Προς το περιεχόμενο

thiva7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    622
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thiva7

  • Ημερομηνία γέννησης 18/02/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.345 προβολές προφίλ
  1. Σε τέτοια πρότζεκτ και τόσο μεγάλες εταιρίες φτιάχνουν καστομ λύσεις.... Άρα στην ουσία "παντρευεσαι" την εταιρεία που στο έφτιαξε για συντήρηση και ότι άλλο θες.
  2. Μα η λύση που σου έστειλε ο cyber δεν ακυρώνει την πιθανότητα να δουλέψεις και την cloudflare. Και δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο ssl. Με βάση της ανάγκες σου αλλάζει το τι θα πάρεις... Αλλά γενικά τα δωρεάν θα σου δώσουν lets encrypt ούτως ή άλλως
  3. Δεν κάνεις register το domain με cloudflare.... Στο είπα και στο πρώτο μνμ. Αγόρασε το πιο φθηνο domain πχ papaki η αλλού.... Και το βάζεις στο cloudflare ως dns managment και θα έχεις και ssl και δωρεάν πακέτο cdn.
  4. Η κάτι δεν κατάλαβα ή κάτι δεν εξηγείς καλά. Δεν είναι θέμα επιλογής.... Το cloudflare δέχεται gr. Έχω αρκετά site χωρίς κανένα πρόβλημα.
  5. Καλησπέρα. Πάρε το πιο φθηνό domain που θα βρεις και βάλε cloudflare εντελώς δωρεάν. μπορείς και τα gr χωρίς πρόβλημα
  6. https://stackoverflow.com/questions/38245974/mysql-server-crashes-innodb-outside-the-tablespace-bounds Ίσως σε βοηθήσει αυτό.
  7. Καλησπέρα Shopify όπως είπες κ μετά woocommerce για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.
  8. Καλησπερα... Καταρχήν ότι ιεοε ο φίλος πιο πάνω είναι όλα σωστά. Δες όμως εάν κάνα plugin αργεί να φορτώσει κανένα js κλπ. Στο PageSpeed Insights δεν σου λέει χρόνους? Δοκίμασε και άλλα αλλά εργαλεία μέτρησης της ιστοσελίδας σου. Καλή επιτυχία
  9. Αρχικά Καλές δουλειές κ να σου πα ε όλα όμορφα. Μπορείς με woocommerce ( για εύκολια) αλλά έχε υπόψιν σου ότι το σιτε αυτό θα είναι η βιτρίνα σου στο ίντερνετ... Εάν δεν κάνεις κάτι σωστό και λειτουργικό περισσότερο κακό θα σου κάνει πάρα καλό.
  10. Ρίξε μια ματιά εδώ άμα θες.. https://www.codexworld.com/get-geolocation-from-ip-address-using-php/
  11. Ορίστε? Αφού η ms σου λέει δεν θα παρέχω πλέον ενημερώσεις, νομίζω από 2020... Τι θα έπρεπε να κάνει δλδ να το συντηρεί για πάντα? Δεν καταλαβαίνω την λογική σου αλήθεια.
  12. Πως σε αναγκάζουν ρε φίλε? Είσαι χρήστης λειτουργικού με κάτω του 1%...ποσο ακόμα να το συντηρούν δλδ? Εσύ θα πλήρωνες υπαλλήλους για τέτοια δουλειά?
  13. Στη ερώτηση τι αφορά το ΠΟΛ.1186/21.12.2010 πάντως μου είπε ότι δεν ξέρει 😅
  • Δημιουργία νέου...