Προς το περιεχόμενο

Takken

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    206
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Takken

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Takken's Achievements

  1. Κοιτάξτε να δείτε, ο καθένας αγοράζει ένα κινητό γιατί είτε τον βοηθά στην δουλειά του είτε έτσι επειδή του αρέσει.. Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα ο καθένας έχει τον δικό του. Απλά καταντά θλιβερό να βλέπεις εκατοντάδες ανθρώπους να αγοράζουν κινητά μεγαλο-εταιριών σε τιμές πραγματικά εξωφρενικές όταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις 2 και 3 συσκευές από ένα λιγότερο γνωστό κατασκευαστή και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Δεν λέω ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγοράζει ότι θέλει.. αλλά ας μην προεξοφλεί την μοίρα των λιγότερο γνωστών κινητών. Αυτή η κοινωνία έχει ανάγκη να πάει μπροστά και αυτό δεν θα γίνει σίγουρα με την τυφλή εμπιστοσύνη στις μεγαλο-εταιρίες... Για μια φορά ας εμπιστευτούμε και κάτι λιγότερο γνωστό.. μπορεί και να μας βγει σε καλό!
  2. Πράγματι τώρα που το λες σαν να έχεις δίκιο... Συμφωνώ.. το σχέδιο είναι όντως καινοτόμο αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τις λάμπες που βλέπεις τι γίνεται στον δρόμο.. σε συνδυασμό με φωτισμό από κολόνες; τότε ποιο το νόημα αυτού του project; Εκτός αν κάθε φορά που χιονίζει ανοίγουν τις λάμπες αλλά και πάλι δεν υπάρχει νόημα..
  3. Πολύ καλή η ιδέα τους αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας ιδέας... Καταρχάς με προβληματίζει η τελευταία γραμμή που λέει πως η εταιρεία Heijmans έφτασε την φωτοβόλο βαφή του στα άκρα: “Είναι σχεδόν ραδιενεργή”. Και ρωτώ: είναι ασφαλές κάτι τέτοιο για την υγεία των πολιτών; Μετά δεν ξέρουμε το κόστος πραγματοποίησης αλλά και συντήρησης μιας τέτοιας ιδέας.. Πάντως σαν ιδέα πρέπει να το παραδεχτώ, είναι καινοτόμα και πρωτοπόρα!
  4. Δεν είμαι και ειδικός περί του θέματος αλλά με βάση την απόκριση συχνότητας νομίζω πως αυτά του δεύτερου link θα σε καλύψουν... Αν είναι θα μιλήσω σε ένα φίλο που έχει αγοράσει καλά ακουστικά ψίρες να μου πει και αυτός την γνώμη του και θα ποστάρω εδώ να σου πω τι μου είπε.. Edit: Χρειάζεσαι όπως δίποτε ακουστικά ψίρες; Ένα κανονικό ζευγάρι ακουστικά δεν σε βολεύει; Αν δεν χρειάζεσαι μόνο ψίρες εγώ έχω αγοράσει ακουστικά με 7 ευρώ πολύ καλής ποιότητας με δυνατό μπάσο, μάρκα AKG (είναι αρκετά γνωστή στο χώρο της μουσικής).
  5. Τι σκαρφίζεται ο κόσμος για να βγάλει χρήματα... Για μένα θα πρέπει να ενημερωθούν οι τράπεζες και να οργανωθούν με ότι αυτό προβλέπει (μηνύσεις κλπ)..... Καλό επίσης θα ήταν να ανοίξει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ένα mail ή μία φόρμα για το κοινό ώστε να μπορούν οι πολίτες να προωθούν τα email αυτά στην δίωξη για περαιτέρω ανάλυση.... Πάντως οι τράπεζες θα πρέπει να ειδοποιήσουν τον κόσμο για κάτι τέτοιο και να τους προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης όσο αυτό είναι δυνατό..
  6. Αρχικά δεν νομίζεις ότι ο πήχης της τιμής είναι λίγο ψιλά για ακουστικά ψίρες; Θεωρώ πως με 5-10 ευρώ θα κάνεις την δουλειά σου... από κει και πέρα είναι και η χρήση που θα τους κάνεις.. πχ αν ακούς τραγούδια με μπάσο τότε οκ να πάρεις κάτι ακριβό για να βγάζει καλό μπάσο αλλά αν τα θες για απλή καθημερινή χρήση τότε πάρε κάτι φθηνό. Anyway για απλή χρήση αυτά: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.502745 για ποίο καλά αυτά: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572182 φυσικά αυτά που σου δίνω είναι ενδεικτικά.. μια εκτενέστερη αναζήτηση Site: εδω θα σου έδινε μια καλύτερη ιδέα.
  7. Επομένως καλά έκανες και την έστειλες ως doa..... Τώρα απλά περιμένεις να δεις τι θα σου πουν.
