ να έχω μια μικρή άποψη επει του θέματος...κανείς δεν λέει ότι δεν είναι επηβλαβες αλλά για το πόσο θα μάθουμε μετά από 10-15 χρόνια από έναν καπνιστή όχι όμως τωρα.. Για την ώρα ότι ακούγεται είναι λίγο ότι νάνε και βάση απλής λογικής είναι φαρμακευτική νικοτινη και πουρεδες γεύσεων και τίποτα άλλο.
  2. Είναι ωραίο αλλά όχι για ακόμα, χρησιμοποιώ chromecast για ταινίες βίντεο κτλπ χωρίς το παραμικρό θέμα αλλά αν κάτι με έκανε να αλλάξω σε λειτουργικό για ένα πακέτο όλων δεν θα είταν για ένα interface.. Είναι πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά κολλάει ακόμα στο mobile OS είτε από εφαρμογές θέλετε είτε από ελευθερία κτλπ.. Αν και μακάρι τραβήξει και κάνει και ανταγωνισμό ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και έχουμε μια All in one συσκευή τότε ναι θα είναι top
  3. Απλά μια νόμιμοποίηση θέλουν...για να έχουν φουλ πρόσβαση! Είναι γνωστό ότι SMS, call, search engines κτλπ παρακολουθούν χρόνια τώρα, απλά ίσως έχουν χάσει την μπάλα με της τόσες εφαρμογές πέρα από της 2-3 που εχουν πρόσβαση και απλά θέλουν με ένα μνμ τους να περνούν από τους developer ότι χρειάζονται μπαμ μπαμ! Και σε λίγα χρόνια όπως είδη υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που τρέχουν στο background σαν keyloger να νόμιμοποίηθουν και να έρχονται με προεγκατάσταση ανάλογα την χώρα, χωρίς βέβαια να έχεις το δικαίωμα να της βγάλεις... Congratulations!
  4. sorry για τα ορθογραφικά που θα δείτε.λοιπόν για να τα πιάσουμε όλα λίγο από την αρχή κ να σου δίξω που πέφτη το κλέψιμο..αυτό είναι το τιμολόγιο γ 21 που είναι για αποθήκες καταστήματα κτλπ δεν ξέρω αν το ξενοδοχιο έχει ακόμα πιο ακριβό τιμολόγιο που λογικά έχει (http://www.dei.gr/Documents2/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9B%2010%202012/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%202012.pdf ) κ όπως θα δεις η κιλοβατώρα είναι 3 φορές πιο φτηνή από όσο ζηται αυτός.. το τιμολόγιο για σπίτι είναι αυτό (http://www.dei.gr/Documents2/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9B%2010%202012/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf ) με αρκετά πιο φτηνή κιλοβατώρα από το γ 21 υπολογίσε σε όλη αυτή την διάφορα που βλέπεις από της κιλοβατώρες άλλες τόσες είναι η διάφορες για της υπηρεσίες που πληρονης στο έναντι του λογιαριασμού δλδ τα έξοδο συντήρησης μεταφορές ρεύματος κτλπ..με αλλά λόγια πληρώνη σχεδόν διπλό ρεύμα μόνο και μόνο επιδη είναι επιχίριση κ μιλάω ακόμα μόνο για της κιλοβατώρες τώρα για τον δήμο την ερτ αν ένα σπίτι πληρώνη 40 ευρώ σαν πάγιο σύνφωνα με τα τετραγωνικά ένα μαγαζί πληρώνη τα δίπλα δλδ 80 euro σύνφωνα με τα ίδια τετραγωνικά αλλά και υπολόγισε ένα μαγαζί χρεώνετε κ της αποθήκες κ τα πάρκινγκ κ χώρους διασκέδασης κ ότι άλλο έχει οπότε επιδη είναι ξενοδοχιο να φανταστώ πληρώνουν 3 φορές τουλάχιστον το πάγιο που τους αναλογούσε κ εκεί είναι η μεγάλη διάφορα που τους προκιπτη στο λογαριασμό και συμίωσε ότι αυτός που έχει το ξενοδοχιο το πάγιο θα το πλήρωνε είτε κεει 3000 κιλοβατώρες είτε 300 υ.