Προς το περιεχόμενο

Sirios8e

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    668
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Sirios8e's Achievements

  1. Sirios8e

    Προβλημα με jdownloader

    Ρε παιδια μια ερωτηση, μαζι με τον jdownloader, χρειαζετε και το plugin rightsurf, η να το διαγραψω? γιατι στην αναζητηση μου ανοιγει καθε φορα νεες καρτελλες.
  2. Sirios8e

    χαμενος κωδικος

    Aν εχεις το τιμολογιο αγορας, επικοινωνησε με το eshop, μηπως μπορουνε απο εκει.
  3. Sirios8e

    Αγορές από το εξωτερικό

    Mia ερωτηση ακομα, αν παραγγειλω τα ιδια σκευασματα απο Ευρωπαικη ενωση, μπορω να παραγγειλω καποια ποσοτητα, η υπαρχει περιορισμος, παντα βεβαια σε λογικα πλαισια, παροτι και τα συγκεκριμενα 15 συνολικα τεμαχια, προοριζοτανε για προσωπικη χρηση, (ελεος εαν θα ηταν για εμποριο θα πρεπει να ητανε τουλαχιστον 50 τεμαχια), απλως η ολη ιστορια γινετε για να τα αγοραζεις απο τα φαρμακεια, σε τιμες εξευτελιστικες.
  4. Sirios8e

    Αγορές από το εξωτερικό

    Πριν 2 μηνες εκανα μια παραγγελεια απο USA και συγκεκριμενα απο την εταιρεια vitaminlife Mου ηρθε μια επιστολη απο το τελωνειο, επειδη προκειτε για προιοντα διατροφης, θα πρεπει να στειλω την αποδειξη αγορας στο ΕΟΦ, για να μου στειλουν εγκριση, για τα συγκεκριμενα προιοντα να την στειλω στο τελωνειο και μετα να παραλαβω το δεμα. Απ τον ΕΟΦ μου ειπανε οτι θα παρω εγκριση μονο για τα 5 τεμαχια συνολικα, ενω εχω παραγγειλει συνολικα 15, ενω μου ειπανε να μπω στο site της συγκεκριμενης εταιρειας και να τυπωσω τα συστατικα του καθε σκευασματος (πιασε τ' αυγο και κουρευτο), και να τους τα στειλω με fax, συν κατι αιτησεις που θα μου στειλουνε. Το θεμα ειναι οτι τα συγκεκριμενα προιοντα κυκλοφορουνε ολα στα φαρμακεια, απλως παραγγελθηκαν απο εξωτερικο λογο του οτι το κοστος στην Ελλαδα, ειναι ακομα και τριπλασιο Παλαιοτερα καποιος φιλος μου που παρεγγελνε απο την συγκεκριμενη εταιρεια δεν ειχε κανενα προβλημα και μαλιστα δεν πληρωνε ουτε φορους ουτε τιποτα. Η υποθεση ειναι οτι ο ΕΟΦ οπως μου ειπανε, θα μου δωσει εγκριση μονο για τα 5 τεμαχια και τα υπολοιπα οπως μου ειπανε απο το τελωνειο η θα τα καταστρεψουνε, η θα τα στειλουνε πισω. Το ερωτημα ειναι μπορω να κανω κατι τουλαχιστον να τα παραλαβω ολα, υπαρχει καποιος τροπος, και εαν κανω παραγγελεια την επομενη φορα απο Ευρωπαικη ενωση θα εχω την ιδια αντιμετωπιση? (τον τελωνειακο που ρωτησα μου απαντησε οτι αν τα σκευασματα υποκειντε στην Ευρωπαικη νομοθεσια οχι, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα). Να πω τελος οτι τα σκευασματα ειναι συμπληρωματα διατροφης, χωρις καμια παρενεργεια και λαμβανονται χωρις καμια ιατρικη συνταγη γιατι οπως ειπα κυκλοφορουν ολα στα Ελληνικα φαρμακεια ελευθερα. Επισης εχει κανενας τωρα τελευταια αναλογη περιπτωση? Ευχαριστω.
  5. Sirios8e

    Media Player / Win 7 SP1

    Το windows media player, δεν εχει την δυνατοτητα να γραψει cdtext, μονο να διαβασει, αλλα πρεπει το cd να ειναι απο δισκογραφικη εταιρεια, δεν εχω προσεξει αν μπορει να διαβασει απο αλλα προγραμματα. Το nero, σιγουρα υποστηριζει αυτη την δυνατοτητα (το οποιο εννοειτε δεν ειναι free) kai to burnaware, αλλα δεν γνωριζω αν αυτη η δυνατοτητα ειναι στη free εκδοση, Koιτα και εδω για υπολοιπα Οσο για περιορισμο δεν γνωριζω, αν ξερει καποιος αλλος ας απαντησει.
  6. Για κοιτα εδω, πιστευω να σου ανοιγει, Dell Inspiron 15R 7520 - 1172,07 euro
  7. Δεν το ηξερα οτι η lenovo ειναι κινεζικη και θεωρειτε απο τις καλυτερες εταιρειες laptop.
  8. Παντως αυτο, φοραει σιγουρα ips panel
  9. Sirios8e

    Software για watt

    Eιπα τιποτα περιεργο? η μηπως.... εγω παντως ετσι το μετρησα και μαλιστα με μεγαλη ακριβεια.
  10. Sirios8e

    Software για watt

    Μπορεις να κλεισεις ολες τις συσκευες στο σπιτι, να εχεις τον υπολογιστη ανοιχτο για 1 ωρα και να τον μετρησεις απο το ρολοι της δεη. Θα παρεις την καταναλωση πριν και μετα, σε kwh Το παρακατω ειναι copy paste.
  11. Αλλαξε μια λεξη, πιθανων να μην δεχετε 2 φορες το ιδιο ονομα η φτιαξε εναν καινουργιο στο yahoo, η gmail. Toυς ειχες αναγκη στο κατω κατω
  12. Πιστευω οτι αν διαγραψεις τους αποθηκευμενους κωδικους, δεν θα εχεις προβλημα να δημιουργησεις νεον, ο υπολογιστης βλεπει τον λογαριασμο, γιατι ειναι αποθηκευμενα τα στοιχεια του λογαριασμου σου. Αν δοκιμασεις τον τροπο με το ccleaner, και διαγραψεις τον κωδικο, αναγκαστικα θα σου ζητησει δημιουργια νεου. Εκτος αν παιζει κατι με την ip. Ηδη, εγω που εχω ενεργο λογαριαμο στην microsoft, μολις πατησα signin, μου ανοιξε αμεσως φορμα για δημιουργια νεου Δεν νομιζω να μην μπορεις.
  13. To dvd που εκανες reinstall τα 8, που το βρηκες. Ρωταω, γιατι αν ειναι απο torrent, υπαρχει περιπτωση να ειναι πειραγμενο. Στο 2ο, μπορεις με το EaseUS Partition, κοιτα εδω, διαφορα video
  • Δημιουργία νέου...