Προς το περιεχόμενο

Madnex

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Madnex's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να αλλάξω κινητό και με ψήνει πολύ το xiaomi red mi note2 prime. Θα ήθελα μερικές γνώμες πάνω στο πιο site να προτιμήσω(δεν έχω ξαναπάρει από έξω) και πάω προς το minideal. Και φυσικά την γνώμη σας για κινητό μέχρι 170-180ε μαξ. Ευχαριστώ.
  2. Madnex

    Αγορά Smartphone(s5,lg g3,note 3).

    Γεια σας,μετά από κάμποσα χρόνια που έχω το xpressmusic αποφάσισα να πάω σε νέο κινητό γιατί έμεινα πολύ πίσω^^. Μετά από ψάξιμο έχω κατά νου ένα από αυτά τα 3 και θα ήθελα γνώμες για αυτά,αλλά και γενικά πιο είναι το καλύτερο smartphone για αγορά σε αυτά τα λεφτά(400-450ε μαχ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 τώρα:http://www.visionstudio.gr/prodcompare.asp?id1=33977&id2=34060&cat=5&sub=undefined
  4. Motherboard: Asus p7h55-M Pro.Και εγώ κοιτούσα την 7770 αλλά βλέπω και την 7790.Αξίζει να πάρω την 7790 λέτε?
  5. Παίδες ψάχνω για μιά καλή κάρτα γραφικών για gaming και θα ήθελα μερικές γνώμες. pc:i5 core cpu 750 2,67ghz 4gb ram ddr3 Οθόνη:http://hothardware.com/Reviews/Samsung-P2350-23-LCD-Monitor/ τροφοδοτικό:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16938&cat=17 Διαθέτω μέχρι 130e.
  6. Απο οθονη ειμαι οκ. εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061
  7. Απλα δν ειχα να διαθεσω πολλα τοτε κ δν ειχα σκοπο να παιξω κανα τρελο game...απλα την πηρα γτ ιθελα για απλη χρηση.Αν εχει καποιος καμια αλλη προταση ας μ πει γτ 100+ δν παιζει¨.Μεχρι 100 μεγιστο..
  8. Γεια σας,αγόρασα πριν κάνα 2μηνο την nvidia 610 γιατί δεν ήθελα να χαλάσω πολλά χρήματα.....αλλά τελικά δεν τραβάει για το game που την θέλω τώρα....(aion).Αναγκαστικά λέω να πάρω μια νέα κάρτα....έχει κανείς καμιά ιδέα για καλή κάρτα gaming?.Μέχρι 100ε.
  9. Madnex

    Freezαρει το PC

    Με το νεο τροφοδοτικο ολα ειναι οκ.Ευχαριστω για την βοήθεια.
  10. Madnex

    Freezαρει το PC

    Οκ ευχαριστω για την βοηθεια σου....ελπιζω να ειναι μονο το τροφοδοτικο.
  11. Madnex

    Freezαρει το PC

    Το ειδαμε αυτο αλλα θα ερθει τελη αυγουστου....και ετσι ειμαι λιγο με την πλατη στον τοιχο....αυτο που θελω να παρω πιστευεις οτι δεν κανει την δουλεια ?><
  12. Madnex

    Freezαρει το PC

    Θελω καλου κακου να παρω 650w για να το εχω και μελλοντικα.Επειδη εχω καρτα γραφικων twintech και περνει 2x6 pin και μαλλον εργοστασιακα αυτη η καρτα ειναι λιγο Overclock μαλλον τρωει watt.Ετσι και αλλιος το τροφοδοτικο πρεπει να αλλαχτει επειδη οπως ειπες ειναι στα ορια του. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα καρτας γραφικων ή σκληρου...
  13. Madnex

    Freezαρει το PC

    Δεν εχω κανεναν φιλο που να εχει....θα αγορασω ενα τροφοδοτικο και ελπιζω να φτιαχτει. Θα παρω αυτο
  14. Madnex

    Freezαρει το PC

    Αγορασα ανεμιστηρακι και οταν το συνδεσα μετα πηγα να ανοιξω το PC και εκανε 3-4 μπιπ και δεν ανοιγε η οθονη, οταν αποσυνδεσα το ανεμιστηρακι ανοιγε κανονικα αλλα παλι κολλουσε. Λετε τελικα να ειναι το τροφοδοτικο ?
  15. Madnex

    Freezαρει το PC

    Παντα ειναι μεγαλες οι θερμοκρασιες ειναι η αληθεια.Αν και το καθαρησα οσο μπορουσα πριν 2 μηνες θα το πιασω τωρα και θα το ξεσκισω...επεισης θα αλλαξω θεση την μοναδα γιατι ειναι σε λιγο κλειστο μερος...και ελπιζω να φτιαξει...ευχαρηστω και παλι.Θα σου πω τα αποτελεσματα.
  • Δημιουργία νέου...