γ.η τιμής του παγίου αναλογούν με την περιοχή και τον δήμο κ για ένα μαγαζί μπόρι να είναι από ένα 70 % έως 120 % παραπάνω αξία στο τετραγωνικό από ένα σπίτι τώρα το τη μπορούν να κάνουν είναι απλό θα βγάλουν μια φωτοτυπία τον λογαριασμό θα μαζευτούν όλη κ θα πάνε σε έναν δικηγόρο μαζί με τον δικηγόρο κ τα αναλυτικά τιμολόγια της δεη θα βγάλουν ένα ακριβές πόσο που τους ανάλογη σε τετραγωνικά για το παγειο κ ανάλογα τη συνφωνία που έχουν κάνη αν θέλουν το πληρώνουν σαν επιχίριση η σαν σπίτι το πάγιο κ κάτι παρομιο μπορούν να κάνουν κ με της κιλοβατώρες αλλά βεβεα επιδη δεν ειπάρχη αναλυτικό ρολόι στον καθένα θα πέφτη λίγο χώσιμο η κλέψιμο για το πιος κεει λιγότερο η περισότερο.. όλα αυτά που σου αναγράφω θα τα διτε αναλυτικά στον εκκαθαριστικό λογαριασμό στην δεύτερη σελίδα που λέει πόσες κιλοβατώρες χ τιμή χ φόρους κτλπ.. το πάγιο αναγράφετε στην πρώτη σελίδα πάνω πάνω αριστερά τετραγωνικά χ τιμή φόρους κτλπ.. και ψάξτε και το καινούργιο χαράτσι γιατί αυτών το κόbο να τους το χρεονη κ αυτό..αυτό θα το βρητε στην πρώτη σελίδα πάνω πάνω δεξιά λέει για την ερτ ακριβώς από κάτω λέει για το χαράτσι πόσο είναι κ σε πόσες κ πια δόση είναι αυτή..καλό κουράγιο πες στην φίλη σου
  5. moxalis χρησιμοποίησε αυτο το κωδικο άμα τον έχει ακόμα default θα είναι αυτός ThomsonB04D69 -----AC4DD31CCC τώρα τα cyta που έχεις γράψη αν κ συνήθως δίνουν thomson routers τα συγκεκριμένα δεν είναι γιατί λιπουν 2 αρήθμη η γραματα από το bssid που έχουν δίπλα από το όνομα.. να κάνω κ εγώ τώρα την ερωτισιμου μιας κ είμαι νέο μέλος στο φόρουμ από εχτές πεδεβόμουν με το backtrack 5 να το τρέχω μέσω vmware κ να φτιάξω όλα τα ορέα errors που εβγεναν για την κάρτα δικτιου κτλπ κτλπ που όλη γνωρίζετε..όταν όλα πήγαν καλά με βάση καπια video έβγαλα άκρη για το πως λιτουργη το όλο θέμα(βλέπετε καινούργιος στο όλο σύστημα)μετά βεβεα ανακάλυψα ότι χριαζετε μια καλή wordlist έψαξα κ βρήκα μια καλή σύνφωνα με τα σχόλια τον χρηστών και την κατέβασα.όταν την έκανα unzip είχε δύο κομάτια το ένα κομάτι είναι του παιδιού που έκανε το upload γύρω στα 2gb είναι αυτή κ μια ακόμα γύρω στα 12gb που όπως λέει έχει μαζεψη από όλα τα sites κ την έχει καθαρίση από μικρότερα pass όπως κάτω τον 8 ψηφίων κ μεγαλητερα πάνω τον 64..το θέμα μου είναι ότι επιδη τα wordlist τα περνάω μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου στο vmware δεν με αφήνη να περάσω την 12gb wordlist στον σκληρό μου λέει ότι είναι πόλη μεγάλος ο φάκελος.αν έχετε καπιο πρόγραμα να μου προτίνετε ώστε να την κόψω στα windows 7 θα ειμαι GG..γιατί φοβαμε ότι δεν πρέπει να γίνετε μέσα στο backtrack μέσω vmware ευχαριστώ πολλή... p.s αα έχω κ μια απορία εδώ κ 40 λεπτά προσπαθώ να βρω στο δικό μου ρούτερ το pass έχω βάλη ένα 8 ψηφίο σχετικά εύκολο κωδικό με νούμερα..ψαχνη 40λεπτα τώρα το backtrack κ χρησιμοπιο την 2gb wordlist κ μέσα σε αυτά τα λεπτά έχει ψάξι 1.5 εκατομήριο κωδικούς κ είναι ακόμα στο Α..πόσους κωδικούς μπόρι να έχει μια wordlist 2gb πραγματικά έχω μεγάλη απορία.
  • Δημιουργία νέου...