Προς το περιεχόμενο

batmanyearone

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

batmanyearone's Achievements

  1. Και εγώ από public παραγγελία Πέμπτης,παρέλαβα σήμερα
  2. Για όσους «στεναχωριούνται» που δεν έχουν κονσόλα ακόμα,σκεφτείτε ότι εγώ πήρα την κονσόλα day 1 και πριν ένα μήνα μου διέρρηξαν το σπίτι και μου την έκλεψαν.Δεν ξέρω πόσο μπορεί να σας παρηγορήσει αυτό ή να σας νοιάζει,αλλά είναι χειρότερο συναίσθημα από το να περιμένεις να αγοράσεις κονσόλα.Χτες έκανα παραγγελία στα public το bundle με rift apart και λέει μερικώς ολοκληρωμένη.Ελπίζω το επόμενο ps5 που θα πάρω(αν τα καταφέρω)να έχει καλύτερη μοίρα.
  3. batmanyearone

    PlayStation 5 Topic v2

    Εμένα πάντως από public δεν μου έχει γίνει καμία ενημέρωση και παρήγγειλα 17/9 9:00 το βράδυ
  4. Οποτε με αυτην θα ειμαι καλυμενος https://www.skroutz.gr/s/334220/Sapphire-Radeon-HD6450-1GB.html ?
  5. Οκ.τωρα ειμαι αναμεσα σε http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R7-250-1GB-GD5-Boost-11215-00-20G.htmκαι την hd7750
  6. Τοτε την απορυπτω.Η ουσια ειναι να παρω κατι καλυτερο.Μαλλον θα παω για hd7750.Σε nvidia εχουμε κατι αντοιστιχο?Υ.Γ η παλια χαλασε
  7. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.liopyr θελω μια καρτα η οποια να ειναι καλυτερη απο αυτην που ειχα.Αυτες που λες ειναι?
  8. Παιδια χαλασε η καρτα γραφικων μου (nvidia 7900 gt/gto) και θελω να την αντικαταστησω με μια καλυτερη μεχρι 60€.Δεν παιζω παιχνιδια,την θελω μονο για browsing και ταινιες full hd,3d.Εχετε να μου προτεινεται κατι?
  • Δημιουργία νέου...