  8. Επομένως η καλύτερη δουλειά είναι να εργάζεσαι σε ραδιοφωνικό σταθμό.. χαχα
  9. Σε εμφάνιση και εμένα όντως δεν μου πολυαρέσει.... ειδικά στο ανοιχτό μπεζ η πίσω σαγρέ όψη του μοιάζει με χατζαπλάστ! Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά και θεωρώ ότι σε σχέση με το αντίστοιχο iphone αξίζει η αγορά του.. Και πάλι όμως υπάρχουν αντιστοίχων χαρακτηριστικών κινητά από λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές σε χαμηλότερη τιμή και ναι, πιστεύω πως όλοι πρέπει να τους δώσουμε μια ευκαιρία και να μην επαναπαυόμαστε με ότι μας προσφέρουν οι γνωστές μεγάλο-εταιρίες.. Anyway το μέλλον θα δείξει για την ποιότητα και την λειτουργικότητα του s5!
  10. Μετά από μια "φρέσκια" εγκατάσταση των windows τα εγκατασταθέντα λειτουργικά συστήματα δεν διαγράφονται, απλώς ο boot-loader των windows είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να τα εκκινεί αυτόματα χωρίς δυνατότητα επιλογής του λειτουργικού που θες να μπεις. Εγώ πάντως έλυνα το πρόβλημα με ένα live cd ubuntu και το πρόγραμμα Boot-repair. sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && (boot-repair &) γράφεις τα παραπάνω στο terminal του ubuntu και έτσι εγκαθιστάς το πρόγραμμα. Μπορείς να το ανοίξεις γράφοντας την εντολή "boot-repair" στο τερματικό. Μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα πατάς recommended repair. θα δεις 5 καρτέλες. Καρτέλα 1: Main options Διαλέγεις το Reinstall Grub και το Unhide boot menu (δίπλα βάζεις τα δευτερόλεπτα που θες να σου αφήνει χρόνο για να διαλέξεις λειτουργικό σύστημα). Καρτέλα 2: Grub location Αρχικά διαλέγεις τον δίσκο που έχεις βάλει τα λειτουργικά σου (συνήθως sda1) . Διαλέγεις μόνο το Place GRUB in all disks (except USB disks without OS). Καρτέλα 3: Grub options Δεν τικάρεις τίποτα.. όλα ξε-τικαρισμένα εδώ. Καρτέλα 4: MBR options Restore the MRB of: sda (mbr). Partition booted by the MBR: sda1. Καρτέλα 5: Other options Τα τικάρεις όλα..... (υπάρχει ένα προαιρετικό). Repair Windows boot files. Create a BootInfo summary (to get help by email or forum). Participate to statistics of use (προαιρετικό). Check internet connection. Πατάς Apply και τέλος! Αυτό ήταν... Ελπίζω να είμουν κατατοπιστικός και να σε βοήθησα! *Αν χρειαστείς βοήθεια μην διστάζεις να μου στείλεις pm!
  11. Αν βάλεις ξανά την παλιά δουλεύει; Το λέω γιατί ίσως να είναι προβληματική η καινούρια..
  12. Από την στιγμή που υπέγραψε δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και πάρα πολλά διότι εδώ ισχύει το <<ας πρόσεχε>>.. Αυτό που υπέγραψε προφανώς έχει μέσα τις χρεώσεις της wind κλπ.. οπότε αν θέλει διακοπή σύνδεσης μάλλον δεν γλυτώνει την πληρωμή..
  13. Δεν νομίζω ότι την titan θα την στείλουν με drone για ευνόητους λόγους
  14. Και που κλείνουν όλες αυτές τις υπηρεσίες τι καταλαβαίνουν; Η πειρατεία είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ. Πάντα θα βρίσκετε τρόπος ανάπτυξης της... Δεν το λέω από κακία, απλά έτσι είναι!
  15. Για το πρώτο που λες με κρυφές χρεώσεις και τέτοια νομίζω πως θα είναι όλα οκ (εμένα δεν με έχουν ταλαιπωρήσει ποτέ με κρυφές χρεώσεις και άλλα τέτοια). Ωστόσο ένα τηλεφωνάκι στην γραμμή εξυπηρέτησης της hol θα σου λύσει όλες τις απορίες. Όσο για το δεύτερο η σταθερότητα της σύνδεσης σου με το internet και η ταχύτητα ρυθμίζονται από πολλούς παράγοντες όπως το πόσο μακριά είσαι από το dslam (κέντρο διαμοιρασμού internet), την καλωδίωση του σπιτιού κλπ.. Εγώ που έχω hol πάντως θεωρώ πως είναι η καλύτερη (για μένα πάντα, δεν ισχύει σε όλους), έχω 15mbp/s και πολλές φορές παραπάνω και είμαι 1200 μέτρα από το dslam (αρκετά κοντά). Όσο για την σταθερότητα της σύνδεσης είναι αρκετά καλή, 3 χρόνια τώρα 1-2 αποσυνδέσεις μου είχε κάνει και επανήλθε άμεσα!
  • Δημιουργία νέου...